Boldogságteremtő Önismereti Elvonulás

Óbarokban, a Vértes lábainál

Időpont: 

Jelentkezési és végső fizetési határidő: 

Az árak az oldal alján találhatóak.

Olvass tovább!

Itt a helyed,

green-nautilus-shell-md ha kevés az önbizalmad és emiatt nehezen barátkozol,

green-nautilus-shell-md ha megrekedtél az életedben egy ponton és nem látod, hogy hogyan tudsz kilépni belőle,

green-nautilus-shell-md ha a sok negatív tapasztalat miatt rengeteg félelem felgyűlt már benned (a tudatalattidban)  a párkereséssel és a párkapcsolattal összefüggésben,

green-nautilus-shell-md ha eleged van a magányból és abból, hogy mindig ugyanaz a randik vége vagy a párkapcsolataid vége,

green-nautilus-shell-md leszámolnál a frusztrációval, és rossz érzéssel, ami abból fakad, hogy körülötted mindenki boldog párkapcsolatban él,

green-nautilus-shell-md ha a szorongásaid megakadályoznak abban, hogy felszabadultan és jól érezd magad,

green-nautilus-shell-md elég volt abból, hogy passzívan várod, hogy valami történjen,

green-nautilus-shell-md szeretnél a félelem helyett a tettek mezejére lépni,

green-nautilus-shell-md ha egyedül vagy, kevés a barátod,

green-nautilus-shell-md ha folyton másokhoz hasonlítgatod magad,

green-nautilus-shell-md ha  hasonló emberekkel ismerkednél, barátkoznál.

Segítek, hogy megtaláld a párod – újra jól működő párkapcsolatban élj, aggodalom és folyamatos bizonytalanság nélkül, hogy magad mögött hagyd az eddig átélt szakítások és az egyedüllét fájdalmát.

Olyan EGYEDÜLÁLLÓKKAL dolgozom együtt, akik szeretnének boldog párkapcsolatban élni, és már rájöttek arra, hogy ezért tenniük is kell, valamint olyan PÁRKAPCSOLATBAN ÉLŐKKEL, akik a saját és párjuk blokkjai, régi hitrendszereik miatt nehezen tudják jól működtetni a kapcsolatukat.

A párválasztásnál és a párkapcsolatban is ezernyi apró dolog befolyásol bennünket. Nem véletlenül választjuk azt, akit. Rengeteg rejtett hiedelem és tudatalatti mintázat indítja be azt a gépezetet, melytől az eleinte felhőtlen boldogságban megélt szerelem egyszerre nehézkes, kényelmetlen, szenvedős sőt, gyakran félelmetes is lehet.

A párválasztásnál túlnyomó részt a tudattalanunk vezet minket. A tudattalan teremti meg a párválasztási mintákat. Ezért nem értjük, hogy sokszor miért vagyunk ott ismét, ahol a part szakad…. Miért kerülünk ugyanabba a helyzetbe, újra és újra….

7 éve dolgozom szinglikkel. Számos hosszú ideje egyedül élő nőt és férfit segítettem egy új és minden korábbinál jobb párkapcsolat kialakításában. Vannak, akik eljutottak az esküvőig, kisbabájuk lett, és olyan párral élnek, amilyenre vágytak.

Már az első beszélgetés során elkezd kibomlani a te történeted, megmutatják magukat a blokkjaid, amikkel tudsz azután dolgozni, és oldani őket.

Amiben biztosan részed lesz:

green-nautilus-shell-md elfogadó és szeretetteljes közeg. Itt mindenki hasonló élethelyzetekkel érkezik.

green-nautilus-shell-md olyan önismereti gyakorlatokat állítottam össze, amelyek felismeréseket hoznak, inspirálnak, segítenek. Lesznek egyedül végzett gyakorlatok és páros vagy nagyobb csoportosok. Zenés-mozgásos, dramatikus és verbális feladatok segítenek abban, hogy erőt kapj a változtatáshoz. (bodywork, pszichodramatikus eszközök, közös meditáció, meseterápiás és művészetterápiás eszközök)

green-nautilus-shell-md gyönyörű környezetben leszünk, kirándulunk a környező túraútvonalakon, erdei séták során töltekezünk a természetben,

green-nautilus-shell-md aki szeretné, kap 1 db 40 perces frissítő vagy relax masszázst,

green-nautilus-shell-md az estéket a tűz körül töltjük, nyársalunk, együtt főzünk, beszélgetünk.

jelentkezem

FONTOS! Minden nap lesz szabadon töltött idő is, ahogy neked jól esik, vagyis a tábor felér egy “nyaralással” is!

Ez egy olyan utazás lesz, ahol a pihenés, lazítás mellett sokkal jobban megismered önmagad. Egyszerre vonulsz el a világtól, frissít fel a sok zöld,  a napfény, a gondtalanság, és kapsz iránytűt önmagadhoz. Feltöltődsz és fejlődsz is egyben. Muníciót kapsz ahhoz, hogy új erővel, tisztább látásmóddal hozd rendbe az életedet.

Csodálatos környezetben, nagyon jó hangulatban tanulhatsz Önmagadról. Hatékony megoldásokat tanulsz, amelyek segítenek abban, hogy javuljon az önmagaddal való kapcsolatod és kiegyensúlyozottabbá váljanak az emberi kapcsolataid.

Információk:

Időpont:

(4 nap, 3 éj)

Csütörtök 14 órától vasárnap 14 óráig (vasárnap délutáni program: közös ebéd, ami szabadon választható.)

Részvételi díj:

EARLY BIRD KEDVEZMÉNY: 2019.  július 15-ig történő befizetéssel: 75.000 Ft / fő (bruttó) a 4 napos teljes tábor díja

85.000 Ft / fő (bruttó) a 4 napos teljes tábor díja, 2019. július 15. után történő befizetéssel.

EARLY BIRD KEDVEZMÉNY + PÁROS BELÉPŐ: 65.000,-Ft/fő, ha ketten jöttök és 2019. július 15-ig befizetitek.

PÁROS BELÉPŐ: 75.000,-Ft/fő, ha ketten jöttök.

Jelentkezési és végső fizetési határidő:

Minden résztvevő AJÁNDÉKBA kap egy önismereti füzetet.

A részvételi díj tartalmazza:

a szállást 3 éjszakára green-nautilus-shell-md a reggeli és a vacsora benne van az árban, (az ebédet a környéken lévő vendéglőben fogyasztjuk el, ami önköltséges)  green-nautilus-shell-md az önfejlesztő gyakorlatokat green-nautilus-shell-md 1 db 40 perces frissítő vagy relax masszázst

FONTOS:  Jelentkezésed akkor érvényes, amikor foglalóként kifizetted a teljes részvételi díjat. Kérlek légy arra figyelemmel, hogy az átutalt összeggel biztosítod a helyed a táborba.

A részleteket a jelentkezés után e-mailben fogod megkapni.

Maximum csoportlétszám: 16 fő, a résztvevőket a jelentkezés sorrendjében tudjuk fogadni.

A tábor vezetői

Varga Anita – életvezetési tanácsadó, önismereti tréner, párkapcsolati és válási közvetítő/mediátor,

egészségfejlesztő mentálhigiénikus

Sisák János – érintés és masszázsterapeuta, önismereti tréner,

egészségfejlesztő mentálhigiénikus

Helyszín:

A házban az elvonulás ideje alatt csak mi leszünk. Többágyas szobák  állnak a rendelkezésünkre, két ebédlő, egy nagy nappali, valamint egy gyönyörű, zöldellő udvar tele virágokkal.

Óbarok Fejér Megyében, a Vértes lábainál fekszik. Az egyik legszebb túra útvonal érinti a falut.  Itt található az úgynevezett Öreg-szikla is. A szikla mellett van egy kisebb barlang.

Odajutás:  egyénileg és önköltséges formában történik. Más táborlakókkal együtt telekocsival is jöhetsz vagy vonattal, ha nincs autód. (Telekocsihoz kontaktot tudok adni, összeszervezlek Titeket, ha igényetek van rá.)

Ha nem autóval jössz: Budapestről, a Déli-pályaudvarról indulnak vonatok Bicskéig, onnan pedig  busszal tudsz továbbjönni.

További részleteket az odajutás megkönnyítésére minden jelentkezőnek e-mailben fogjuk elküldeni.

Néhány fotó a településről, a házról és a kertről. (Kattints a képekre és tudsz lapozni köztük.)

Gyere és csatlakozz!

Bármi kérdésed van, írj, hívj bátran!

Varga Anita
20/378-0249
info.radfigyelek@gmail.com

Kérlek, töltsd ki az űrlapot!

Bejelentkezéseddel egyidejűleg elfogadod az adatkezelési szabályokat.

Jelentkezési űrlap az Önbizalom növelő önismereti elvonulásra*

Név (kötelező)

Telefonszám (szükséges)

Email cím (szükséges)

Rövid üzenet

„Fantasztikusan éreztem magam a táborban. Tetszettek a programok és a feladatok, szimpatikusak voltak a társaim. Sok energiát és megerősítést kaptam, ami cselekvésre ösztönöz. Jó érzés, hogy most már tudom, másnak is hasonló gondjai vannak, és a tábor során őszintén beszélhettünk egymással. Végre éreztem azt, hogy tartozom valahová, és a többiek elfogadnak olyannak, amilyen vagyok. öszönöm szépen Anitának és Janinak a szervezést. És sok ilyen tábort és tanfolyamot szeretnék még látni a honlapjukon. Szívesen vennék részt jövőre is ilyen típusú táborban, elvonuláson.”
Tóth Jácint
"Nagy reményekkel érkeztem az idei elvonulásra. Az első perctől kezdve éreztem a csapat felém áradó kedvességét, mindenkivel megtaláltam a közös hangot. Örültem, hogy a csapat része tudtam lenni, attam és kaptam. Nem voltam kirekesztve semmiből és ez nagyon jól esett.Új barátokat is kaptam és ezért hálás vagyok. Anita és Jani nagyon kedves volt mindenkivel és csak köszönettel tartozom nekik a tartalmas programokért. Nagyon jól megszervezték ezt a 4 napot, köszönöm ezt nekik."
Rácz Ildikó
" Drága Anita és Jani! Csodás 4 napot okoztatok nekem. Hirtelen döntésből azért akartam jönni az elvonulásra, mert ki kellett szakadnom a hétköznapokból, el kellett engednem a gondjaimat, ki kellett törnöm a mókuskerékből. Sokkal többet kaptam annál, amire számítottam. Felismeréseket, bátorságot, erőt az első lépésekhez, amiket a tábor után kell meglépnem. A kapott gyakorlatok csodákra képesek, előremozdítanak. És piszok jó volt belerakni Anita kezeibe magam, és hagyni, hogy hasson rám, bármi is lesz, bízhatok benne. Így is lett."
Nagy Szandra
Hírlevél
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Csatlakozz és tartozz azok közé a hírlevél olvasóink közé, akik az önismereti és önfejlesztő témákról érdeklődnek.
Tiszteletben tartjuk magán jellegű adataid és magánéleted, adataidat az Adatvédelmi elveknek megfelelően kezeljük.