Párkapcsolati egyéni csomag

couple-arguingPárkapcsolati nehézségekkel küzdesz?

Vagy hosszú ideje már nincs párkapcsolatod, de nagyon vágysz rá?

Ellaposodtak az eddigi kapcsolataid?

Nehezen tudsz nyitni az emberek felé?

Változtatni akarsz, de nem tudod hogyan?

.

.

Hogyan segíthet a konzultáció?

Ez a program abban tud neked segíteni, hogy megtaláld és változtass azon, ami visszatart téged attól, hogy kiteljesedj, hogy harmonikus párkapcsolatban élj, hogy számodra megfelelően tudj kommunikálni az emberekkel, hogy javuljanak az emberi kapcsolataid. Együtt dolgozunk azon, hogy megváltozzon a helyzeted.

jelentkezem

 Személyes vagy  skype-300x133 csomagot is kérhetsz!

Mi történik a konzultációk alatt? 

A konzultációs alkalmakat egy rövid beszélgetéssel kezdjük. Amikor arról beszélünk, ami éppen foglalkoztat, ami nehézséget okoz neked. A életed már a beszélgetések hatására is könnyebbé válhat azáltal, hogy segítek rálátni az életedben jelen lévő ismétlődésekre, mintázatokra, érzelmi elcsúszásokra, negatív berögződésekre. Megtapasztalhatod, milyen ereje lehet annak, ha rálátsz magadban különböző összefüggésekre.

A folyamat főbb része az imaginációs relaxáció, amely során a img_6479_smalltudatalattiddal dolgozunk, a tudattalanodba süllyedt emlékeiddel, ahol megkeressük a problémád gyökerét. Úgy érjük el a változást, hogy a gyökereknél írjuk át a gyakran megismétlődő mintáidat szimbólumok segítségével.

Itt olvashatsz arról, hogy miért is olyan fontos már a gyökereknél átírni a kapcsolódási mintáinkat ahhoz, hogy változzanak az emberi kapcsolataink, változzon az, hogy hogyan vagyunk jelen a párkapcsolatunkban, hogy milyen párt választunk magunknak, vagy megtudjuk, hogy miért nincs párkapcsolatunk. És arról is ,hogy hogyan működik az imaginációs relaxáció.

.Az első találkozás során összehangolódunk, s ennek során mindketten megérezzük, eldöntjük belelépünk-e a közös munkába és folyamatba. A találkozások heti rendszerességgel történnek és 1 órásak.

Amennyiben szeretnéd az időpontod módosítani vagy lemondani, akkor kérem ezt legalább 48 órával a tervezett ülés előtt tedd meg, máskülönben az elmulasztott ülés óradíját is ki kell fizetni.

  • Két ülés között hasznos, önismeretet mélyítő házi feladatok
  • Sok-sok kérdés, segítő eszköz, amelyek közelebb visznek a célodhoz
  • Egy ülés 60 perces

Ára:   15. 000 Ft/alkalom

jelentkezem

Helyszín

Budapest, 1068 Szív utca 9. (A Németh László utca felől van a bejárat.)

.

Itt azoknak a beszámolóját olvashatod, akik jártak hozzám egyéni konzultációra…

Orsi: “Egy évig jártam Anitához egyéni konzultációra. Eredetileg párkapcsolati dilemmával indult, aztán kiderült, hogy sok rosszul rögzült gyerekkori minta miatt nem sikerülnek a párkapcsolataim. Ezeket nagyrészt sikerült felgöngyölíteni, rájönni, mit, hol és miért rontok el. A konzultációk végére sikerült pontot tenni az akkori párkapcsolatom végére, ami nem vezetett sehova. Anita nagy empátiával, odafigyeléssel fordult felém, minden alkalommal kitisztulva, bölcsebben jöttem el tőle, alig várva a következő alkalmat. Ha szeretnél fejlődni, jobb emberré válni vagy csak szeretnéd, hogy hetente valaki segítő odafigyeléssel forduljon feléd, bátran vágj bele!”

Rita“Számomra az Anita által alaklmazott vizuális relaxációs módszer egy tovább vezető út volt önmagam felé. Ahol már a hagyományos, “beszélgetős” (beszélgetés álmokról, beszélgetés gondolatokról, eseményekről, emlékekről stb.) módszerek nem vittek tovább – ott tovább vitt a vizuális relaxáció. Nem alacsonyítom le ezen módszereket, hiszen nagyon fontosak, végigjártam ezeket is! Nekem, a jelen feljődési fokozatomban a vizuális relaxáció tudott újabb mélységeket feltárni önmagamban. Minden egyes alkalom után szárnyaltam. Ha úgy érzed, hogy nem tudsz tovább menni, még kérdést sem tudsz feltenni önmagadnak, mert elvileg már “mindent tudsz”, de gyakorlatilag érzed, hogy még sincs minden a helyén, akkor próbáld ki. Olyan mélységeket tár fel, és elvezet olyan legbenső rétegekhez, melyekhez eddig nem találtál utat.”

.

Bármi kérdésed van, írj bátran!

Kérlek, töltsd ki az űrlapot!

Visszahívlak!

Bejelentkezéseddel egyidejűleg elfogadod az adatkezelési szabályokat.

Név (szükséges)

Telefonszám (szükséges)

Email cím

Mit szeretnél?
Időpontot kérek egyéni konzultációraVisszahívást kérekBővebb információt szeretnék

Rövid üzenet

Szeretettel várlak!

IMG_5067aa

 

Varga Anita
info.radfigyelek@gmail.com
06/20-378-0249

up-arrow-icon-top

Hírlevél
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Csatlakozz és tartozz azok közé a hírlevél olvasóink közé, akik az önismereti és önfejlesztő témákról érdeklődnek.
Tiszteletben tartjuk magán jellegű adataid és magánéleted, adataidat az Adatvédelmi elveknek megfelelően kezeljük.