Csak csináld!

Legtöbbünknek ismerős a Nike szlogen:”Csak csináld/Just do it“, de valószínűleg nem gondolkodtunk még el az üzenet fontosságán. Pedig rendszeresen látjuk, szinte elkerülhetetlen a hétköznapjainkban, beleütközünk a városban a hirdetőtáblákon, a bevásárló központokban, az üzletek kirakatában. Legtöbbünknek még van is 1-2 darab Nike márkájú ruhája.
 
 
 
 
 
Mi az üzenete?
 
Mindezek ellenére a legtöbben a legjobb időzítésre vártok, hogy elkezdjétek a változtatást. Itt van néhány példa erre. Nem kezdheted el a diétát, mert holnap egy buliba vagy hivatalos. Nem kezdhetsz el egy hobbit, amíg nyugdíjba nem vonultál. Nem léphetsz ki a munkádból, amíg nem találtál egy újat. Nem léphetsz ki a házasságodból, amíg a gyerekeid fel nem nőttek. Nem kezdhetsz el sportolni, amíg nincs több időd esténként.
 
Sok ember úgy éli le az életét, hogy valaminek a megvalósulásához köti a változtatást, a legmegfelelőbb időre várnak, hogy elkezdjenek valami értékeset csinálni. Amit nem vesznek észre, az az, hogy sosem jön el a megfelelő idő és valójában csak halogatják a változtatást. Legtöbben félnek a változástól. Sokszor ez nem is tudatosul bennük, csak azt veszik észre, hogy még mindig nem kezdték el csinálni a fejben már sokszor eltervezett és fejben megvalósított dolgokat. Ismerős ez a helyzet Neked is?
 

Kezd el ott, ahol ma vagy és kezdj el dolgozni rajta, bármilyen eredményeid is lesznek. Lehet az elején lassabban indul el a változás, lehet nem lesznek rögtön számodra kielégítő eredményeid, de tudd, hogy a jobb eredmények úgyis útközben jönnek majd. A legrosszabb, amit tehetsz, hogy vársz. Ha nem kezdesz el változtatni és csinálni azt, amit szeretnél, akkor úgy megy el melletted az életed, hogy nem éltél igazán, nem abban éltél, ami és aki te vagy valójában. Az élet tele van változásokkal és sokszor kockáztatnunk kell, ahhoz, hogy jobb legyen.

 
 
fogyas-valtozas.jpg
 
 
Mire vársz még?
 
Ha azon kapod magad, hogy épp a legmegfelelőbb időre vársz, hogy a vágyaid megvalósítása felé haladj- lehet ez az, hogy visszamenj tanulni, lehet a magánéleted rendberakása vagy egy új vállalkozás elindítása-akkor ez a pár sor pont neked szól.
 

Bármi is a célod vagy az álmod, már mindened megvan, amire szükséged van, hogy meghozz egy döntést és cselekedj.

A kérdés itt az, hogy hajlandó vagy-e meghozni azt a döntést, ami elvisz egy olyan élethez, amiről álmodsz. Van, hogy egyedül nehezen megy, de nem kell egyedül megvalósítanod. Az önismereti csoportjaimban és az egyéni foglalkozásokon többek között ahhoz is megtalálhatod a belső erődet, hogy el merd kezdeni a változtatást és boldog életet élj.

Test és lélek önismereti csoport

A hírlevélre történő feliratkozással egyidejűleg elfogadod az adatkezelési szabályokat.

 

Hírlevél
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Csatlakozz és tartozz azok közé a hírlevél olvasóink közé, akik az önismereti és önfejlesztő témákról érdeklődnek.
Tiszteletben tartjuk magán jellegű adataid és magánéleted, adataidat az Adatvédelmi elveknek megfelelően kezeljük.

Varga Anita

Varga Anita, életvezetési tanácsadó, önismereti csoportvezető vagyok.
5 évvel ezelőtt nemcsak munkát váltottam, hanem életstílust is. Megtaláltam a hivatásom, felépítettem a saját vállalkozásomat és minden nap örömmel tölt el, hogy azt csinálom, amit szeretek, emberekkel dolgozom együtt, közösen, értük.
Abban támogatlak,hogy merj változtatni, hogy könnyed, teljes és boldog legyen az életed, hogy újjászülethess.Együtt kigyomláljuk a félelmeidet, azt ami nem oda való és tudatosítjuk azt, ami a megoldáshoz vezet.A gyökereknél írjuk át a mintáidat. Olyan ez, mint, amikor a régi, elszáradt gyökereket kihúzzuk a földből, majd új magot ültetünka helyükre, hogy egy új, élettel teli növény születhessen meg és fejlődhessen ki belőle.
Tanácsokért, inspirációért csatlakozz a Rádfigyelek FB csoporthoz.
Varga Anita

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük