fbpx

Rólam

A történetem a pályaválasztásommal kezdődött 18 évvel ezelőtt. Az életem túlnyomó részét azzal töltöttem, hogy a szüleim és a társadalom elvárásainak megfeleljek, mindezt egy jó adag önbizalomhiánnyal megfűszerezve. Ma már senki nem mondaná meg rólam, hogy egy bátortalan, visszahúzódó lány voltam, még egészen a 20-as éveim közepéig is. Sokat dolgoztam magamon, elkezdtem fejleszteni az önbizalmam, az egész személyiségemet az önismeret által.

Kizárásos alapon köztisztviselőnek tanultam, ami már a főiskola alatt sem adott örömöt nekem. Diplomázás után elhelyezkedtem a közszférában HR-esként. Az első pár évben rengeteget tanultam az emberi kapcsolatokról, kapcsolódásokról, emberekkel foglalkozhattam, amire mindig is vágytam. Ahogy teltek az évek, egyre jobban belefásultam, már semmi újat nem tudott adni ez a világ, belesüppedtem, nem tudtam merre induljak el.

A közszférában töltött utolsó 3 évemet a saját önismereti fejlesztésemre használtam, az érzéseim segítségével elindultam befelé a belső világomba, hogy felfedezzem az életemet tudattalanul mozgató mintákat és változtassak rajtuk. Elkezdtem tudatosabb lenni, saját viselkedésemet figyelni, és változtatni azokon, amik már inkább hátráltattak, mint segítettek volna. Sok hatékony módszert kipróbáltam, tanfolyamokra, képzésekre jártam. Éveket töltöttem pszichodrámában, családállításban, bodywork csoportban, szomatodráma csoportban.

Ahogy  telt az idő, minél jobban beleástam magam a saját belső világomba, annál jobban vágytam külső világom  megváltoztatására is. 
Ekkor még nem tudtam, hogy mi az én hivatásom. Annyit tudtam biztosan, hogy emberekkel, emberi kapcsolatokkal szeretnék foglalkozni. Aztán egy vasárnapi délután egy pszichodráma folyamatom alatt megtörtént az, amiért érdemes volt évekig dolgoznom magamon. Nemcsak megláttam, de már el is hittem, hogy a segítői szakma a valódi hivatásom. Innentől kezdve megtáltosodtam, elindítottam tanulmányaimat, képeztem magam, és végre életemben először élvezettel tanultam.

Arra biztatlak téged is, hogy merj belevágni ebbe az útba, mert nagyon megéri. Azt tapasztaltam magamon is és azóta a klienseimen is természetesen, hogy lehet változtatni külső és belső világunkon, mindenki képes rá, aki valóban tesz érte.

Két fő területen tudlak a leghatékonyabban támogatni: párkapcsolati és önbizalom fejlesztéssel  kapcsolatos önismereti témáidban.

A képzések amiken részt vettem

  • Okleveles Egészségfejlesztő mentálhigiénikus (Nyíregyházi Egyetem)
  • Szomatodráma alapélmény
  • Női kör vezető
  • Válási és párkapcsolati, valamint családi mediátor

Egyéni foglalkozások, amiket tartok

PÁRKAPCSOLATI CSOMAG

Ez a program abban tud neked segíteni, hogy megtaláld és változtass azon, ami visszatart téged attól, hogy harmonikus párkapcsolatban élj. Segítek, hogy megtaláld és felold azokat a tényezőket, ami miatt nem tud megérkezni a leendő párod az életedbe. Hiszem, hogy ahhoz, hogy megtaláld a párod és elégedett életet élj, kulcsfontosságú az önismereted fejlesztése, és az érzelmi támogatás. Ezt nyújtom számodra, ha velem tartasz.

 

ÖNBIZALOM NÖVELŐ CSOMAG

 

Ez a program abban tud neked segíteni, hogy megtaláld és változtass azon, ami visszatart téged attól, hogy önbizalommal teli, kiegyensúlyozott és boldog életet élhess. Együtt dolgozunk azon, hogy megváltozzon a helyzeted. A folyamat része, hogy megértsd és elfogadd önmagad, változtass úgy, hogy az hasznos legyen számodra és segítsen abban, hogy közelebb juss a vágyaid megvalósításához. 

Kövess engem

Varga Anita

© 2019. MINDEN JOG FENNTARTVA

WEBOLDAL BY KOHO

Kapcsolat

info.radfigyelek@gmail.com
1063 Budapest, Szív utca 9.
+(36) 20 3780249