Gyógyító érintés

Több Mint Masszázs – Több Mint Terápia
Az Érintés Művészete

A Gyógyító Érintés polinéz eredetű masszázsterápia segítséget nyújt, hogy az Érintésben önmagad megtapasztalva megélhesd belső szabadságodat. Fedezd fel és éld meg az örömteli életet, mely valójában fakadna belőled!
“..összehangolódást, magasabb régiókba történő átlényegülést amit közben megélhettem. Bizalmat, egymásra figyelést, teljes önátadást, ami mély alázattal és a másik tiszteletével egészül ki..” Erika

 

Hogyan segít Nekem az Érintés?

Az Érintésben töltött idő hatékonyan levezeti a stresszt és a régi mintákat megtartó feszültségeket. Ezáltal eléred a testi-lelki-szellemi megtisztulást, beindítva ezzel a szervezet öngyógyító folyamatait. Az akadályokon túllépve életed kibontakozik és elvezet egy békésebb, teljesebb önmagadhoz.
“A bennem lévő feszültség már a masszázs alatt is jelentősen csökkent, a lelki útravaló pedig csak tovább oldotta.” Dóra
A masszázs szó megtévesztő lehet, mivel itt az érintés nem a hagyományos értelemben vett “masszázs”, hanem egy belső utazás, ami az érintések energiájával dolgozik, megszüntetvén a káros energetikai blokkokat. Az Érintésben megélt szeretetteljes elfogadás megerősíti önmagad elfogadását, és a hétköznapokban nehezen tapasztalható egységélménnyé olvadnak.
“Felszabadult, tiszta, örömteli tudatállapotot eredményez, ismét egyensúlyba kerül tőle a lélek. Szavakkal aligha lehet körbeírni, ezt mindenkinek magának érdemes a saját bőrén, a saját idegvégződésein megtapasztalnia.” Erika

 

Gyakran szorongsz vagy bizonytalankodsz?

 

Szabadítsd fel belső erőd, energiád!

 

Hiányzik életedből a testi érintkezés?

 

Töltődj fel a finom érintések által!

 

Kevésnek érzed azt az időt, amikor valódi figyelmet kapsz?

 

Éld meg az értő, elfogadó és teljes figyelmet!

 

Problémáid vannak az érintéssel?

 

Fedezt fel a valódi érintés mélységeit biztonságos közegben!

 

Nem találod a kreatív energiáid a monoton hétköznapokban?

 

Fedezd fel (újra) szexuális energiáid és teljesítsd ki kreativitásban!

 

Hogyan néz ki egy alkalom?

A masszázs beszélgetéssel indul, ami elsősorban a szellemi ellazulást szolgálja. Az ellazulás egyben ráhangolódás is, miközben megfogalmazódik az a cél, ami felé az életedben haladni akarsz, és lehetőséged nyílik beszélni azokról a testi-lelki problémákról amiket elhagyni szeretnél. Természetesen nem szükséges hosszan beszélgetni, ha inkább csak az Érintésben fürdőznél, de eszköz lehet a ráhangolódásra és a bizonytalanságok eloszlatásához, különösen az első alkalommal.
“Végig éreztem, hogy teljesen tiszteletben tartasz, végtelen kedvesen és istennőhöz méltóan viszonyulsz hozzám.. mindemellett olyan szépnek, gyönyörűnek éreztem magam az érintésed által.” Anna
A ráhangoló beszélgetést követi a masszázs, ami rituálisan, halk zenére történik, és a minden emberben jelenlevő isteni elemmel való összekapcsolódást segíti. Ez az összekapcsolódás tudatmódosító hatása biztosítja azt, hogy a rosszul berögzült minták tartósan felülíródjanak. A folyamat ezen részében a szavak helyett már a meditatív légzésre és a belső munkára fókuszálunk.
“Ahogy közeledett az időpont, volt bennem egy kis félsz a masszázs intimitásával kapcsolatban, de ez már a beszélgetésünk alatt elmúlt. Az érintésed nem csak fizikailag, lelkileg is hatásos.” Dóra
A fogások, a hagyományos masszázsterápiákkal ellentétben, nagy felületen, főleg az alkarral, hosszú mozdulatokkal és előmelegített olajjal történnek. A terápia a teljes testet átfogóan érinti, a talpaktól a fejtetőig, az előzetes beszélgetés szerint.

 

Mit tud még adni Nekem?

Ha egyéb formában önismereti munkát folytatsz, akkor a Gyógyító Érintés masszázs képes ehhez hozzátenni. Ha esetleg elakadtál egy folyamatban, akkor felszínre hozhat a tudattalanban rejtőző érzéseket, emlékeket, és a feldolgozás további szakaszát gördülékenyebbé teheti. Új szokásokat, megéléseket és letisztultságot adhatnak, amivel megkönnyítheted életed alakulását, ezért kúraszerűen érdemes élni az érintés adta lehetőségekkel.
“A masszázs teljesen feltöltött és a magabiztosságomat is nagyon megnövelte. Kezeltem a barátnőmet, és ő mondta, hogy mennyivel tisztább energiát kap tőlem..” Bia
Változásra vágysz, de nehezen veszed rá magad az elindulásra, így folyton ugyanabban az élethelyzetben találod magad?

 

Gyere el és találjuk meg együtt a válaszokat életed főbb kérdéseire!

 

Magamról

Sisák János vagyok, 36 éves.
Budapesten élek és dolgozom.
Érintek, masszírozok, figyelek, kísérek.portre02
2005 óta foglalkozom masszázzsal. 2011-ben ismertem meg és éltem át a polinéz masszázsok rendkívül finom és szeretetteli, elfogadó világát. Olyan hatással volt rám, mint egy test általi reveláció. A Lomi Lomi Nui szent, ősi gyógymódja tette teljessé munkámat, amit sikeresen beintegráltam életembe. Folyamatosan meghatározza életem alakulását. Későbbi tanítóm, Lancsin Zsuzska által megtanulhattam milyen a valódi Gyógyító Érintés, amikor nem csupán a fogások és technikák vannak, hanem a szeretetteli figyelem. Segítségével felfedeztem azt, hogy milyen teljes jelenléttel adni, belehelyezkedni a másik szolgálatának állapotába.
A masszázs számomra aktív meditáció is. Ilyenkor kizárom a külvilágot, csak az adott helyzetre, az adott testre figyelek, és ebben annyira el tudok mélyülni, hogy szinte még az idő is megáll.

 

További információk: erintes.hu
up-arrow-icon-top
Hírlevél
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Csatlakozz és tartozz azok közé a hírlevél olvasóink közé, akik az önismereti és önfejlesztő témákról érdeklődnek.
Tiszteletben tartjuk magán jellegű adataid és magánéleted, adataidat az Adatvédelmi elveknek megfelelően kezeljük.