fbpx

Önbizalomedző Önismereti Közösség

Közösség Vezetője: Varga Anita

életvezetési tanácsadó, mentálhigiénikus szakember
önismereti mentor

Ingyenes Önbizalom-növelő Kihívás

Kezdés: 2020. december 18.

A legtöbb problémánk mögött az önbizalomhiány áll. Miért nem bízunk önmagunkban Leggyakrabban azért, mert hiányzik önmagunk elfogadása, szeretete. Ha ez meglenne, akkor az életünk harmonikusabb lenne és minden a helyére kerülne.

Egy önismereti utat ajánlok neked, majd kiutat a szorongás, a félelem és az önbizalomhiány nehézségeiből.l: stresszkezelés, megoldásfókusz, derű

Miért ingyenes?  Mert azt szeretném, hogy mindenki, aki részt szeretne venni rajta, megtehesse, még ezekben a nehezen tervezhető és megélhető időkben is.

Csatlakozz az INGYENES 14 napos ÖNBIZALOMNÖVELŐ KIHÍVÁSHOZ és légy részese

Vélemények

Egy évig jártam Anitához egyéni konzultációra. Eredetileg párkapcsolati dilemmával indult, aztán kiderült, hogy sok rosszul rögzült gyerekkori minta miatt nem sikerülnek a párkapcsolataim. Ezeket nagyrészt sikerült felgöngyölíteni, rájönni, mit, hol és miért rontok el. A konzultációk végére sikerült pontot tenni az akkori párkapcsolatom végére, ami nem vezetett sehova. Anita nagy empátiával, odafigyeléssel fordult felém, minden alkalommal kitisztulva, bölcsebben jöttem el tőle.

Nagy Orsolya

Őszintén beszélhetünk a gondolatainkról, érzéseinkről, soha nem kell attól tartani, hogy kinevetnek, vagy elítélnek. Mások tapasztalatai segítenek a saját dolgainkat más szemszögből nézni, ezáltal úgy kerülünk közelebb önmagunkhoz, hogy másokhoz is közelebb kerülünk.

Tamási Ági

Könnyebben kinyílok mások előtt, önbizalmat adott a csoport. Jobban elfogadom saját magam.

Zsolt

Kövess engem

Varga Anita

© 2021. MINDEN JOG FENNTARTVA

Kapcsolat

info.radfigyelek@gmail.com
Budapest,  6. kerület, Ó utca
+(36) 20 3780249