fbpx

Test és lélek önismereti csoport

Neked való az önismereti csoport, ha: 

A csoport segítséget nyújt, hogy belső erődet megtapasztalva felfedezd és megéld a sikeres, örömteli és szabad életet, mely valójában fakadna belőled!

Itt a helyed, ha önbizalmi problémákkal küzdesz és emiatt nehezen barátkozol, ha megrekedtél az életedben egy ponton és nem látod, hogy hogyan tudsz kilépni belőle, és akkor is ha a sok negatív tapasztalat miatt rengeteg félelem felgyűlt már benned a párkereséssel és a párkapcsolattal összefüggésben, ha a szorongásaid megakadályoznak abban, hogy felszabadultan és jól érezd magad, ha eleged van a magányból.

Hogyan segít nekem a csoport?

Növeld az önbizalmad és változtass az életeden, hogy végre olyan életet élhess, amit mindig is szerettél volna magadnak.
Segítek ledönteni a korlátaidat, megszabadulni a gátlásaidtól, több önbizalmat elérni, hogy gyorsítósávon haladhass és szintet lépj az életedben.

Úgy érjük el a változást, hogy a gyökereknél írjuk át a gyakran megismétlődő korlátozó mintáidat. Ezek kapcsolnak be az élethelyzeteidben, a különböző szituációkban. Megnézzük, mik azok a rejtett elakadásaid melyek hátráltatnak. Az itt lezajló változások a csoporton kívüli kapcsolataidra is nagy hatással lesznek.

Olyan feladatokat, módszereket állítottam össze erre a 10 alkalomra, amik hatékonyan tudnak segíteni Neked abban, hogy ki tudj állni magadért, hogy könnyebben ismerkedj, ezáltal nőjön az önbizalmadhogy megvalósítsd, amire igazán vágysz.

A csoport előnye egyrészt a „több szem többet lát”, tehát nemcsak tőlem kapsz felvetéseket, visszajelzéseket, hanem a csoporttagoktól is. Sokszor előfordul, hogy a másik ember életében volt olyan helyzet, ami rímel a tiédre, és értékes, ha megosztja, ő hogyan élte azt meg. A másik előny a valahová tartozás élménye. Mindenki megtapasztalhatja, hogy nemcsak ő küszködik, hogy másokkal is az a helyzet, hogy olykor vergődnek, megakadnak, amit nem mindig könnyű hordozni.

Csoport indulás: 2022. október 20.
 
A foglalkozások csütörtökönként, 18:00 órától 22:00 óráig tartanak. 
 
10 alkalommal találkozunk.
 

Miért nekem való a csoport?

Ha a következők közül bármelyiket tapasztalod, akkor ez a csoport Neked szól:

 

RÓLAM

Célom, hogy támogassak olyan embereknek, akik úgy érzik, elakadtak, megrekedtek, és egy elfogulatlan szakember segítségét szívesen igénybe vennék a továbblendüléshez.

Egyéni üléseken és csoportfoglalkozásokon kísérem a hozzám fordulókat. Legfőképp önbizalom fejlesztés, párkapcsolati konfliktusokkal, pártalálási nehézségekkel szoktak hozzám fordulni. 

Nem oldhatom meg helyetted  a problémádat, de ott leszek stabil pontként melleted, és önismereti módszerekkel elvezetlek a saját megoldásodhoz!

  

Tesszük mindezt ezen eszközök segítségével

Információk

A csoportos foglalkozás időtartama alkalmanként: 4 óra

A foglalkozások száma: 10 alkalom

A csoport indulása előtt van egy 30 perces egyéni konzultáció,  amit AJÁNDÉKBA kapsz.

Minden résztvevő AJÁNDÉKBA kap egy önismereti füzetet.

A foglalkozások csütörtökönként, 18:00 órától 22:00 óráig tartanak.

Kiscsoportban dolgozunk, ezért a  csoporton maximum 10 fő tud részt venni.  

Időpontok:

Az első csoportos alkalom: 2022. október 20.

A csoport alkalmai:  2022. október 20., nov. 3., 17., dec. 15., 29., 2023. jan. 12., 26. febr. 9., 23., március 9.

 

Árak:

Egy összegben fizetéssel a 10 alkalom ára: 109 000,- Ft helyett 99 000,- Ft (9 900 Ft/alkalom)

Két összegben fizetéssel a 10 alkalom ára: 109 000 Ft (10 900 Ft/alkalom) 

FONTOS! Ha még nem ismerjük egymást, bejelentkezésed után megkereslek egy 30 perces egyéni konzultáció időpontja miatt, amit AJÁNDÉKBA kapsz meg. A konzultáció során megismerkedünk, felteheted kérdéseidet a csoportról, a foglalkozásokról, megbeszéljük személyes célkitűzésedet, problémáidat.

Amennyiben a konzultáción úgy döntesz, hogy szeretnél részt venni a 10 alkalmas csoporton, akkor a csoport első alkalmának az árát (10 000 Ft) az ajándék előzetes egyéni konzultáció során kell kifizetned foglalóként.

A díj fennmaradó részét, egy összegben fizetés esetén az első csoportalkalmon kell majd rendezni. Amennyiben a részletfizetést választod 50.000,- Ft-ot az első csoportalkalmon, a második részletet pedig 1 hónap múlva, a 3-ik alkalmon kell majd rendezni.

A csoportba való elköteleződéseddel vállalod, hogy bármilyen okból hagyod félbe a csoportot, vagy hiányzol a csoportalkalomról, akkor elveszik az alkalom

Jelentkezési határidő: 2022. október 15.

Jelentkezési űrlap

Kérlek,  tölts ki az alábbi űrlapot. 

Ha ha bármi kérdésed van, szívesen viszahívlak, vagy emailben megválaszolom azt.
  Bejelentkezéseddel egyidejűleg elfogadod az adatkezelési szabályokat.

  Galéria

  Nem vagyok sem orvos, sem természetgyógyász, sem pszichológus. Egyetemi végzettséggel rendelkező mentálhigiénés szakember vagyok, évtizedes önismereti tapasztalattal és ismerettel. Az írásaimban, hanganyagaimban, videóimban elhangzottak a személyes véleményem és tapasztalataimat tükrözik.

  Nem oktatást, hanem tanácsadást végzek. 

  Kövess engem

  Varga Anita

  © 2021. MINDEN JOG FENNTARTVA

  Kapcsolat

  info.radfigyelek@gmail.com
  1063 Budapest, Szív utca 9.
  +(36) 20 3780249