fbpx

Korlátozó családi mintáink oldása
online önismereti tréning

Változtass, hogy változhass!

Időpont: 2020. augusztus 17-23.

Tudtad, hogy a családi minták nagy mértékben meghatározzák az életedet?

Az a viselkedési, gondolkodási minta, amiben felnövünk jelentős hatást gyakorol ránk. Szüleink, nagyszüleink hitrendszere, világról alkotott elképzelései befolyásolják , hogy mi magunk hogyan gondolkodunk a minket körülvevő világról, mit tartunk lehetségesnek az életünkben. Választásainkat nagyon gyakran ezek a felmenőinktől átvett tudattalan hiedelmek határozzák meg.  Ha azonosítottuk a mintákat, akkor van esélyünk a változtatásra.

Segítek Neked feltérképezni, hogy milyen családi minták gátolnak Téged az életedben!

Munkám során nagy hangsúlyt fektettem a családi minták feltérképezésére, az összefüggések megértésére, az önbizalom fejlesztésére.

Az elmúlt években fókuszáltan dolgoztam fel ezt a témát élő tréningek formájában és szeretném, ha minél több emberhez el tudna jutni, hogy egy boldogabb, kiteljesedettebb életet tudjanak kialakítani az önfejlesztés segítségével.

Mivel nincs mindenkinek lehetősége személyesen eljönni az önismereti csoportjaimra, ezért egy egyedülálló lehetőség nyílik most.

 A 7 napos online tanfolyamban összegyűjtöttem neked a csoportjaim esszenciáját, mindössze 5.900 Ft-ért, mert azt szeretném, hogy mindenki, aki részt szeretne venni rajta, megtehesse. 

A program 100% online, hogy az otthonod kényelméből tudj fejlődni, de nem maradsz magadra a tananyaggal, mert végig támogatlak az utadon! 

A videók és a feladatok bármikor visszanézhetőek, nincsen időponthoz kötve.

 

Az önismeret csodája

Dolgozd át az örökölt családi mintáidat, hogy azt az életet éld, amire igazán vágysz.

Ha a következők közül bármelyiket tapasztalod, akkor ez a tréning Neked való:

Az alábbi kérdéseidre választ kapsz a tréningen?

Hogyan befolyásolják a családi mintáid az életed?

Hogyan éld a saját életed?

Hogyan léphetsz tovább a szüleid "árnyékából"?

Mi az amiben tudattalanul gátolnak a családi mintáid?

ÖNISMERET

✓ A tudás átadása, hogy te magad tudj változásokat elérni.

✓ Érthetően, lépésről lépésre tudsz majd haladni.

✓ Munkafüzetek, videók, meditációk, gyakorlatorientált feladatok segítségével.

TANULÁS

✓ Olyan kérdéseket, módszereket és eszközöket gyűjtöttem össze, amelyek hatékonyan és célratörően tudnak segíteni a megfelelő lépések feltárásában és megvalósításában.

✓ Gyakorlatok, melyek segítenek mélyíteni az önismereti tudásanyagot.KÖZÖSSÉG✓ Fejlődni leggyorsabban egy inspiráló közösségben tudsz, ezért használjuk a közösség erejét is.​

✓ A zárt Facebook csoportunkban össze tudsz kapcsolódni a többiekkel és velem is. Személyesen tudsz tőlem kérdezni, ha elakadsz valahol.

 Mit kapsz a tréningen?

Életünket legjobban a családi mintáink befolyásolják, sokszor tudattalanul, melyeket magunkkal hozunk akár fogantatásunktól kezdve. Sok viselkedésünk nem is saját magunktól ered, hanem már egészen kisgyermek korunkban ellestük, megtanultuk a szüleinktől.

A tréning segítségével be tudod azonosítni a családi mintáidat és ezzel sokkal nagyobb rálátásod lesz életed összefüggéseire. Lehetőséged, hogy felszabadítsd magad akár már a generációk óta ható családi mintáidtól. 

A feladatok elvégzése hatással lesz arra, hogy pozitív irányba tudjon változni az önszereteted, az önbizalmad is.

Hogyan zajlik le a 7 napos tréning?

Az oldal alján található űrlapon való bejelentkezés után, kapsz tőlem egy levelet, majd miután befizetted a részvételi díjat, meghívlak az általam a tréning céljából létrehozott zárt facebook csoportba. Itt fogok minden nap megosztani hasznos önismereti tartalmakat, előadásokat, videós önfejlesztő feladatokat, munkafüzetet. Együtt végig megyünk egy szép ívű folyamaton, aminek a végére megtapasztalod és tudni fogod, hogy hogyan tudsz bekerülni egy kiegyensúlyozott álllapotba. A napi feladatok feldolgozása kb. 1 órát vesz igénybe, nincs időhöz kötve. A facebook csoport tagságod örökre szól, így bármikor újra csinálhatod, amikor csak szükséged lesz rá. A videók és a feladatok bármikor visszanézhetőek, nincsen időponthoz kötve.

Időtartam:

 2020. augusztus 17-23.

Részvételi díj:

5.900 Ft/fő a 7 napos online tréning díja.

Azt szeretném, hogy mindenki, aki szeretne részt venni rajta, megtehesse, ezért szeretném mindenkinek megfizethető áron adni most ezekben a megterhelőbb időkben.

A jelentkezés után e-mailben fogom megküldeni a részvételi díj utalási részleteit, és amint megérkezett az összeg, meghívlak a zárt facebook csoportba.

Varga Anita vagyok


mentálhigiénés szakember, önismereti mentor

Tudom mit jelent, ha kevés az önbizalmad, ha úgy érzed nem vagy elég jó, ismerős érzések. Volt, amikor teljesen el voltam veszve és nem tudtam merre tovább. Az önismeret volt a megoldás. Ahogy egyre jobban megismertem önmagamat, egyre inkább tudtam, hogy merre kell haladnom tovább. A célom, hogy minél többen át tudjátok élni ezt a változást.

Jelentkezési űrlap

Ha bármi kérdésed van, írj bátran!
Kérlek, töltsd ki az űrlapot!

Ha egyéni coaching támogatással kéred a tréninget, akkor kérlek a megjegyzésben tüntesd fel.

A jelentkezés után e-mailben fogom megküldeni a részvételi díj utalási részleteit, és amint megérkezett az összeg, meghívlak a zárt facebook csoportba. Ezért kérlek, olyan email címet adj meg, amit biztosan olvasol.

  Bejelentkezéseddel egyidejűleg elfogadod az adatkezelési szabályokat.

  Nem vagyok sem orvos, sem természetgyógyász, sem pszichológus. Egyetemi végzettséggel rendelkező mentálhigiénés szakember vagyok, évtizedes önismereti tapasztalattal és ismerettel. Az írásaimban, hanganyagaimban, videóimban elhangzottak a személyes véleményem és tapasztalataimat tükrözik.

  Nem oktatást, hanem tanácsadást végzek. 

  Kövess engem

  Varga Anita

  © 2021. MINDEN JOG FENNTARTVA

  Kapcsolat

  info.radfigyelek@gmail.com
  Budapest,  6. kerület, Ó utca
  +(36) 20 3780249