fbpx

Szilvássy Rita vagyok, párkapcsolati mediátor és egyéni kísérő

“Az önismeret és párkapcsolat világában szerzett személyes tapasztalatom fontos állomása volt öt évvel ezelőtt Varga Anitával folytatott közös munka. Azt mondják, hogy akkor tudsz valamit hitelesen csinálni, ha Te magad is átélted. Ebből a szempontból mind az önismeret útján, mind pedig a párkapcsolati fejlődés terén hitelesnek érzem magam.

Amikor önálló, független személyként vagy mint a pár egyik tagja eljutunk oda, hogy a kérdéseinkre a válasz pusztán annyi, hogy nem tudom, akkor kezdődik az igaz utunk. Akit valóban érdekel az, amit ez a „nem tudom”, mint egy függöny eltakar, az nem torpan vissza, sőt, igyekszik valahogy mégiscsak belesni mögé. A „nem tudom” mögött van az, amitől félek. A „nem tudom mögött” van az, amivel nem merek szembenézni, amiről azt hiszem, hogy túl nagy és túl nehéz nekem.

Az a gátja annak, hogy mind önálló emberként, mind pedig társként haladni tudjunk saját magunk és partnerünk felé. Saját tapasztalatból tudom, hogy éppen ez hordozza a megoldás lehetőségét.

Szakmai helyemet és utamat a mediációban találtam meg, melyben mind ez egyéni mind pedig a közös értékek és érdek képviseltetik magukat. Önismerettel rendelkező, ezzel önkritikusan foglalkozó egyén az alapja egy működő, változni és fejlődni képes párkapcsolatnak. Munkámmal ehhez nyújtok segítséget minden hozzám forduló férfinak és nőnek– hiszen ezt kívánom mindenkinek!”

Kövess engem

Varga Anita

© 2019. MINDEN JOG FENNTARTVA

WEBOLDAL BY KOHO

Kapcsolat

info.radfigyelek@gmail.com
1063 Budapest, Szív utca 9.
+(36) 20 3780249