A boldogság belső munka-délelőtti csoport

Ez a csoport azoknak szól, akik napközben jobban ráérnek, mint este. Lehet vállalkozó vagy és Te is este dolgozol inkább, lehet Anyuka vagy és napközben jobban ráérsz, amíg a gyerkőc az oviban, iskolában van.

1545214_635087476557234_230698014_n

.

Gyere el az önismereti csoportba, hogy kiteljesedhess. Gyomláljuk ki a félelmeidet együtt, hogy a legboldogabb Önmagadat megtalálva élj. 

Ez  a csoport neked szól, ha épp nehezen boldogulsz az életedben. Ha épp a félelmeiden nem látsz túl és sokszor azok szerint cselekszel vagy csak egyszerűen változtatásra fejlődésre van szükséged.

.

.

..

Csoport indulás: 2018. szeptember

A foglalkozások  hetente csütörtökönként, 10:00 órától 13:00 óráig tartanak.

10 alkalommal találkozunk.

Az árak az oldal alján találhatóak.

Olvass tovább!


Hogyan segít Nekem a csoport?

Above view of business partners making a pile of handsA csoportos önismeret középpontjában a kapcsolódásaink állnak. Mivel az egész élet kapcsolatokból és kapcsolódásokból áll, így kézenfekvő, ha kapcsolódásban dolgozunk a tudatosításon, a helytelen működés megváltoztatásán, és az új megoldásokat is így próbáljuk ki. Az átdolgozás révén alakíthatunk ki új megoldásmódokat, amivel sikeresebben boldogulhatunk az életünkben. Egymás csoportban történő támogatása óriási erővel bír. Itt ugyanis nem egy ember, hanem egy egész közösség támogat. 

.

„Merőben új, sokszor meghökkentő. Tele volt sok új , játékos feladattal, amit nagyon élveztem. Imádom Anita hangját, meditációkor elképesztően megnyugtató.Sok kedves emberrel ismerkedtem meg, jó volt érezni, hogy nem vagyok egyedül. Sorstársakra találtam. Anita jó vezető, figyel a csoporttagokra. Gondoskodó, őszinte, segítőkész. Bátorító, nyitott. Hálás vagyok, hogy itt lehettem. Hálás vagyok, hogy Anita is mesél magáról, hogy közelebbivé teszi önmagát számunkra.” Edi

A csoport lényege az a minden életterületet átölelő fejlődés és tudatosság, amely segít abban, hogy egyre sikeresebb és örömtelibb életet élj, amiben eddig gátoltak a félelmeid, az önbizalomhiányod. Ezen a csoporton lehetőséged nyílik bármilyen téged akadályozó működésedet oldani, kigyomlálni. Dolgozunk a tudatosság emelésén, a kognitív készségek fejlődésén és oldjuk az érzelmi blokkokat a bodywork és a pszichodramatikus elemek segítségével. Az itt lezajló változások a csoporton kívüli kapcsolataidra is nagy hatással lesznek.

„Sokat tanultam a drámák és feladatok által- Sokat tanultam a többiektől. Elfogadóbb lettem magammal, másokkal, sok önismeretre tettem szert és fantasztikus embereket ismertem meg. Jó azt érezni, hogy szeretnek és elfogadnak olyannak, amilyen vagyok. Sokat adott nekem ez a csoport. Köszönöm mindenkinek az őszinteséget és bizalmat. „  Moncsi

.

Milyen technikákat használunk az önismereti csoportban?

ball-1845546_1920Úgy érjük el a változást, hogy a gyökereknél írjuk át a gyakran megismétlődő mintáidat, amik miatt a jelenedben egy-egy reakcióid az élethelyzeteidben, az emberi kapcsolódásaidban automatikusan kapcsolnak be. Olyan feladatokat, módszereket állítottam össze erre a 10 alkalomra, amik hatékonyan tudnak segíteni Neked abban, hogy nőjön az önbizalmad, hogy ki tudj állni magadért, hogy egyre könnyebben ismerkedj, hogy megvalósítsd, amire igazán vágysz.

.

.
„Amikor először jöttem a csoportba, rossz passzban voltam. Az Anita által vezetett alkalmak után napokig foglalkoztattak az itt történtek. Saját helyzetemben is többször megtaláltam a mások életéből vett mintákat, amiket tovább gondoltam és segített feldolgoznom a saját nehézségeimből néhányat.  A Bodywork számomra minden alkalommal sokat jelentett. A zenéket nagyon élveztem, ellazított, feloldotta a feszültségeimet. Elindultam a a saját megismerésem útján. Sok gyermekkori  lelki problémám felszínre került és jó párat sikerült is feldolgoznom. Köszönöm, hogy itt lehettem, számomra mindenképpen sokat segített. Elindultam az úton. Most jól vagyok.” Ilona

.

És tesszük mindezt ezeknek az eszközöknek a segítségével:

green-nautilus-shell-md rögtönzés, szerepjáték

green-nautilus-shell-md pszichodramatikus elemek

green-nautilus-shell-md szomatikus-drámajáték, a testünkkel való mély beszélgetések eszközei 

green-nautilus-shell-md beszélgetés

green-nautilus-shell-md bodywork (zene, mozgás, test-orientált módszerek

green-nautilus-shell-md művészetterápiás eszközök

20161221_193905
.

Ez az önismereti csoport Nekem való?

Ha a következők közül bármelyiket tapasztalod, akkor ez a csoport éppen Neked szól:

green-nautilus-shell-md Ha folyton azon agyalsz, hogy mit gondolhatnak rólad mások,

green-nautilus-shell-md Ha kevés az önbizalmad,

green-nautilus-shell-md Ha nehezen tudod képviselni magad,

green-nautilus-shell-md Ha sehol nem találod igazán a helyedet,

green-nautilus-shell-md Ha gyakran szorongsz, és szinte képtelen vagy egyedül jól érezni magad,

green-nautilus-shell-mdHa sokszor vagy csüggedt, elhagyatott, és úgy érzed, senki nem ért meg,

green-nautilus-shell-md Ha úgy érzed, hogy korlátozod magad a félelmeiddel,

green-nautilus-shell-md Ha gyakran lefagysz, amikor problémával szembesülsz, vagy nehezen élsz meg nagyobb változásokat az életedben,

green-nautilus-shell-md Ha nehezen tudsz nyitni az emberek felé,

green-nautilus-shell-md Ha nem érzed magad megbecsülve a kapcsolataidban,

green-nautilus-shell-md Ha ellaposodtak az eddigi kapcsolataid,

green-nautilus-shell-md Ha a családoddal való kapcsolatod (akár szüleiddel, testvéreiddel vagy gyermekeddel, gyermekeiddel) valami miatt egyre rosszabbá válik,

green-nautilus-shell-md Ha párkapcsolati nehézségekkel küzdesz; sokszor érzed úgy, nem vagy eléggé szeretve, vagy nem tudsz igazán intimitásban lenni a pároddal,

green-nautilus-shell-md Ha észrevetted, hogy rendszeresen ismétlődnek veled ugyanazok az események, de nem tudsz rajta változtatni.

 

c3b6nbizalom

.

Információk:

A csoportos foglalkozás időtartama alkalmanként: 3 óra

A foglalkozások száma: 10 alkalom 

A csoport indulása előtt van egy 30 perces egyéni konzultáció,  amit AJÁNDÉKBA kapsz.

Minden résztvevő AJÁNDÉKBA kap egy önismereti füzetet.

A foglalkozások hetente csütörtökönként délelőtt, 10:00 órától 13:00 óráig tartanak.

Kiscsoportban dolgozunk, a maximum csoportlétszám 8 fő.

.

Nézd meg az Esti Önismereti Csoportomat is, ha a délelőtti időpont nem alkalmas Neked és inkább jönnél este. Kattints ide!

.

Időpontok:

Az első csoportos alkalom: 2018. szeptember

A csoport alkalmai:  2018. szeptember

 Árak:

Egy összegben, előre fizetéssel: 10.000,-Ft-ot SPÓROLSZ, vagyis 80.000 Ft HELYETT 70.000 Ft (7000 Ft/alkalom),  LEGKEDVELTEBB

A csoport első alkalmának az árát (8000 Ft) az ajándék előzetes egyéni konzultáció során kell kifizetned foglalóként.  A fennmaradó összeget (62.000 Ft) az első alkalom végén kell fizetned, ha elköteleződsz a további 9 alkalomra.

Két összegben fizetéssel:  2x 40.000,-Ft, azaz 80.000 Ft (8000 Ft/alkalom)

A csoport első alkalmának az árát (8000 Ft) az ajándék előzetes egyéni konzultáció során kell kifizetned foglalóként. Az első részletet (40 000 Ft-ot)  az 1. alkalom végén kell fizetned, ha elköteleződsz a további 9 alkalomra. A második részletet (32.000 Ft-ot) 1 hónap múlva, a 3-ik alkalom végén kell fizetned.

.

Helyszín:

Solaris Közösségi Ház, 1092 Budapest, Kinizsi u. 33. Fsz. 1. Csengő: 1-es

A csoportban való részvétel jelentkezéshez kötött.

Jelentkezés és bővebb információ kérés az oldal alján!

Fontos! Ha még nem ismerjük egymást, bejelentkezésed után megkereslek a 30 perces INGYENES egyéni konzultáció időpontja miatt. A konzultáció során megismerkedünk, felteheted kérdéseidet a csoportról, a foglalkozásokról, megbeszéljük személyes célkitűzésedet, problémáidat. A csoport első alkalmának az árát (8000 Ft) az egyéni konzultáció során kell kifizetned foglalóként.

Majd ezt követően tudsz csatlakozni a csoporthoz, ahol az 1. alkalom után el kell döntened, hogy szeretnél-e tovább a csoportos foglalkozásra járni, el kell köteleződnöd önmagad és a csoport mellett.

A csoportba való elköteleződéseddel vállalod, hogy bármilyen okból hagyod félbe a csoportot, vagy hiányzol a csoportalkalomról, akkor is kifizeted az összes alkalmat.

.

20161020_203320

.

Jelentkezési határidő:

2018. szeptember

“Köszönöm a zenét, köszönöm a csoportot, akik által felismeréseim születtek. És tudom, sőt már érzem is, hogy elindultam, és bízom benne jó utam lesz.” Edina

.

Jó utat Neked is!

Gyere és csatlakozz!

Bármi kérdésed van, írj, hívj bátran!

Kérlek, töltsd ki az űrlapot!

Visszahívlak!

Bejelentkezéseddel egyidejűleg elfogadod az adatkezelési szabályokat.

Napközbeni

Név (szükséges)

Telefonszám (szükséges)

Email cím (szükséges)

Rövid üzenet

 

Szeretettel várlak!

IMG_5067aa

Varga Anita
20/378-0249
info.radfigyelek@gmail.com

up-arrow-icon-top

Hírlevél
Csatlakozz és tartozz azok közé a hírlevél olvasóink közé, akik az önismereti és önfejlesztő témákról érdeklődnek.
Tiszteletben tartjuk magán jellegű adataid és magánéleted, adataidat az Adatvédelmi elveknek megfelelően kezeljük.