Tanulj meg örömben élni egyénre szabott csomag

A legtöbb problémánk mögött az önbizalomhiány áll. Miért nem bízunk önmagunkban? Leggyakrabban azért, mert hiányzik önmagunk  elfogadása, szeretete. Ha ez meglenne, akkor az életünk harmonikusabb lenne és minden a helyére kerülne.

.

Kevés az önbizalmad, ezért nehezen tudod képviselni magad

mások előtt?

A félelmeid és negatív gondolataid gátolnak10258225_776623479025364_7865851876080119288_n

a vágyaid megvalósításában?

Változtatni akarsz, de nem tudod hogyan?

Vannak álmaid, de úgy érzed, valami visszahúz?

Boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Szeretnéd meghallani a belső hangod?

Határozottabb, magabiztosabb akarsz lenni?

.

Hogyan segíthet a konzultáció?

Ez a program abban tud neked segíteni, hogy megtaláld és változtass azon, ami visszatart téged attól, hogy kiteljesedj. Együtt dolgozunk azon, hogy megváltozzon a helyzeted. A folyamat része, hogy megértsd és elfogadd önmagad, változtass úgy, hogy az hasznos legyen számodra és segítsen abban, hogy közelebb juss a vágyaid megvalósításához. Tudatosítjuk a visszatérő viselkedés-mintáidat: hogyan reagálsz bizonyos szituációkban. Megnézzük, milyen önmagaddal kapcsolatos hiedelmek akadályoznak a mindennapokban. Feltárjuk az erősségeidet és megtanulod használni őketA tudatalattira ható gyakorlatokkal erősítjük az önbizalmadat.

jelentkezem

.

Személyes vagy Skype csomagot is kérhetsz!

.

img_6478_smallA konzultációs alkalmakat egy rövid beszélgetéssel kezdjük. Amikor arról beszélünk, ami éppen foglalkoztat, ami nehézséget okoz neked. A életed már a beszélgetések hatására is könnyebbé válhat azáltal, hogy segítek rálátni az életedben jelen lévő ismétlődésekre, mintázatokra, érzelmi elcsúszásokra, negatív berögződésekre.
Megtapasztalhatod, milyen ereje lehet annak, ha rálátsz magadban különböző összefüggésekre.

.

.

A folyamat 14355646_1407213235978433_8218022326789686514_nfőbb része az imaginációs relaxáció, amely során a tudatalattiddal dolgozunk, a tudattalanodba süllyedt emlékeiddel, ahol megkeressük a problémád gyökerét. Úgy érjük el a változást, hogy a gyökereknél írjuk át a gyakran megismétlődő mintáidat szimbólumok segítségével. 

.

.

.

Itt olvashatsz arról, hogy miért is olyan fontos már a gyökereknél átírni a kapcsolódási mintáinkat ahhoz, hogy változzanak az emberi kapcsolataink, változzon az, hogy hogyan vagyunk jelen a párkapcsolatunkban, hogy milyen párt választunk magunknak, vagy megtudjuk, hogy miért nincs párkapcsolatunk. És arról is ,hogy hogyan működik az imaginációs relaxáció.

.

Az első találkozás során összehangolódunk,onismeret-onbizalom-onszeretet-kep-fooldalra-rovid-leiras-fole s ennek során mindketten megérezzük, eldöntjük belelépünk-e a közös munkába és folyamatba. A találkozások heti rendszerességgel történnek és 1 órásak.

Amennyiben szeretnéd az időpontod módosítani vagy lemondani, akkor kérem ezt legalább 48 órával a tervezett ülés előtt tedd meg, máskülönben az elmulasztott ülés óradíját is ki kell fizetni.

.

.

A csomag tartalma:

  • Két ülés között hasznos, önismeretet mélyítő házi feladatok
  • Sok-sok kérdés, segítő eszköz, amelyek közelebb visznek a célodhoz
  • Egy ülés 60 perces

Ára:   15. 000 Ft/alkalom

jelentkezem

.

Helyszín:

Budapest, 1068 Szív utca 9. (A Németh László utca felől van a bejárat.)

.

Itt azoknak a beszámolóját olvashatod, akik jártak hozzám egyéni konzultációra…

Viki: “Az egyéni alkalmak minden lépéssel egyre jobban segítettek rávilágítani arra, hogy sokkal mélyebbre kell ásnom magamban, új megoldásokat szükséges keresnem a fejlődésem érdekében. Úgy érzem, egyre jobban tudok kívülről rálátni az életemre, a problémáimra és olyan összefüggéseket értek meg a kapcsolataimban, amelyeket korábban nem.Jó egy olyan segítő közegbe kerülni, ahol őszintén és nyíltan beszélhetek bármiről, ahol meghallgatnak, és segítenek a mélypontok megélésében, de osztoznak az örömökben is.Tudom, hogy még rettentő hosszú út áll előttem, de napról napra nyugodtabban, elfogadóbban élem meg a mindennapjaimat.”

Rita: “Számomra az Anita által alalmazott vizuális relaxációs módszer egy tovább vezető út volt önmagam felé. Ahol már a hagyományos, “beszélgetős” (beszélgetés álmokról, beszélgetés gondolatokról, eseményekről, emlékekről stb.) módszerek nem vittek tovább – ott tovább vitt a vizuális relaxáció. Nem alacsonyítom le ezen módszereket, hiszen nagyon fontosak, végigjártam ezeket is! Nekem, a jelen feljődési fokozatomban a vizuális relaxáció tudott újabb mélységeket feltárni önmagamban. Minden egyes alkalom után szárnyaltam. Ha úgy érzed, hogy nem tudsz tovább menni, még kérdést sem tudsz feltenni önmagadnak, mert elvileg már “mindent tudsz”, de gyakorlatilag érzed, hogy még sincs minden a helyén, akkor próbáld ki. Olyan mélységeket tár fel, és elvezet olyan legbenső rétegekhez, melyekhez eddig nem találtál utat.”

Gábor: “Nagyon hálás vagyok, amiért megláttad a problémám eredendő okát és javasoltál érintés terápiai módszereket. Így találtam rá a tantrára, ami azóta beszőtte és megváltotta az egész életemet. Köszönöm a lehetőséget, azt a sok elfogadást, amiben megengedhettem magamnak, hogy az árnyékos részeimmel, negatív érzéseimmel is szembe tudjak végre nézni egy biztonságos térben. Erős támogatást éreztem felőled az önismeretem fejlesztésében, az érzelemvilágom felfedezésében. Most sokkal értékesebbnek tartom, mind önmagamat, mind a többi embert. Köszönöm!”

Bármi kérdésed van, írj bátran!

Kérlek, töltsd ki az űrlapot!

Visszahívlak!

Bejelentkezéseddel egyidejűleg elfogadod az adatkezelési szabályokat.

Név (szükséges)

Telefonszám (szükséges)

Email cím

Mit szeretnél?
Időpontot kérek egyéni konzultációraVisszahívást kérekBővebb információt szeretnék

Rövid üzenet

Szeretettel várlak!

IMG_5067aa

Varga Anita
info.radfigyelek@gmail.com
06/20-378-0249

up-arrow-icon-top

Hírlevél
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Csatlakozz és tartozz azok közé a hírlevél olvasóink közé, akik az önismereti és önfejlesztő témákról érdeklődnek.
Tiszteletben tartjuk magán jellegű adataid és magánéleted, adataidat az Adatvédelmi elveknek megfelelően kezeljük.