fbpx

Boldog párkapcsolat mentor program

Párkeresők, egyedülállók…Segítek, hogy megtaláld a párod, hogy magad mögött hagyd az eddig átélt szakítások és az egyedüllét fájdalmát…Aggodalom és folyamatos bizonytalanság nélkül! Ez nem egy előadás vagy egy önismereti könyv, hanem egy lépésről lépésre tervezett önismereti rendszer, ami az igazi problémáidat oldja meg a párkereséssel kapcsolatban. Azzal a céllal, hogy ez legyen az utolsó program, amiben részt kell venned!

Ezen az ingyenes konzultációs híváson átnézzük az eddigi párkeresési, párkapcsolati tapasztalataidat, összerakunk egy önismereti tervet Veled, ami által képessé válhatsz egy harmónikus párkapcsolat kialakítására – hogy egy ténylegesen személyes és specifikus tervet tudjunk összerakni Neked. Lesz lehetőséged bármilyen kérdést feltenni nekem, ami foglalkoztat a párkeresési nehézségeiddel kapcsolatban. Eldöntjük, hogy a tapasztalatunk szerint mi a leggyorsabb út, hogy elérd a céljaidat – hogyan fektesd be az idődet, energiádat önmagadba.

Azoknak, akik valóban kíváncsiak arra, hogy mitől nincs most párkapcsolatuk, készek szembenézni azzal, mit tehetnek jobban, tudnak és szeretnének elköteleződni ebben a közös munkában, nem instant megoldást keresnek, és úgy érzik, megéri az időt és az energiát magukra és a leendő kapcsolatukra szánni.

FONTOS: Ahhoz, hogy elérd azt a célt, amit kitűztél magadnak, bele is tedd a szükséges önismereti munkát. Semmi nem garantálja a sikeredet, ha nem kezdesz el dolgozni érte.

Csoportos órák

A 10 alkalmas csoport segítséget nyújt, hogy ránézz, megértsd és változtass a párkapcsolati mintáidon. Megnézzük, mik azok a rejtett blokkok, hitrendszerek, melyek hátráltatnak Téged a párkapcsolat területén. Feltérképezzük és oldjuk a szülői mintákat. A kisgyermek elraktároz minden információt és minden ingert, ami éri őt. Ezek sokszor feledésbe merülnek felnőttkorra, nem lesznek belőlük tudatos emlékek. Az érzelmi és mentális hatásuk viszont erőteljes. Mai napig ezek befolyásolják párkapcsolati döntéseidet, választásaidat, élményeidet. A csoportban lezajló változások a csoporton kívüli kapcsolataidra is nagy hatással lesznek.

Elvonulás

A 4 napos Boldogságteremtő Önismereti Elvonulás alatt csodálatos környezetben, nagyon jó hangulatban tanulhatsz Önmagadról. Hatékony megoldásokat tanulsz, amelyek segítenek abban, hogy javuljon az önmagaddal való kapcsolatod és kiegyensúlyozottabbá váljanak az emberi kapcsolataid. Változatos módszerek segítségével hatékonyan írhatod át a tudattalanodban lévő párkapcsolati mintáidat.

Egyéni órák

Az egyéni alkalmak alatt a tudattalanoddal dolgozunk. Úgy érjük el a változást, hogy a gyökereknél írjuk át a gyakran megismétlődő mintáidat, amik miatt a jelenedben egy-egy reakcióid az élethelyzeteidben, az emberi kapcsolódásaidban, a párkapcsolataidban automatikusan kapcsolnak be. Elkezd nőni az önbizalmad, hogy ki tudj állni magadért, hogy egyre könnyebben ismerkedj, hogy megvalósítsd, amire igazán vágysz.

Egy napos előadás

Több önbizalmat szeretnél? Korlátoznak a félelmeid? Nehezen ismerkedsz? Gyakran vagy féltékeny? Mindig hasonlóképp lesz vége a párkapcsolataidnak? Hasonló problémák merülnek fel a párkapcsolataidban? Vagy nehezen jön össze, hogy párt találj? Ezek mind gyermekkorból eredő reakciók, és ezen a napon segítek megértened, hogy mi a gyökerük. Ezeknek a működéseknek nagy része egészen csecsemőkorunkból, kicsi gyerekkorunkból ered. Mi történik, ha nem úgy gondoskodnak rólunk babaként, ahogy arra szükségünk van, milyen gyermekkori traumák, elakadások milyen felnőttkori személyiséget eredményeznek? Az előadás alatt ezeknek a működéseknek a megértése magyarázatot ad az életedben jelen lévő ismétlődésekre, arra, miért élsz át nagyon hasonló érzelmeket a legtöbb kapcsolatodban.

Kövess engem

Varga Anita

© 2019. MINDEN JOG FENNTARTVA

WEBOLDAL BY KOHO

Kapcsolat

info.radfigyelek@gmail.com
1063 Budapest, Szív utca 9.
+(36) 20 3780249