fbpx

Boldogságteremtő önismereti elvonulás

Romhányban, a Cserhát dombjai között

Élmény alapú önismereti elvonulás, fókuszban a saját érzéseiddel

Neked is eleged van már a munkából és a teljesítésből? Megújulnál?
Akkor gyere velünk lazítani, feltöltődni, és egyúttal fejleszd az önbizalmadat is!

A természet varázslatos világába vonulunk el idén a város és saját hangunk zajától.
Pontosan azért, hogy megtisztulva, újult erővel áthangoljuk magunkat egy magasabb szintre, magasabb életminőségre, és hitrendszerre. Együtt rezgünk a természettel, önmagunkkal.

Időpont: 2020. augusztus 6-9.

Jelentkezési határidő: 2020. július 31.

Mikor ajánlom Neked ezt az élményt? Akkor, ha:

Amiben biztosan részed lesz:

FONTOS! Minden nap lesz szabadon töltött idő is, ahogy neked jól esik.

Csodálatos környezetben, nagyon jó hangulatban tanulhatsz Önmagadról. Hatékony megoldásokat tanulsz, amelyek segítenek abban, hogy javuljon az önmagaddal való kapcsolatod és kiegyensúlyozottabbá váljanak az emberi kapcsolataid. 

Információk

Időpont: 2020. augusztus 6-9.

Jelentkezési határidő: 2020. július 31.

Csütörtök 14 órától vasárnap 14 óráig (vasárnap délutáni program: közös ebéd, ami szabadon választható.)

Részvételi díj:

EARLY BIRD KEDVEZMÉNY: 2020. július 6 -ig történő befizetéssel: 59.000 Ft / fő (bruttó) a 4 napos teljes tábor díja

69.000 Ft / fő (bruttó) a 4 napos teljes tábor díja, 2020. július 6. után történő befizetéssel.

Ha ketten jöttök, EARLY BIRD KEDVEZMÉNNYEL: 2020. július 6 -ig történő befizetéssel: 54.000 Ft / fő (bruttó) a 4 napos teljes tábor díja

Ha ketten jöttök: 64.000 Ft / fő (bruttó) a 4 napos teljes tábor díja

FONTOS:  Jelentkezésed akkor érvényes, amikor foglalóként kifizetted a teljes részvételi díjat. Kérlek légy arra figyelemmel, hogy az átutalt összeggel biztosítod a helyed a táborba. 

A részleteket a jelentkezés után e-mailben fogod megkapni.

Maximum csoportlétszám: 13 fő, a résztvevőket a jelentkezés sorrendjében tudjuk fogadni.l

A részvételi díj tartalmazza:

A tábor vezetői:

 

Varga Anita – önismereti mentor, párkapcsolati és válási közvetítő/mediátor,  egészségfejlesztő mentálhigiénikus

Sisák János – érintés és masszázsterapeuta, egészségfejlesztő mentálhigiénikus

Varga Orsolya – egészségfejlesztő mentálhigiénikus, meseterapeuta

Helyszín:

Rózsakert Vendégház, Romhány, Kossuth Lajos út 71.  A házban az elvonulás ideje alatt csak mi leszünk. (3, 3, 4, 5 fős szobák állnak a rendelkezésünkre. Minden szoba külön fürdőszobás, erkélyes, vagy teraszos, illetve LCD tévével, hajszárítóval, stb. felszerelt.)

A településen található bolt és étterem (Fáradt Vándor Étterem,  kb. 10 perc sétára a szállásunktól). Azok, akik az étteremben szeretnének ebédelni, tudnak együtt, csoportosan menni. Ha nem szeretnél étteremben ebédelni, akkor hozhatsz magadnak ebédet.

Odajutás:

Egyénileg és önköltséges formában történik. Más táborlakókkal együtt telekocsival is jöhetsz vagy busszal. (Telekocsihoz kontaktot tudok adni, összeszervezlek Titeket, ha igényetek van rá.)

Ha nem autóval jössz: Budapestről, Újpest- Városkapu központ buszállomásról indulnak átszállás nélküli buszok Rétságba (Romhány melletti település), Romhányban le tudtok szállni róla. Másik lehetőség Vácig vonattal, onnan pedig az előbb leírt busszal tudsz továbbjönni.

További részleteket az odajutás megkönnyítésére minden jelentkezőnek e-mailben fogjuk elküldeni.

Galéria

Ha bármi kérdésed van, írj bátran!
Kérlek, töltsd ki az űrlapot!
Visszahívlak!

Bejelentkezéseddel egyidejűleg elfogadod az adatkezelési szabályokat.
  • Köszönöm szépen ezt a tartalmas 4 napot. Hogy milyen volt? Összekovácsoló, támogató, egymást és magamat is erősítő. Jó érzés ide tartozni, azt érezni, hogy nem vagyok egyedül. Köszönöm a kedvességeteket, az odaadásotokat, figyelmeteket, empátiátokat mind a kettőtöknek. A következő Boldogságteremtő Elvonulásra is szeretnék jönni veletek.

   Kaláka Béla

  • Teljesen pozitív érzések vannak bennm, amióta itt vagyok. Úgy érzem, elfogadtak a többiek. Sok embertől kaptam rengeteg energiát. Figyeltek rám, post úgy, ahogy nekem szükségem volt a figyelemre. Családban éreztem magam. Otthon mindig furcsán néznek rám az érzéseim miatt. Végre találtam egy helyet, ahol, el tudom mondani és értik is, hogy mi zajlik bennem. Köszönöm, hogy itt lehettem.

   Lutring Renáta

  • Boldogságteremtő Önismereti Elvonulás”. Ez volt a címe a programnak. Kérdezték a munkahelyemen, hogy hová megyek szabira, mondtam, hogy erre. – Jól hangzik (mondogattuk). Szóval jól hangzik – de nem hittem volna, hogy igaz. És tegnap este, teljesen meglepődtem, mert megtörtént! Boldog vagyok! Alig hiszem el. Olyan gondtalanul boldog. Nagyon sok erőt kaptam már az első napi feladatoknál hatalmas löketet kapott az önbizalmam. Így éjjel, nappal együtt lenni sokkal intenzívebb volt. Feltöltődtem. Külön köszönet, hogy a masszázst is bevettétek a programba. Csak azt sajnálom, hogy elfogyott az idő…

   Kovács Orsolya

  Nem vagyok sem orvos, sem természetgyógyász, sem pszichológus. Egyetemi végzettséggel rendelkező mentálhigiénés szakember vagyok, évtizedes önismereti tapasztalattal és ismerettel. Az írásaimban, hanganyagaimban, videóimban elhangzottak a személyes véleményem és tapasztalataimat tükrözik.

  Nem oktatást, hanem tanácsadást végzek. 

  Kövess engem

  Varga Anita

  © 2019. MINDEN JOG FENNTARTVA

  WEBOLDAL BY KOHO

  Kapcsolat

  info.radfigyelek@gmail.com
  1063 Budapest, Szív utca 9.
  +(36) 20 3780249