fbpx

Női kiteljesedés önismereti csoport

Az önismeret csodája

Gyomláld ki a félelmeid, hogy azt az életet éld, amire igazán vágysz.

CSATLAKOZZ TE IS AZON NŐK KÖRÉHEZ, AKIK A RAGYOGÁST ÉS MEGÚJULÁST VÁLASZTJÁK!

 

Csak hagyd, hogy a szavak gondolkodás nélkül törjenek fel belőled. Engedd meg a nevetést és engedd meg a könnyeket.

Talán ez az az időszak, amikor a kihívásoknak köszönhetően rájössz majd:

 TE VAGY ÖNMAGAD MEGMENTŐJE

Ez a csoport azért csak nőknek szól, mert csak női környezetben felszabadultabban, elmélyültebben tudunk dolgozni magunkon. Rengetegszer tapasztalom azt, hogy mi nők  automatikusan visszafogjuk magunkat a férfiak előtt, sokunknak könnyebb csak női társaságban megnyílni.

Ez a csoport arra késztet, hogy elgondolkodj magadon, hogy feltedd magadnak azokat a kérdéseket, melyek összekapcsolnak belső bölcsességeddel, hogy jobban bízz magadban, hogy jobban szeresd magad. Egy olyan helyet és teret biztosít, ahol páncél és maszk nélkül lehetsz önmagad.

Nagyon nagy szükségét érzem annak, hogy egymás közt megbeszéljünk bennünket foglalkoztató kérdéseket, dolgozzunk és átírjuk a minket már nem segítő mintáinkat. Ebben az egymást támogató, ítéletmentes közegben bátran megnyílhatsz és leteheted terheid.

Idén még nagyobb szükségét érzem ennek a megélésnek, mint valaha, hiszen az eltávolodás, a félelem, a bizonytalanság, ami most a világban van, nőiségünket is próbára teszi. 

Azt szeretném elérni, hogy azok a nők, akik nem mernek kiállni magukért, akik kevés önbizalommal rendelkeznek a párkapcsolatukban vagy az életük többi fontos részében, akik folyton hátra sorolják magukat, akik gyakran kihasználva érzik magukat, megtalálhassák azt a belső erőt önmagukban, ami által egy mély, belső transzformáción mennek keresztül. Megtalálják a hangjukat és kiépítik azt a minőségi életet, amire igazán vágynak és kiteljesednek benne. 

Ezen az úton tudlak kísérni, irányt mutatni és támogatást nyújtani, feléleszteni benned, általad azt a belső erőt, ami valóban fakadna belőled, csak valami miatt elnyomtad, elrejtetted Önmagad és mások elől is. 

Hiszem, hogy mi nők a magunk lágyságával, finom energiáival összhangba tudjuk hozni azt az erőt, ami a női minőségeinkből eredetileg fakad, hogy az életünk irányítóivá és teremtőivé válhassunk. 

Hogyan segít nekem a csoport?

Úgy érjük el a változást, hogy a gyökereknél írjuk át a gyakran megismétlődő korlátozó mintáidat, amik automatikusan kapcsolnak be az élethelyzeteidben, a különböző szituációkban. Megnézzük, mik azok a rejtett blokkok, hitrendszerek, melyek hátráltatnak.

Hetente egyszer találkozunk és felfedezzük elfeledett igazságainkkal, szembenézünk az árnyékainkkal, újra kapcsolódunk Önmagunkhoz és egymáshoz, Nőkhöz. Elengedjük a régi történeteinket, korlátozó mintáinkat.

Olyan feladatokat, módszereket állítottam össze erre a 10 alkalomra, amik hatékonyan tudnak segíteni Neked abban, hogy nőjön az önbizalmad, hogy ki tudj állni magadért, hogy egyre könnyebben ismerkedj, hogy megvalósítsd, amire igazán vágysz.

Csoport indulás: 2021. május 27.
 
A foglalkozások csütörtökönként, 18:00 órától 22:00 óráig tartanak. 
 
10 alkalommal találkozunk.
 
Az árak az oldal alján találhatóak.

Hogyan újulhatok meg ezen a női önismereti csoporton való részvétellel?

Tesszük mindezt ezen eszközök segítségével

A csoportos foglalkozás időtartama alkalmanként: 4 óra

A foglalkozások száma: 10 alkalom

A csoport indulása előtt van egy 30 perces egyéni konzultáció,  amit AJÁNDÉKBA kapsz.

Minden résztvevő AJÁNDÉKBA kap egy önismereti füzetet.

A foglalkozások csütörtökönként, 18:00 órától 22:00 óráig tartanak.

Kiscsoportban dolgozunk, ezért a  csoporton maximum 10 fő tud részt venni.  

Helyszín: Kazinczy utca, az Astoria mellett

Időpontok:

Az első csoportos alkalom: 2021. május 27.

A csoport alkalmai:  2021. május 27., június 3., 10., 17., 24, július 1., 8., 22., 29., aug. 5.

Árak:

Egy összegben fizetéssel a 10 alkalom ára: 105 000,- Ft helyett 95 000,- Ft (9 500 Ft/alkalom)

Két összegben fizetéssel a 10 alkalom ára: 105 000 Ft (10 500 Ft/alkalom)

 • alkalmanként 9.500,- Ft befektetés önmagadba

 • óránként 2.400,- Ft, ami egy új életet hozhat Neked!

FONTOS! Ha még nem ismerjük egymást, bejelentkezésed után megkereslek egy 30 perces INGYENES egyéni konzultáció időpontja miatt. A konzultáció során megismerkedünk, felteheted kérdéseidet a csoportról, a foglalkozásokról, megbeszéljük személyes célkitűzésedet, problémáidat.

Amennyiben a konzultáción úgy döntesz, hogy szeretnél részt venni a 10 alkalmas csoporton, akkor a csoport első alkalmának az árát (10 000 Ft) az ajándék előzetes egyéni konzultáció során kell kifizetned foglalóként.

A díj fennmaradó részét, egy összegben fizetés esetén 85.000,- Ft-ot az első csoportalkalmon kell majd rendezni. Amennyiben a részletfizetést választod 50.000,- Ft-ot az első csoportalkalmon, a második részletet (45.000,- Ft) pedig 1 hónap múlva, a 3-ik alkalmon kell majd rendezni.

A csoportba való elköteleződéseddel vállalod, hogy bármilyen okból hagyod félbe a csoportot, vagy hiányzol a csoportalkalomról, akkor is kifizeted az összes alkalmat.

Jelentkezési határidő: 2021. május 25.

Rólam

Segítek, hogy megértsd mi miért történik az életedben, hogy meglásd hogy miért reagálsz bizonyos módókon szituációkban, hogy miért érzed azt amit.

Segítek ledönteni a korlátaidat, megszabadulni a gátlásaidtól, magasabb önbizalmat elérni, hogy gyorsítósávon haladhass és szintet lépj az életedben.

Nem oldhatom meg helyetted  a problémádat, de ott leszek stabil pontként melleted, és önismereti módszerekkel elvezetlek a saját megoldásodhoz!

Öt szóban a munkám: inspiráció, változás, kiteljesedés, önismeret, fejlődés.

 

Jelentkezési űrlap

Ha bármi kérdésed van, írj bátran!
Kérlek, töltsd ki az űrlapot!
Visszahívlak!
  Bejelentkezéseddel egyidejűleg elfogadod az adatkezelési szabályokat.

  Sokat tanultam a drámák és feladatok által magamról. Elfogadóbb lettem magammal, másokkal. Sok önismeretre tettem szert és fantasztikus embereket ismertem meg. Jó azt érezni, hogy szeretnek és elfogadnak olyannak, amilyen vagyok. Sokat adott nekem ez a csoport. Köszönöm mindenkinek az őszinteséget és bizalmat.

  Vucsics Mónika

  A csoporttagok által jobban megismertem magam, a saját érzéseimet is. A csoportdinamika hihetetlen erővel segített a változásban, a szeretettel teli közeg biztonságot nyújt. Jó ide tartozni. Jó tudni, hogy mindannyian segítjük egymást. Egy olyan biztonságos közeg, ahol következmények nélkül kifejezhetem magam, és tudatosan megfigyelhetem, hogyan hat ez rám. Illetve sok minden, ami más csoportokhoz való vagy más emberekhez való kapcsolódásomban elakadás az itt is megjelenik és tudatosan meg tudom figyelni. Úgy érzem a hétköznapi élet is jobban megy emiatt sok félelmem elmúlt vagy elmúlóban van.

  Soltész Viktória

  Kedves Anita! Nagyon köszönöm, hogy kitaláltad és csinálod ezt a csoportot. Elismerésre méltó az, amit csinálsz, a figyelem, ami annyira hiányzik sokunknak. Eleve ez tetszett meg, hogy a neve Rád Figyelek. Sok minden tudatosult bennem, ami eddig tudattalanul irányította az életemet.

  Várady Éva

  Minden alkalom után új erőre kaptam, feltöltődtem pozitív energiával. Nyitottabban állok az emberek felé. Bátrabban ismerkedek, mert, rájöttem, hogy nincs veszteni valóm. Jó volt mások életét, gondjait megismerni és rájönni, hogy nem vagyok reménytelen. Van remény.

  Hegyi Beáta

  Amikor először jöttem a csoportba, rossz passzban voltam. Az általad vezetett alkalmak után napokig foglalkoztattak az itt történtek. Saját helyzetemben is többször megtaláltam a mások életéből vett mintákat, amiket tovább gondoltam és segített feldolgoznom a saját nehézségeimből néhányat. A Bodywork számomra minden alkalommal sokat jelentett. A zenéket nagyon élveztem, ellazított, feloldotta a feszültségeimet. Elindultam a saját megismerésem útján. Sok gyermekkori lelki problémám felszínre került és jó párat sikerült is feldolgoznom. Köszönöm, hogy itt lehettem, számomra mindenképpen sokat segített. Elindultam az úton. Most jól vagyok.

  Hencz Barbara

  Nem vagyok sem orvos, sem természetgyógyász, sem pszichológus. Egyetemi végzettséggel rendelkező mentálhigiénés szakember vagyok, évtizedes önismereti tapasztalattal és ismerettel. Az írásaimban, hanganyagaimban, videóimban elhangzottak a személyes véleményem és tapasztalataimat tükrözik.

  Nem oktatást, hanem tanácsadást végzek. 

  Nyilatkozatok

  Kövess engem

  Varga Anita

  © 2021. MINDEN JOG FENNTARTVA

   

  Kapcsolat

  info.radfigyelek@gmail.com
  Budapest,  6. kerület, Ó utca
  +(36) 20 3780249