fbpx


Online önismereti tréningek

Önfejlesztés otthonról kényelmesen

Neked szól, ha szeretnéd mélyíteni az önismereted, oldani a blokkjaid és fejleszteni saját magad a saját időbeosztásod szerint

 

Kapcsolódj újra önmagadhoz, találd meg a belső erőd és transzformáld át az életed minden területére, hogy megmaradjon az egyensúlyod és semmilyen külső élethelyzet ne tudjon kibillenteni.

Messze vagy

Mindig is el akartál jönni egy élő programra, de fizikailag messze vagy, és nem tudod megoldani, hogy élőben velünk tarts.

Nincs időd

Mindig is el akartál jönni egy élő programra, de nem fér bele az idődbe különböző okok miatt.

Saját tempódban haladnál

Mindig is el akartál jönni egy élő programra, de jobb lenne Neked, ha abbana tempóban tudnál haladni, ahogy Neked a legkényelmesebb.

Nem akarsz utazni

Otthon munka után már nincs időd még utazni is, gyermeked mellett kell lenned, ezért otthoni önfejlesztést segítő anyagokat keresel – ne keress tovább, megtaláltad őket!

Az önismeret csodája

Ha mindig is bele akartál vágni az önfejlesztésbe, személyiségfejlesztésbe a SAJÁT IDŐBEOSZTÁSOD SZERINT, akkor ezek az ONLINE ANYAGOK Neked szólnak!

Miért hasznosak az ONLINE ANYAGOK?

Beszerezhető tréningek:

Belső Erő Online Önismereti Tréning

3.900,- Ft

2020. július 20-26.

Születési Sebeink Oldása Online Önismereti Tréning

5.900,- Ft

2020. szeptember 7-13.

Korlátozó Családi Mintáink Oldása Online Önismereti Tréning

5.900,- Ft

2020. augusztus 17-23.

Mit kapsz ezektől a tréningektől?

ÖNISMERET

✓ A tudás átadása, hogy te magad tudj változásokat elérni.

✓ Érthetően, lépésről lépésre tudsz majd haladni.

✓ Munkafüzet, videók, meditációk, gyakorlatorientált feladatok segítségével.

TANULÁS

✓ Olyan kérdéseket, módszereket és eszközöket gyűjtöttem össze, amelyek hatékonyan és célratörően tudnak segíteni a megfelelő lépések feltárásában és megvalósításában.

✓ Gyakorlatok, melyek segítenek mélyíteni az önismereti tudásanyagot.KÖZÖSSÉG✓ Fejlődni leggyorsabban egy inspiráló közösségben tudsz, ezért használjuk a közösség erejét is.​

✓ A zárt Facebook csoportunkban össze tudsz kapcsolódni a többiekkel és velem is. Személyesen tudsz tőlem kérdezni, ha elakadsz valahol.

Nem vagyok sem orvos, sem természetgyógyász, sem pszichológus. Egyetemi végzettséggel rendelkező mentálhigiénés szakember vagyok, évtizedes önismereti tapasztalattal és ismerettel. Az írásaimban, hanganyagaimban, videóimban elhangzottak a személyes véleményem és tapasztalataimat tükrözik.

Nem oktatást, hanem tanácsadást végzek. 

Kövess engem

Varga Anita

© 2021. MINDEN JOG FENNTARTVA

Kapcsolat

info.radfigyelek@gmail.com
Budapest,  6. kerület, Ó utca
+(36) 20 3780249