RÓLAM

Varga Anita vagyok. Hat évvel ezelőtt kezdtem el élni az igazi életemet. Nemcsak munkát váltottam, hanem életstílust is. A nehezebb és egyben bizonytalanabb utat választottam és nagyon örülök, hogy így tettem. Mára már nemcsak szabad, de boldog is az életem.

A kezdetekről rövidenIMG_51731uj

A történetem a pályaválasztásommal kezdődött 15 évvel ezelőtt. Az életem túlnyomó részét azzal töltöttem, hogy a szüleim és a társadalom elvárásainak megfeleljek.
Kizárásos alapon köztisztviselőnek tanultam, ami már a főiskola alatt sem adott örömöt nekem. Diplomázás után elhelyezkedtem a közszférában HR-esként. Az első pár évben rengeteget tanultam az emberi kapcsolatokról, kapcsolódásokról, emberekkel foglalkozhattam, amire mindig is vágytam. Ahogy teltek az évek, egyre jobban belefásultam, már semmi újat nem tudott adni ez a világ, belesüppedtem, nem tudtam merre induljak el. Utólag rájöttem, hogy valójában az Édesanyám álmait éltem, hiszen ő szeretett volna ezen a területen dolgozni, de ő nem tudta elkezdeni a főiskolát, mert én pont ekkor érkeztem az életébe.

.Hogyan jutottam el a hivatásom megtalálásáig

A közszférában töltött utolsó 3 évemet a saját önismereti fejlesztésemre használtam, az érzéseim segítségével elindultam befelé a belső világomba, hogy felfedezzem az életemet tudattalanul mozgató mintákat és változtassak rajtuk. Elkezdtem tudatosabb lenni, saját viselkedésemet figyelni, és változtatni azokon, amik már inkább hátráltattak, mint segítettek volna. Sok hatékony módszert kipróbáltam, tanfolyamokra, képzésekre jártam. Éveket töltöttem pszichodrámában, családállításban, bodywork csoportban, szomatodráma csoportban, Katatym Imaginatív Pszichoterápiában.

10456423_706082952786802_8926182363969995040_n

Ahogy  telt az idő, minél jobban beleástam magam a saját belső világomba, annál jobban vágytam külső világom  megváltoztatására is.
Ekkor még nem tudtam, hogy mi az én hivatásom.Annyit tudtam biztosan, hogy emberekkel, emberi kapcsolatokkal szeretnék foglalkozni. Aztán egy vasárnapi délután egy pszichodráma folyamatom alatt megtörtént az, amiért érdemes volt évekig dolgoznom magamon. Nemcsak megláttam, de már el is hittem, hogy a segítői szakma a valódi hivatásom. Innentől kezdve megtáltosodtam, elindítottam tanulmányaimat, képeztem magam, és végre életemben először élvezettel tanultam.

.

Az új életem megvalósítása

Még egy évig dolgoztam az akkori munkahelyemen, kitűztem a végdátumot és fejest ugrottam az akkor bizonytalannak hitt, de boldog és szabad életbe. A saját lábamra álltam és azóta is azt csinálom, ami igazán én vagyok.

Embereknek segítek abban, hogy megtalálják azt, ami hiányzik az életükből. Abban támogatom őket,  hogy merjenek változtatni, hogy könnyed és boldog legyen az életük. 

Két fő területen tudlak a leghatékonyabban támogatni:

a párkapcsolati/kapcsolati, és önbizalom fejlesztéssel kapcsolatos témáidban.

A képzések, amiken részt vettem:

  • egészségfejlesztő mentálhigiénikus (Nyíregyházi Egyetem)
  • életvezetési tanácsadó
  • egyéni önismereti tréner
  • önismereti csoportvezető
  • szomatodráma alapélmény
  • női kör vezető
  • válási és párkapcsolati, valamint családi mediátor

 

 

img_6478_small

.

Szerintem azért vagyunk itt, hogy kinyíljunk az emberek felé, és megtaláljuk a saját utunkat.

.

Varga Anita
info.radfigyelek@gmail.com
06/20-378-0249

A hírlevélre történő feliratkozással egyidejűleg elfogadod az adatkezelési szabályokat.

#top

Hírlevél
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Csatlakozz és tartozz azok közé a hírlevél olvasóink közé, akik az önismereti és önfejlesztő témákról érdeklődnek.
Tiszteletben tartjuk magán jellegű adataid és magánéleted, adataidat az Adatvédelmi elveknek megfelelően kezeljük.