fbpx

Test és lélek önismereti csoport

Több önbizalmat szeretnél? 

Jobban kiállnál magadért?

Gyakran szorongsz? 

Korlátoznak a félelmeid? 

Lefagysz helyzetekben?

Nehezen ismerkedsz? 

Rosszabbnál rosszabb párkapcsolatokba futsz bele?

Boldogtalan a párkapcsolatod?

Nem becsülnek meg eléggé?

Boldogságra vágysz?

Vagy csak egyszerűen nem érzed magad jól a  bőrödben?

A csoport segítséget nyújt, hogy belső erődet megtapasztalva felfedezd és megéld a sikeres, örömteli és szabad életet, mely valójában fakadna belőled!

Itt a helyed, ha kevés az önbizalmad és emiatt nehezen barátkozol, ha megrekedtél az életedben egy ponton és nem látod, hogy hogyan tudsz kilépni belőle, és akkor is ha a sok negatív tapasztalat miatt rengeteg félelem felgyűlt már benned a párkereséssel és a párkapcsolattal összefüggésben, ha a szorongásaid megakadályoznak abban, hogy felszabadultan és jól érezd magad, ha eleged van a magányból.

Növeld az önbizalmad és változtass az életeden, hogy végre olyan életet élhess, amit mindig is szerettél volna magadnak.
Segítek ledönteni a korlátaidat, megszabadulni a gátlásaidtól, több önbizalmat elérni, hogy gyorsítósávon haladhass és szintet lépj az életedben.

Hogyan segít nekem a csoport?

Úgy érjük el a változást, hogy a gyökereknél írjuk át a gyakran megismétlődő korlátozó mintáidat, amik automatikusan kapcsolnak be az élethelyzeteidben, a különböző szituációkban. Megnézzük, mik azok a rejtett blokkok, hitrendszerek, melyek hátráltatnak. Az itt lezajló változások a csoporton kívüli kapcsolataidra is nagy hatással lesznek.

Olyan feladatokat, módszereket állítottam össze erre a 10 alkalomra, amik hatékonyan tudnak segíteni Neked abban, hogy nőjön az önbizalmad, hogy ki tudj állni magadért, hogy egyre könnyebben ismerkedj, hogy megvalósítsd, amire igazán vágysz.

Csoport indulás: 2021. május 6.
 
A foglalkozások csütörtökönként, 17:30 órától 21:30 óráig tartanak. 

10 alkalommal találkozunk.

Az árak az oldal alján találhatóak.

Ez az önismereti csoport Nekem való?

Ha a következők közül bármelyiket tapasztalod, akkor ez a csoport Neked szól:

Tesszük mindezt ezen eszközök segítségével

Információk

A csoportos foglalkozás időtartama alkalmanként: 4 óra

A foglalkozások száma: 10 alkalom

A csoport indulása előtt van egy 30 perces egyéni konzultáció,  amit AJÁNDÉKBA kapsz.

Minden résztvevő AJÁNDÉKBA kap egy önismereti füzetet.

A foglalkozások csütörtökönként, 18:00 órától 22:00 óráig tartanak.

Kiscsoportban dolgozunk, ezért a  csoporton maximum 10 fő tud részt venni.  

Időpontok:

Az első csoportos alkalom: 2021. május 6.

A csoport alkalmai:  2021. május 6., 13., 20., 27., június 3., 10., 17., 24, július 1., 8.

Árak:

Egy összegben fizetéssel a 10 alkalom ára: 105 000,- Ft helyett 95 000,- Ft (9 500 Ft/alkalom)

Két összegben fizetéssel a 10 alkalom ára: 105 000 Ft (10 500 Ft/alkalom) 

FONTOS! Ha még nem ismerjük egymást, bejelentkezésed után megkereslek egy 30 perces INGYENES egyéni konzultáció időpontja miatt. A konzultáció során megismerkedünk, felteheted kérdéseidet a csoportról, a foglalkozásokról, megbeszéljük személyes célkitűzésedet, problémáidat.

Amennyiben a konzultáción úgy döntesz, hogy szeretnél részt venni a 10 alkalmas csoporton, akkor a csoport első alkalmának az árát (10 000 Ft) az ajándék előzetes egyéni konzultáció során kell kifizetned foglalóként.

A díj fennmaradó részét, egy összegben fizetés esetén 85.000,- Ft-ot az első csoportalkalmon kell majd rendezni. Amennyiben a részletfizetést választod 50.000,- Ft-ot az első csoportalkalmon, a második részletet (45.000,- Ft) pedig 1 hónap múlva, a 3-ik alkalmon kell majd rendezni.

A csoportba való elköteleződéseddel vállalod, hogy bármilyen okból hagyod félbe a csoportot, vagy hiányzol a csoportalkalomról, akkor is kifizeted az összes alkalmat.

Jelentkezési határidő: 2021. május 4.

Rólam

Segítek, hogy megértsd mi miért történik az életedben, hogy meglásd hogy miért reagálsz bizonyos módókon szituációkban, hogy miért érzed azt amit.

Segítek ledönteni a korlátaidat, megszabadulni a gátlásaidtól, magasabb önbizalmat elérni, hogy gyorsítósávon haladhass és szintet lépj az életedben.

Nem oldhatom meg helyetted  a problémádat, de ott leszek stabil pontként melleted, és önismereti módszerekkel elvezetlek a saját megoldásodhoz!

Öt szóban a munkám: inspiráció, változás, kiteljesedés, önismeret, fejlődés.

  

Jelentkezési űrlap

Ha bármi kérdésed van, írj bátran!
Kérlek, töltsd ki az űrlapot!
Visszahívlak!
  Bejelentkezéseddel egyidejűleg elfogadod az adatkezelési szabályokat.

  • Sokat tanultam a drámák és feladatok által. Sokat tanultam a többiektől. Elfogadóbb lettem magammal, másokkal. Sok önismeretre tettem szert és fantasztikus embereket ismertem meg. Jó azt érezni, hogy szeretnek és elfogadnak olyannak, amilyen vagyok. Sokat adott nekem ez a csoport. Köszönöm mindenkinek az őszinteséget és bizalmat.

   Vucsics Mónika

  • A csoporttagok által jobban megismertem magam, a saját érzéseimet is. A csoportdinamika hihetetlen erővel segített a változásban, a szeretettel teli közeg biztonságot nyújt. Jó ide tartozni. Jó tudni, hogy mindannyian segítjük egymást. Egy olyan biztonságos közeg, ahol következmények nélkül kifejezhetem magam, és tudatosan megfigyelhetem, hogyan hat ez rám. Illetve sok minden, ami más csoportokhoz való vagy más emberekhez való kapcsolódásomban elakadás az itt is megjelenik és tudatosan meg tudom figyelni. Úgy érzem a hétköznapi élet is jobban megy emiatt sok félelmem elmúlt vagy elmúlóban van.

   Soltész Viktória

  • Kedves Anita! Nagyon köszönöm, hogy kitaláltad és csinálod ezt a csoportot. Elismerésre méltó az, amit csinálsz, a figyelem, ami annyira hiányzik sokunknak. Eleve ez tetszett meg, hogy a neve Rád Figyelek. Sok minden tudatosult bennem, ami eddig tudattalanul irányította az életemet.

   Várady Éva

  • Minden alkalom után új erőre kaptam, feltöltődtem pozitív energiával. Nyitottabban állok az emberek felé. Bátrabban ismerkedek, mert, rájöttem, hogy nincs veszteni valóm. Jó volt mások életét, gondjait megismerni és rájönni, hogy nem vagyok reménytelen. Van remény.

   Hegyi Imre

  • Amikor először jöttem a csoportba, rossz passzban voltam. Az általad vezetett alkalmak után napokig foglalkoztattak az itt történtek. Saját helyzetemben is többször megtaláltam a mások életéből vett mintákat, amiket tovább gondoltam és segített feldolgoznom a saját nehézségeimből néhányat. A Bodywork számomra minden alkalommal sokat jelentett. A zenéket nagyon élveztem, ellazított, feloldotta a feszültségeimet. Elindultam a saját megismerésem útján. Sok gyermekkori lelki problémám felszínre került és jó párat sikerült is feldolgoznom. Köszönöm, hogy itt lehettem, számomra mindenképpen sokat segített. Elindultam az úton. Most jól vagyok.

   Hencz Péter

  Nem vagyok sem orvos, sem természetgyógyász, sem pszichológus. Egyetemi végzettséggel rendelkező mentálhigiénés szakember vagyok, évtizedes önismereti tapasztalattal és ismerettel. Az írásaimban, hanganyagaimban, videóimban elhangzottak a személyes véleményem és tapasztalataimat tükrözik.

  Nem oktatást, hanem tanácsadást végzek. 

  Kövess engem

  Varga Anita

  © 2019. MINDEN JOG FENNTARTVA

  WEBOLDAL BY KOHO

  Kapcsolat

  info.radfigyelek@gmail.com
  1063 Budapest, Szív utca 9.
  +(36) 20 3780249