fbpx
Születési sebeink oldása

Születés
csoport

Ahogy születsz, úgy élsz!

Születésélményed nagy mértékben meghatározza a későbbi életutadat.

Életünk legmeghatározóbb szakasza a születésünk körüli időszak, ahol a lélek és a személyiség egyesül. 

Ha a születésed körüli időszakban nem volt minden ideális, ez kihat az életed szinte minden területére. Lelked nem tudja teljes mértékben önmagát megélni.

 Nehezen bízol meg másokban, nem mersz kötődni a párkapcsolataidban, vagy nem is tudsz kapcsolatot kialakítani, esetleg hasonlóképpen lesz vége a párkapcsolataidnak. Nem mersz intimitásban lenni, rendszeresen szorongsz, de nem tudod, hogy miért és még számtalan példát sorolhatnék itt fel… 

Nehéz elképzelni, hogy a  születési traumák, vagy akár csak a világrajövetel egyes mozzanatai összefüggésbe hozhatók mindennapi életünkkel, örömeinkkel, fájdalmainkkal lélek és személyiség szinten is. 

A világra érkezésed módja meghatározza egész életedet, befolyásolja kapcsolataidat, vágyaidat, félelmeidet. A magzati állapotodban és a születésed alatt átélt élmények hatnak döntési képességeidre, együttműködési készségedre, párkapcsolatodra, kreativitásodra, szexualitásodra és élet élvezetének sikerességére.

Lelked születési tervének elcsúszása miatt akaratlanul is eltérhet eredetileg tervezett útjától. Ezt gyakran úgy élheted meg, hogy folyamatos feszültség van benned, miközben nincsen rá megmagyarázható okod. Kettősség van benned, mintha legbelül máshogy élnél, mint ahogyan valójában éled az életed. 

Nem érzed magad a helyeden. 

Mindennapaidban azt éled meg, hogy nem tudod bemozdítani az életedet, nem éled azt a munkát, párkapcsolatot, amit szeretnél. Nincs bátorságod bizonyos dolgokat megtenni.

Életed első pillanata, mely félre csúszott helyre hozható és korrigálható. Ezáltal lelked vissza tud térni, hogy teljesen önmagát tudja élni. Vissza tudsz lépni az életed igazi folyamatába és ezáltal azt fogod megélni,  hogy sokkal könnyedebben tudsz lépni és eldönteni merre kell menned.

 

A csoporton nem csak a személyiség szintet járjuk körbe, hanem a lelkünk útját is feltérképezzük.

 

Időpont:

2022. július 30-31.

Ha a következők közül legalább 3 igaz Rád, akkor Neked szól a csoport:

Mi fog történni a 2 nap alatt:

Rólunk:

Varga Anita vagyok


mentálhigiénés szakember, önismereti tanácsadó

Már évek óta figyelem a klienseimnél , hogy mik azok a hatások amik nagyban befolyásolják későbbi életünket. Azt látom, hogy
minél korábbi egy traumánk, annál erőteljesebben hat az életünkre és irányít minket tudattalanul. A legkorábbi ilyen élmény pedig maga a születésed. Bár nem emlékszel rá, mégis nagy ereje van és nagy erővel hat ki a jelen életed szinte minden területére. Amint a helyére teszed magadban az itt lévő elakadásokat, megváltozik a jelened. Akinek az az első
megélése erről az agyagi, földi létről, hogy ez egy biztonságos hely, az kiegyensúlyozott, a kapcsolataiban egészségesen kötődő, kapcsolódó, teremtő emberré tud felnőttként válni.

Varga Orsolya vagyokmentálhigiénés szakember, önismereti és lelki tanácsadó, Égi-Földi összekötő

Mindig is nagy szeretettel nézegettem a gyerekeket körülöttem. Kicsit mint kis emberpalántákra gondoltam rájuk, kik ha a megfelelő táptalajt és elég gondoskodást kapnak, milyen csodás, különleges és egyedi személyekké nőhetik ki magukat. A fejembe mindig megjelent a kép a lehetőségek gyönyörűséges tárházáról, ami minden kicsi gyermeknek megadatott. Emellett sajnos mindig is látni tudtam a gyerekek szemében s egész lényükben, melyikük az akit már megtörtek, betörtek, és megsebezte őket az élet. Ijesztő milyen fiatal gyermekek szemében láttam már kihunyni a remény és az élet tiszta szeretetének fényét, hogy helyüket átvegye egy néma segélykérés kihunyó lángja. Végre lehetőség nyílt, hogy ezen valamilyen módon változtathassak, hogy segíthessek. Végtelen módon hálás vagyok mindenkinek, aki ebben a folyamatban részt venni óhajt. Köszönöm. 

Itt tudsz elérni.

A születés csodája

A lélek a testbe mindig vidáman s nagy reményekkel jön. Életének első lélegzete mindig a boldogság, a biztonság, s a szeretet mély, s tiszta értéke kell hogy legyen.

Időtartam:

 

 2022. július 30-31.

9.00-19.00

Jelentkezési határidő:

 2022. július 22.

 

Részvételi díj:

Early Bird kedvezmény: 32.000 Ft (2022. június 30.)

Normál ár: 39.000 Ft

A jelentkezés után, még aznap e-mailben fogom megküldeni a részleteket.

FONTOS: Mindenképpen nézd meg a Spam mappában is, mert előfordulhat, hogy ott landol a levél.

(A számla kifizetésével elköteleződsz a szolgáltatás iránt és a te felelősséged lesz, hogy megjelenj az alkalmon. Ebből adódóan pénzvisszafizetés nem lehetséges.)

   

Helyszín:

Budapest, Kazinczy utca, az Astoriánál. 

Születésélmény feldolgozás egyéni üléseken:

Ha úgy érzed túl sok még Neked egy csoport előtt beszélni magadról, de szeretnél foglalkozni a témával, akkor szeretettel várlak egyéni üléseken, ahol csak ketten vagyunk.

Kattints ide a részletekért:

Születésélmény feldolgozás egyéni üléseken

Jelentkezési űrlap

Ha bármi kérdésed van, írj bátran!
Kérlek, töltsd ki az űrlapot!

 
  Bejelentkezéseddel egyidejűleg elfogadod az adatkezelési szabályokat.

  Vélemények

  Nem vagyok sem orvos, sem természetgyógyász, sem pszichológus. Egyetemi végzettséggel rendelkező mentálhigiénés szakember vagyok, évtizedes önismereti tapasztalattal és ismerettel. Az írásaimban, hanganyagaimban, videóimban elhangzottak a személyes véleményem és tapasztalataimat tükrözik.

  Nem oktatást, hanem tanácsadást végzek. 

  Csodálatos 2 nap volt. Javaslom mindenkinek, aki újra szeretné írni, át szeretné dolgozni a saját születését. Ez a 2 nap megtanította, hogy bármilyenre is sikerült a születésünk, okkal vagyunk itt, küldetésünk van, az élet szép. 

  Köszönöm szépen Anitának és Orsinak ezt a óriási felismerést.

  Kovács Orsolya

  Engem nem vártak és ez végigkísérte egész eddigi életemet. Nem volt jogom magamért tenni. Az újjászületésem során belenézhettem apám és anyám szemébe, átélhettem, milyen, ha várnak, milyen, ha elfogadnak olyannak, amilyen vagyok. 

  Nagy Szandra

  Két szuper tudású, szuper segítő! Nagyon önzetlenek. Örülök, hogy az interneten rájuk találtam. Csak ajánlani tudom ezt a születés csoportot, ha azt érzed hogy kérdésed van vagy jobban megszeretnéd ismerni önmagad. A legjobb út! Nagyon köszönöm nektek.

  Fekete Beáta

  Anita az egyik legszemélyesebb, önmagam elől is rejtegetett történetemhez segített visszatalálni a születés csoport segítségével. Végre átélhettem, hogy van időm. Van rám is idő.  Végig éreztem és tudtam, hogy Anita velem van, támogat, megtart, nem vagyok egyedül.

  Tuza Évi

  Hogy milyen érzés egy császárosnak megküzdeni a megszületésért, hogy aztán a legmélyebb nyugalmat élje ét? Hihetetlen, felemelő, transzformáló és végtelenül szabad.

  Horváth Bea

  Nagyon hasznosnak éreztem ezt a 2 napot mind elméleti, mind gyakorlati szinten. Számos felismeréssel lettem gazdagabb, amikkel a jövőben tovább tudok dolgozni az önismereti utamon.

  Kovács Ádám

  Intenzív, érzelemdús 2 napon vagyok túl. El sem tudtam képzelni, hogy ennyi mindent kapok. De ebben a biztonságos közegben sikerült megnyílnom és meg mertem engedni magamnak ezt a tapasztalást.

  Köszönöm Anitának és Orsinak ezt az élményt. 

  Tóth Veronika

  Nyilatkozatok

  Kövess engem

  Varga Anita

  © 2021. MINDEN JOG FENNTARTVA

   

  Kapcsolat

  info.radfigyelek@gmail.com
  Budapest,  6. kerület, Ó utca
  +(36) 20 3780249