fbpx

Születési sebeink oldása
online önismereti tréning

Szeretnél mélyebb biztonságérzetet, intimitást, szeretnéd, ha áthatna az az érzés, hogy szerethető vagy?

Időpont: 2020. szeptember 7-13.

Tudtad, hogy a születési élményed nagy mértékben meghatározza az életedet?

Az anya az, aki a gyermekének biztonságot nyújt és átsegíti őt a születése nehézségein, traumáin. A születésünk élménye a legnagyobb változás, a legismeretlenebb élethelyzet, amit valaha is megtapasztalunk. Életünk legmeghatározóbb szakasza a születésünk körüli időszak. Nem mindegy hogyan zajlik le, hogyan éljük meg, és hogyan fog ez az élmény kihatni későbbi életünk alakulására. És mivel a legkorábbi élményeink vésődnek be a legmélyebben a személyiségünkbe, ezek is fognak a legjobban kihatni tudattalanul az életünkre, mindaddig, amíg a helyükre nem tesszük őket önmagunkon belül.

Ha a születésed körüli időszakban nem volt minden ideális, ez kihat az életed szinte minden területére. Nehezen bízol meg másokban, nem mersz kötődni a párkapcsolataidban, vagy nem is tudsz kapcsolatot kialakítani, esetleg hasonlóképpen lesz vége a párkapcsolataidnak, gyakran vagy féltékeny, nem mersz intimitásban lenni, rendszeresen szorongsz, de nem tudod, hogy miért és még számtalan példát sorolhatnék itt fel…

A problémáinknak csak kisebb része érthető meg és oldható fel a verbalitással. A legmélyebb gyökerek képesek kisbabakorodig, a születésedig vagy akár a magzatkorodig visszanyúlni. 

Olyan tréninget állítottam össze neked, amelyen segítő kezet kapsz ahhoz, hogy ezeket a gátló születési mintáidat feltérképezd és old magadban.

Mivel nincs mindenkinek lehetősége személyesen eljönni az önismereti csoportjaimra, ezért egy egyedülálló lehetőség nyílik most.

 A 7 napos online tanfolyamban összegyűjtöttem neked a csoportjaim esszenciáját, mindössze 4500 Ft-ért, mert azt szeretném, hogy mindenki, aki részt szeretne venni rajta, megtehesse. 

A program 100% online, hogy az otthonod kényelméből tudj fejlődni, de nem maradsz magadra a tananyaggal, mert végig támogatlak az utadon! A videók és a feladatok bármikor visszanézhetőek, nincsen időponthoz kötve.

 

Az önismeret csodája

Dolgozd át a születésed lelki sebeid, hogy azt az életet éld, amire igazán vágysz.

Ha a következők közül legalább 3 igaz Rád, akkor ez a tréning Neked való:

Az alábbi kérdéseidre választ kapsz a tréningen?

Hogyan befolyásolják a születési mintáid az életed és a kapcsolataidat?

Hogyan éld a saját életed?

Hogyan léphetsz tovább a születési mintád "árnyékából"?

Mi az amiben tudattalanul gátolnak a születési mintáid?

ÖNISMERET

✓ A tudás átadása, hogy te magad tudj változásokat elérni.

✓ Érthetően, lépésről lépésre tudsz majd haladni.

✓ Munkafüzet, videók, meditációk, gyakorlatorientált feladatok segítségével.

TANULÁS

✓ Olyan kérdéseket, módszereket és eszközöket gyűjtöttem össze, amelyek hatékonyan és célratörően tudnak segíteni a megfelelő lépések feltárásában és megvalósításában.

✓ Gyakorlatok, melyek segítenek mélyíteni az önismereti tudásanyagot.KÖZÖSSÉG✓ Fejlődni leggyorsabban egy inspiráló közösségben tudsz, ezért használjuk a közösség erejét is.​

✓ A zárt Facebook csoportunkban össze tudsz kapcsolódni a többiekkel és velem is. Személyesen tudsz tőlem kérdezni, ha elakadsz valahol.

 A születésünk hatása az életünkre

A születés élménye a legnagyobb változás, a legismeretlenebb élethelyzet, amit valaha is megtapasztalunk. Bár tudatosan nem tudunk rá visszaemlékezni, de olyan bevésődéseket hagy a személyiségünkben, amelyek befolyásolják a mindennapi életünket, ezért szükséges, hogy feldolgozzuk ezt az élményt. Születésünk alapvető mintázatot alakít ki bennünk. Ezek alapján a mintázatok alapján fogunk tudni megküzdeni a nagy változássokkal és a krízishelyzetekkel az életünkben. A születésünk alatt megtapasztalt élmények felkészítenek minket az életre, kialakítják bennünk a megküzdési stratégiákat. Ha traumatikus a születésélményünk, akkor annak hatásait akár egy életen keresztül cipelhetjük magunkkal. Születésélményünk határozza meg, hogy különböző nehéz helyzetekben elveszünk-e vagy sikerül kialakítanunk egy olyan stratégiát, amivel meg tudunk küzdeni ezekkel a helyzetekkel. Kihat arra is, hogy a későbbi életünk során úrrá tudunk-e lenni a nehézségeken és konfliktusokon anélkül, hogy elveszítenénk a bátorságunkat és optimizmusunkat. Azok az élmények, amiket közvetlenül születés előtt, alatt és után élünk át, életünk minden nagy átmenete alatt újraélednek, például, amikor óvodába, iskolába kerülünk, elkezdünk dolgozni, megházasodunk vagy gyerekünk születik. Ilyen kisebb átmenetek például egy vizsga, vagy amikor valami miatt nyomás alá kerülünk. Ezért van az, hogy sokszor túlzottan szorongunk, pedig igazából nem lenne rá okunk. Nagyban befolyásolja a kapcsolódási mintánkat, a kötődésünket a párkapcsolatunkban, valamint azt is, hogy hogyan fogunk tudni párkapcsolatot kialakítani életünk során.

A tréning segítségével be tudod azonosítni a születési mintáidat és ezzel sokkal nagyobb rálátásod lesz életed összefüggéseire.

A feladatok elvégzése hatással lesz arra, hogy pozitív irányba tudjon változni az önszereteted, az önbizalmad is.

Hogyan zajlik le a 7 napos tréning?

Az oldal alján található űrlapon való bejelentkezés után, kapsz tőlem egy levelet, majd miután befizetted a részvételi díjat, meghívlak az általam a tréning céljából létrehozott zárt facebook csoportba. Itt fogok minden nap megosztani hasznos önismereti tartalmakat, előadásokat, videós önfejlesztő feladatokat, munkafüzetet. Együtt végig megyünk egy szép ívű folyamaton, aminek a végére megtapasztalod és tudni fogod, hogy hogyan tudsz bekerülni egy kiegyensúlyozott álllapotba. A napi feladatok feldolgozása kb. 1 órát vesz igénybe, nincs időhöz kötve. A facebook csoport tagságod örökre szól, így bármikor újra csinálhatod, amikor csak szükséged lesz rá. A videók és a feladatok bármikor visszanézhetőek, nincsen időponthoz kötve.

Időtartam:

 2020. szeptember 7-13.

Részvételi díj:

5.900 Ft/fő a 7 napos online tréning díja.

Azt szeretném, hogy mindenki, aki szeretne részt venni rajta, megtehesse, ezért szeretném mindenkinek megfizethető áron adni most ezekben a megterhelőbb időkben.

A jelentkezés után e-mailben fogom megküldeni a részvételi díj utalási részleteit, és amint megérkezett az összeg, meghívlak a zárt facebook csoportba.

Varga Anita vagyok


mentálhigiénés szakember, önismereti mentor

Tudom mit jelent, ha kevés az önbizalmad, ha úgy érzed nem vagy elég jó, ismerős érzések. Volt, amikor teljesen el voltam veszve és nem tudtam merre tovább. Az önismeret volt a megoldás. Ahogy egyre jobban megismertem önmagamat, egyre inkább tudtam, hogy merre kell haladnom tovább. A célom, hogy minél többen át tudjátok élni ezt a változást.

Jelentkezési űrlap

Ha bármi kérdésed van, írj bátran!
Kérlek, töltsd ki az űrlapot!

Ha egyéni coaching támogatással kéred a tréninget, akkor kérlek a megjegyzésben tüntesd fel.

A jelentkezés után e-mailben fogom megküldeni a részvételi díj utalási részleteit, és amint megérkezett az összeg, meghívlak a zárt facebook csoportba. Ezért kérlek, olyan email címet adj meg, amit biztosan olvasol.


[contact-form-7 404 "Nem található"]

Bejelentkezéseddel egyidejűleg elfogadod az adatkezelési szabályokat.

Nem vagyok sem orvos, sem természetgyógyász, sem pszichológus. Egyetemi végzettséggel rendelkező mentálhigiénés szakember vagyok, évtizedes önismereti tapasztalattal és ismerettel. Az írásaimban, hanganyagaimban, videóimban elhangzottak a személyes véleményem és tapasztalataimat tükrözik.

Nem oktatást, hanem tanácsadást végzek. 

Kövess engem

Varga Anita

© 2021. MINDEN JOG FENNTARTVA

Kapcsolat

info.radfigyelek@gmail.com
Budapest,  6. kerület, Ó utca
+(36) 20 3780249