fbpx

Sisák János vagyok, egészségfejlesztő mentálhigiénikusként és érintésterapeutaként dolgozom. Érintek, masszírozok, figyelek, kísérek.

Olykor előfordulhatnak helyzetek, amikor testünk-lelkünk jelzi, hogy talán eljött az idő egy kis megállásra, újragondolásra, új nézőpontok integrálására. Természetes fejlődésünk időnként gondolataink, működési mintáink, érzéseink megújulását is igényli. Testünk mint érzékeny tükrünk, hű szövetségesünk és bölcs tanácsadónk nagy segítségünkre szolgálhat ezekben a helyzetekben is.

Mentálhigiénés szakember lévén elfogadó attitűddel állok a hozzám fordulók mellet, az imaginációs relaxációs technikával egyéni kísérőként tapasztalhatom, ahogy belső világuk megelevenedik, majd láthatóvá, formálhatóvá válik. Vannak, akik az érintésterápiára és vannak, akik egyéni kísérésre fordulnak hozzám.

16 éve egy “véletlenszerű” találkozás során kezdtem el masszázzsal, érintéssel foglalkozni. Először csak diákmunka, utána munka melletti hobbi volt, amit az évek során végül teljes mértékben a hívatásommá formáltam. A korai években megismert nyugati típusú masszázsterápiákkal eleinte kizárólag a testre és annak fizikai tüneteire fókuszáltam. Később kezdett világossá válni számomra, hogy mennyire fontos az Érintésben az “emberi-érzelmi” minőség. Ez a felismerés volt az úton, aminek hatására elkezdtem foglalkozni “az érintés hatása az emberi pszichére” témákban. Végül kialakítottam egy sajátos érintésterápiát, ami az érintésben ősi rítusokból építkezik, viszont az újkori ember számára tartalmazza mindazokat a modern mentálhigiénés módszereket amik elengedhetetlenek az érintés-rítus során megélt élmények hétköznapokba integrálásába. Így válik az Érintés egy teljes körű terápiás módszerré és ennek segítségével válnak meghaladottá olyan lelki eredetű problémák, amik nélkül egy boldogabb, teljesebb, örömtelibb élet elképzelhetetlen.

Kövess engem

Varga Anita

© 2019. MINDEN JOG FENNTARTVA

WEBOLDAL BY KOHO

Kapcsolat

info.radfigyelek@gmail.com
1063 Budapest, Szív utca 9.
+(36) 20 3780249