fbpx

Önbizalomedző Önismereti Közösség

Közösség Vezetője: Varga Anita

életvezetési tanácsadó, mentálhigiénikus szakember
önismereti mentor

Ingyenes Önbizalom-növelő Kihívás

Kezdés: 2020. december 18.

A legtöbb problémánk mögött az önbizalomhiány áll. Miért nem bízunk önmagunkban Leggyakrabban azért, mert hiányzik önmagunk elfogadása, szeretete. Ha ez meglenne, akkor az életünk harmonikusabb lenne és minden a helyére kerülne.

Egy önismereti utat ajánlok neked, majd kiutat a szorongás, a félelem és az önbizalomhiány nehézségeiből.l: stresszkezelés, megoldásfókusz, derű

Miért ingyenes?  Mert azt szeretném, hogy mindenki, aki részt szeretne venni rajta, megtehesse, még ezekben a nehezen tervezhető és megélhető időkben is.

Csatlakozz az INGYENES 14 napos ÖNBIZALOMNÖVELŐ KIHÍVÁSHOZ és légy részese

Vélemények

  • Egy évig jártam Anitához egyéni konzultációra. Eredetileg párkapcsolati dilemmával indult, aztán kiderült, hogy sok rosszul rögzült gyerekkori minta miatt nem sikerülnek a párkapcsolataim. Ezeket nagyrészt sikerült felgöngyölíteni, rájönni, mit, hol és miért rontok el. A konzultációk végére sikerült pontot tenni az akkori párkapcsolatom végére, ami nem vezetett sehova. Anita nagy empátiával, odafigyeléssel fordult felém, minden alkalommal kitisztulva, bölcsebben jöttem el tőle.

    Nagy Orsolya

  • Őszintén beszélhetünk a gondolatainkról, érzéseinkről, soha nem kell attól tartani, hogy kinevetnek, vagy elítélnek. Mások tapasztalatai segítenek a saját dolgainkat más szemszögből nézni, ezáltal úgy kerülünk közelebb önmagunkhoz, hogy másokhoz is közelebb kerülünk.

    Tamási Ági

  • Könnyebben kinyílok mások előtt, önbizalmat adott a csoport. Jobban elfogadom saját magam.

    Zsolt

Kövess engem

Varga Anita

© 2019. MINDEN JOG FENNTARTVA

WEBOLDAL BY KOHO

Kapcsolat

info.radfigyelek@gmail.com
1063 Budapest, Szív utca 9.
+(36) 20 3780249