fbpx

Boldogságteremtő önismereti elvonulás

Neked is eleged van már a munkából és a teljesítésből? Megújulnál?
Akkor gyere velünk lazítani, feltöltődni, és egyúttal fejleszd az önbizalmadat is!

Itt a helyed ha:

Ha kevés az önbizalmad és emiatt nehezen barátkozol, ha megrekedtél az életedben egy ponton és nem látod, hogy hogyan tudsz kilépni belőle, ha gyakran lefagysz konfliktushelyzetekben, és nem tudod kifejezni magad, ha megviselnek a változások az életedben, ha a szorongásaid megakadályoznak abban, hogy felszabadultan és jól érezd magad, ha egész évben hajtottál, dolgoztál, teljesítettél és kevés időd maradt arra, hogy megállj, megpihenj és fel akarsz töltekezni támogatással, inspirációval, elfogadással, ha  hasonló emberekkel ismerkednél, barátkoznál.

Amiben biztosan részed lesz:

 • Elfogadó és szeretetteljes közeg, ahol új szemmel láthatsz rá önmagadra, az életedre
 • Olyan önismereti gyakorlatokat állítottam össze, amelyek felismeréseket hoznak, inspirálnak, segítenek. Lesznek egyedül végzett gyakorlatok, mint páros vagy nagyobb csoportos. Zenés-mozgásos, dramatikus és verbális feladatok segítenek abban, hogy erőt kapj a változtatáshoz. (bodywork, közös meditáció, alkotói eszközök és önismeret a mesék világán keresztül)
 • Gyönyörű környezetben leszünk, kirándulunk a környező túraútvonalakon, erdei séták során töltekezünk a természetben
 • Szaunázunk és a sószobát is használjuk
 • Aki szeretné, kap 1 db 40 perces frissítő vagy relax masszázst

FONTOS! Minden nap lesz szabadon töltött idő is, ahogy neked jól esik.

Csodálatos környezetben, nagyon jó hangulatban tanulhatsz Önmagadról. Hatékony megoldásokat tanulsz, amelyek segítenek abban, hogy javuljon az önmagaddal való kapcsolatod és kiegyensúlyozottabbá váljanak az emberi kapcsolataid. 

Információk

Időpont:

2020. nyár (4 nap, 3 éj) A pontos időpont szervezés alatt.

Csütörtök 14 órától vasárnap 14 óráig (vasárnap délutáni program: közös ebéd, ami szabadon választható.)

Részvételi díj:

 

Minden résztvevő AJÁNDÉKBA kap egy önismereti füzetet.

A tábor vezetői:

Varga Anita – önismereti mentor, párkapcsolati és válási közvetítő/mediátor,  egészségfejlesztő mentálhigiénikus
Sisák János – érintés és masszázsterapeuta, egészségfejlesztő mentálhigiénikus

Helyszín:

Rózsakert Vendégház, Romhány, Kossuth Lajos út 71.  A házban az elvonulás ideje alatt csak mi leszünk. (3, 3, 4, 5 fős szobák és egy 3 fős apartman áll a rendelkezésünkre. Minden szoba külön fürdőszobás, erkélyes, vagy teraszos, illetve LCD tévével, hajszárítóval, stb. felszerelt.)

Odajutás:

Egyénileg és önköltséges formában történik. Más táborlakókkal együtt telekocsival is jöhetsz vagy vonattal, ha nincs autód. (Telekocsihoz kontaktot tudok adni, összeszervezlek Titeket, ha igényetek van rá.)

Ha nem autóval jössz: Budapestről, Újpest- Városkapu központ buszállomásról indulnak átszállás nélküli buszok Rétságba ( Romhány melletti település), onnan telekocsi rendszerben megoldjuk a Romhányba érkezést azoknak, akik busszal érkeznek. Másik lehetőség Vácig vonattal, onnan pedig az előbb leírt busszal tudsz továbbjönni.

További részleteket az odajutás megkönnyítésére minden jelentkezőnek e-mailben fogjuk elküldeni.

Galéria

Ha bármi kérdésed van, írj bátran!
Kérlek, töltsd ki az űrlapot!
Visszahívlak!

Bejelentkezéseddel egyidejűleg elfogadod az adatkezelési szabályokat.
 • Köszönöm szépen ezt a tartalmas 4 napot. Hogy milyen volt? Összekovácsoló, támogató, egymást és magamat is erősítő. Jó érzés ide tartozni, azt érezni, hogy nem vagyok egyedül. Köszönöm a kedvességeteket, az odaadásotokat, figyelmeteket, empátiátokat mind a kettőtöknek. A következő Boldogságteremtő Elvonulásra is szeretnék jönni veletek.

  Kaláka Béla

 • Teljesen pozitív érzések vannak bennm, amióta itt vagyok. Úgy érzem, elfogadtak a többiek. Sok embertől kaptam rengeteg energiát. Figyeltek rám, post úgy, ahogy nekem szükségem volt a figyelemre. Családban éreztem magam. Otthon mindig furcsán néznek rám az érzéseim miatt. Végre találtam egy helyet, ahol, el tudom mondani és értik is, hogy mi zajlik bennem. Köszönöm, hogy itt lehettem.

  Lutring Renáta

 • Boldogságteremtő Önismereti Elvonulás”. Ez volt a címe a programnak. Kérdezték a munkahelyemen, hogy hová megyek szabira, mondtam, hogy erre. – Jól hangzik (mondogattuk). Szóval jól hangzik – de nem hittem volna, hogy igaz. És tegnap este, teljesen meglepődtem, mert megtörtént! Boldog vagyok! Alig hiszem el. Olyan gondtalanul boldog. Nagyon sok erőt kaptam már az első napi feladatoknál hatalmas löketet kapott az önbizalmam. Így éjjel, nappal együtt lenni sokkal intenzívebb volt. Feltöltődtem. Külön köszönet, hogy a masszázst is bevettétek a programba. Csak azt sajnálom, hogy elfogyott az idő…

  Kovács Orsolya

Kövess engem

Varga Anita

© 2019. MINDEN JOG FENNTARTVA

WEBOLDAL BY KOHO

Kapcsolat

info.radfigyelek@gmail.com
1063 Budapest, Szív utca 9.
+(36) 20 3780249