fbpx

Boldogságteremtő önismereti előadás

Több önbizalmat szeretnél?  Korlátoznak a félelmeid? Nehezen ismerkedsz? Boldogtalan a párkapcsolatod? Gyakran vagy féltékeny? Mindig hasonlóképp lesz vége a párkapcsolataidnak? Hasonló problémák merülnek fel a párkapcsolataidban? Vagy nehezen jön össze, hogy párt találj? Gyakran szorongsz?

Ezek mind gyermekkorból eredő reakciók, és ezen a  napon segítek megértened, hogy mi a gyökerük, és milyen önismereti eszközöket kell használnod, ha meg akarod változtatni őket.

Hogyan segít Nekem az önismereti előadás és workshop?

Lehet, hogy van olyan működésed, ami korlátoz téged abban, hogy boldog, örömteli életet élj, hogy kiegyensúlyozott párkapcsolatod legyen, vagy hogy legyen önbizalmad. Lehet ez már azóta így van, mióta az eszedet tudod. Ezeknek a működéseknek nagy része egészen csecsemőkorunkból, kicsi gyerekkorunkból ered.

Hogyan épülnek egymásra a képességeink, mi történik, ha nem úgy gondoskodnak rólunk babaként, ahogy arra szükségünk van, milyen gyermekkori traumák, elakadások milyen felnőttkori személyiséget eredményeznek? Gyerekkori élményeink tudat alatt az esetek 95%-ban befolyásolják jelen életünket. Tudatalattink tartalmazza azokat a rögzült mintákat, amik alapján meghozzuk döntéseinket és amik befolyásolják a dolgokhoz való viszonyunkat.

Az előadás alatt ezeknek a működéseknek a megértése magyarázatot ad az életedben jelen lévő ismétlődésekre, arra, miért élsz át nagyon hasonló érzelmeket a legtöbb kapcsolatodban, legyen az párkapcsolat, családi kapcsolat vagy baráti, munkahelyi kapcsolódás. Ha hosszú ideje nincs párod, vagy akár soha nem is volt, ezen a napon azt is megérted, miért van ez így, és hogyan változtasd meg.  Majd betekintést nyerhetsz abba, hogy hogyan is tudod átírni, megváltoztatni ezeket a mintáidat bodywork és különböző verbális önismereti gyakorlatok segítségével.

 

Információk

Időpont:

Szervezés alatt…

Ha szeretnéd a csoportos foglalkozást egyéni üléssel is kiegészíteni:

FONTOS: Az előadás létszáma limitált, összesen 15 hely van, ezért fontos, hogy a jelentkezésedet követően a leghamarabb juss el az utalásig, hogy ne vegyék el mások előled a helyet. A jelentkezési form beérkezése után, e-mailben küldjük meg a fizetési információkat. A jelentkezéseket a regisztráció és az átutalás érkezési sorrendjében tudjuk elfogadni.

A csoportban való részvétel jelentkezéshez kötött.

Itt a helyed ha:

  • Nyitott vagy önmagad megfigyelésére
  • Meg szeretnéd oldani a párkapcsolati problémáidat
  • Szívesen tanulsz magadról és a kapcsolataidról valami újat

Ezután a nap után célirányosan fogsz tudni dolgozni magadon a megfelelő önismereti eszközt választva.

Galéria

Ha bármi kérdésed van, írj bátran!
Kérlek, töltsd ki az űrlapot!
Visszahívlak!

Bejelentkezéseddel egyidejűleg elfogadod az adatkezelési szabályokat.
Kövess engem

Varga Anita

© 2019. MINDEN JOG FENNTARTVA

Kapcsolat

info.radfigyelek@gmail.com
1063 Budapest, Szív utca 9.
+(36) 20 3780249