fbpx
Születési sebeink oldása

Születés
csoport

Elérheted, hogy úgy érezd szerethető vagy.

Ahogy születsz, úgy élsz!

Születési élményed nagy mértékben meghatározza az életedet.

A születésünk élménye a legnagyobb változás, a legismeretlenebb élethelyzet, amit valaha is megtapasztalunk. Életünk legmeghatározóbb szakasza a születésünk körüli időszak. Nem mindegy hogyan zajlik le, hogyan éljük meg, és hogyan fog ez az élmény kihatni későbbi életünk alakulására. 

Ha a születésed körüli időszakban nem volt minden ideális, ez kihat az életed szinte minden területére. Nehezen bízol meg másokban, nem mersz kötődni a párkapcsolataidban, vagy nem is tudsz kapcsolatot kialakítani, esetleg hasonlóképpen lesz vége a párkapcsolataidnak, gyakran vagy féltékeny, nem mersz intimitásban lenni, rendszeresen szorongsz, de nem tudod, hogy miért és még számtalan példát sorolhatnék itt fel…

És mivel a legkorábbi élményed vésődött be a legmélyebben a személyiségedbe, ez is fog a legjobban kihatni tudattalanul az életedre, mindaddig, amíg fel nem dolgozod. Talán úgy érezheted, hogy látszólag semmi racionalitás nincs ebben, mivel nem érzed úgy, hogy ez egy közvetlen tapasztalat, tudatosan nem emlékszel rá. Ennek ellenére a problémáinknak csak kisebb része érthető meg és oldható fel tudatosan, a verbalitással, mivel ezeket mélyen a tudattalanunkban őrizzük. 

Nehéz elképzelni, hogy a  születési traumák, vagy akár csak a világrajövetel egyes mozzanatai összefüggésbe hozhatók mindennapi életünkkel, örömeinkkel, fájdalmainkkal. 

A világra érkezésed módja meghatározza egész életedet, befolyásolja kapcsolataidat, vágyaidat, félelmeidet. A magzati állapotodban és a születésed alatt átélt élmények hatnak döntési képességeidre, együttműködési készségedre, párkapcsolatodra, kreativitásodra, szexualitásodra és sikerességedre.

 

Időpont:

2021. november 20-21.

Ha a következők közül legalább 3 igaz Rád, akkor Neked szól a csoport:

Ezeknek az egyik kiinduló oka lehet, hogy a születéseddel kapcsolatos élményeddel még nem foglalkoztál. A csoporton dolgozunk ezeknek a traumáknak a feldolgozásával.

A csoporton lehetőséged van újraélni saját fogantatásodat, születésedet és átírni az eredeti traumatikus élményeidet. Ennek mély, gyógyító transzformáló hatása van és a következő változásokat hozhatja az életedben. 

 

Az teljesen rendben van, hogy a csoport hatására elkezdessz ezekkel tovább foglalkozni. Ha úgy döntessz, hogy tovább szeretnél fejlődni, akkor bátran fordulj hozzám vagy pszichológushoz, és akkor is,  ha további kérdésed van. Ha úgy érzed, hogy valahol elakadsz tudok iránymutatást adni neked. 

Rólunk:

Varga Anita vagyok


mentálhigiénés szakember, önismereti tanácsadó

Már évek óta figyelem a klienseimnél , hogy mik azok a hatások amik nagyban befolyásolják későbbi életünket. Azt látom, hogy
minél korábbi egy traumánk, annál erőteljesebben hat az életünkre és irányít minket tudattalanul. A legkorábbi ilyen élmény pedig maga a születésed. Bár nem emlékszel rá, mégis nagy ereje van és nagy erővel hat ki a jelen életed szinte minden területére. Amint a helyére teszed magadban az itt lévő elakadásokat, megváltozik a jelened. Akinek az az első
megélése erről az agyagi, földi létről, hogy ez egy biztonságos hely, az kiegyensúlyozott, a kapcsolataiban egészségesen kötődő, kapcsolódó, teremtő emberré tud felnőttként válni.

Varga Orsolya vagyokmentálhigiénés szakember, önismereti és lelki tanácsadó, Égi-Földi összekötő

Mindig is nagy szeretettel nézegettem a gyerekeket körülöttem. Kicsit mint kis emberpalántákra gondoltam rájuk, kik ha a megfelelő táptalajt és elég gondoskodást kapnak, milyen csodás, különleges és egyedi személyekké nőhetik ki magukat. A fejembe mindig megjelent a kép a lehetőségek gyönyörűséges tárházáról, ami minden kicsi gyermeknek megadatott. Emellett sajnos mindig is látni tudtam a gyerekek szemében s egész lényükben, melyikük az akit már megtörtek, betörtek, és megsebezte őket az élet. Ijesztő milyen fiatal gyermekek szemében láttam már kihunyni a remény és az élet tiszta szeretetének fényét, hogy helyüket átvegye egy néma segélykérés kihunyó lángja. Végre lehetőség nyílt, hogy ezen valamilyen módon változtathassak, hogy segíthessek. Végtelen módon hálás vagyok mindenkinek, aki ebben a folyamatban részt venni óhajt. Köszönöm. 

Itt tudsz elérni.

Mi fog történni a 2 nap alatt:

A születés csodája

A lélek a testbe mindig vidáman s nagy reményekkel jön. Életének első lélegzete mindig a boldogság, a biztonság, s a szeretet mély, s tiszta értéke kell hogy legyen.

Időtartam:

 2021. november 20-21.

9.00-19.00

Jelentkezési határidő:

 2021. november 18.

Részvételi díj:

Early bird: (2021. november 5-ig): 41.500 Ft
Normál ár: (2021. november 6-12-ig): 46.000 Ft
Last minute: (2021. november 13-18-ig): 49.000 Ft

A jelentkezés után, még aznap e-mailben fogom megküldeni a részleteket.

FONTOS: Mindenképpen nézd meg a Spam mappában is, mert előfordulhat, hogy ott landol a levél.

(A számla kifizetésével elköteleződsz a szolgáltatás iránt és a te felelősséged lesz, hogy megjelenj az alkalmon. Ebből adódóan pénzvisszafizetés nem lehetséges.)

 

Helyszín:

Budapest, Kazinczy utca, az Astoriánál. 

Jelentkezési űrlap

Ha bármi kérdésed van, írj bátran!
Kérlek, töltsd ki az űrlapot!

 
  Bejelentkezéseddel egyidejűleg elfogadod az adatkezelési szabályokat.

  Vélemények

  Csodálatos 2 nap volt. Javaslom mindenkinek, aki újra szeretné írni, át szeretné dolgozni a saját születését. Ez a 2 nap megtanította, hogy bármilyenre is sikerült a születésünk, okkal vagyunk itt, küldetésünk van, az élet szép. 

  Köszönöm szépen Anitának és Orsinak ezt a óriási felismerést.

  Kovács Orsolya

  Engem nem vártak és ez végigkísérte egész eddigi életemet. Nem volt jogom magamért tenni. Az újjászületésem során belenézhettem apám és anyám szemébe, átélhettem, milyen, ha várnak, milyen, ha elfogadnak olyannak, amilyen vagyok. 

  Nagy Szandra

  Két szuper tudású, szuper segítő! Nagyon önzetlenek. Örülök, hogy az interneten rájuk találtam. Csak ajánlani tudom ezt a születés csoportot, ha azt érzed hogy kérdésed van vagy jobban megszeretnéd ismerni önmagad. A legjobb út! Nagyon köszönöm nektek.

  Fekete Beáta

  Anita az egyik legszemélyesebb, önmagam elől is rejtegetett történetemhez segített visszatalálni a születés csoport segítségével. Végre átélhettem, hogy van időm. Van rám is idő.  Végig éreztem és tudtam, hogy Anita velem van, támogat, megtart, nem vagyok egyedül.

  Tuza Évi

  Hogy milyen érzés egy császárosnak megküzdeni a megszületésért, hogy aztán a legmélyebb nyugalmat élje ét? Hihetetlen, felemelő, transzformáló és végtelenül szabad.

  Horváth Bea

  Nagyon hasznosnak éreztem ezt a 2 napot mind elméleti, mind gyakorlati szinten. Számos felismeréssel lettem gazdagabb, amikkel a jövőben tovább tudok dolgozni az önismereti utamon.

  Kovács Ádám

  Intenzív, érzelemdús 2 napon vagyok túl. El sem tudtam képzelni, hogy ennyi mindent kapok. De ebben a biztonságos közegben sikerült megnyílnom és meg mertem engedni magamnak ezt a tapasztalást.

  Köszönöm Anitának és Orsinak ezt az élményt. 

  Tóth Veronika

  Nem vagyok sem orvos, sem természetgyógyász, sem pszichológus. Egyetemi végzettséggel rendelkező mentálhigiénés szakember vagyok, évtizedes önismereti tapasztalattal és ismerettel. Az írásaimban, hanganyagaimban, videóimban elhangzottak a személyes véleményem és tapasztalataimat tükrözik.

  Nem oktatást, hanem tanácsadást végzek. 

  Kövess engem

  Varga Anita

  © 2021. MINDEN JOG FENNTARTVA

  Kapcsolat

  info.radfigyelek@gmail.com
  1063 Budapest, Szív utca 9.
  +(36) 20 3780249