fbpx

Test és lélek önismereti csoport

Út ÖNMAGAD felé

A csoport segítséget nyújt, hogy belső erődet megtapasztalva felfedezd és megéld a sikeres, örömteli és szabad életet, mely valójában fakadna belőled!


Neked való az önismereti csoport, ha: 

Csoport indulás: 2023. október 12.
 
A foglalkozások csütörtökönként, 18:00 órától 22:00 óráig tartanak. 
 
10 alkalommal találkozunk.
 

Hogyan segít nekem a csoport?

Azokat hívom erre a csoportra, akik szeretnék átdolgozni a bennük lévő elakadásokat minden szinten.
Csoportjaimon számos megtanult és elterjedt módszert használok (pszichodráma, családállítás), amelyek önmagunkban kitűnő módszerek.
Az évek alatt elkezdett megszületni bennem egy sajátok esszencia, aminek az alapjai ezek a módszerek maradtak. Azt kezdtem el meglátni, hogy a személyiségszinten történő átdolgozása a rendszerünknek csak egy bizonyos pontig tud elvinni a fejlődésben. Az utóbbi időszak globális, lélekszintű változásai azt mutatják, hogy rendszerben kell lássuk magunkat. És a rendszer te magad vagy.

Hiszem, hogy az ember a lélek, a test, az elme, a személyiség elválaszthatatlan egysége. Ennek az összetett rendszernek a harmóniájának a visszaállítására érdemes törekednünk. Ahhoz, hogy ez a harmónia meg tudjon teremtődni egyszerre több szinten kell dolgozzunk magunkon. 

Fel kell dolgozzuk a  jelen életünk traumáit, elakadásait, ami egészen fogantatásunkig, majd születésünkig is vissza tudnak nyúlni. A gyökereknél kell átírnunk a gyakran ismétlődő, korlátozó személyiségbeli mintákat, amik bekapcsolnak az élethelyzetekben, a különböző szituációkba.  

Ki kell oldjuk a családenergetikai bekötéseket, amik akár ükszüleinkig vagy még korábbra is visszanyúlhatnak a vérvonalunkban. Annak ellenére, hogy nem emlékszünk rá, energetikailag be van vésődve a családi rendszerbe egy-egy trauma és hatással lehet az életünkre. És ez még mind csak ezen életbeli történés. 

Ha még tovább tekintünk, meglátjuk hogy jelen életünkre hatással vannak lelkünk megélései, tapasztalatai. Előző életekben megélt traumák, tapasztalások, karmikus kötések, fogadalmak és más kötődések, amiket még nem sikerült kioldani, elengedni. Vagy bizonyos okok miatt eltértünk a lélektervünktől és ez billentett ki minket. Eltávolítjuk a negatív életprogramokat, hitrendszereket, energetikai blokkokat, előző életes akadályokat. 

Egy biztos, akkor tudunk gyorsítósávra kapcsolni, ha mindezen részeinket egyben, integráltan kezeljük és így oldjuk a traumákat. 

A csoporton egy-egy folyamatnál megvizsgáljuk, hogy az adott elakadásnál mely szintek érintettek, majd ezeken a szinteken végighaladva oldjuk azt. 

A személyiségbeli átdolgozásokat dramatikus módszerekkel érjük el, a lélekszintű oldások pedig rajtam és ingán keresztül, égi csatornaként funkcionálva valósulnak meg.


Munkámban azokat a Bátor Lelkeket keresem, akik hisznek az élet erejében, a személyes fejlődésben, a szabad akaratban. Akik készek tenni azért, hogy megtanulják szeretni, tisztelni, elismerni önmagukat és azért is, hogy megismerjék képességeiket, lehetőségeiket.

A csoport előnye egyrészt a „több szem többet lát”, tehát nemcsak tőlem kapsz felvetéseket, visszajelzéseket, hanem a csoporttagoktól is. Sokszor előfordul, hogy a másik ember életében volt olyan helyzet, ami rímel a tiédre, és értékes, ha megosztja, ő hogyan élte azt meg. A másik előny a valahová tartozás élménye. Mindenki megtapasztalhatja, hogy nemcsak ő küszködik, hogy másokkal is az a helyzet, hogy olykor vergődnek, megakadnak, amit nem mindig könnyű hordozni.


Tesszük mindezt ezen eszközök segítségével

 

RÓLAM

Célom, hogy támogassak olyan embereknek, akik úgy érzik, elakadtak, megrekedtek, és egy elfogulatlan szakember segítségét szívesen igénybe vennék a továbblendüléshez.

Egyéni üléseken és csoportfoglalkozásokon kísérem a hozzám fordulókat. Legfőképp önbizalom fejlesztés, párkapcsolati konfliktusokkal, pártalálási nehézségekkel szoktak hozzám fordulni. 

Nem oldhatom meg helyetted  a problémádat, de ott leszek stabil pontként melleted, és önismereti módszerekkel elvezetlek a saját megoldásodhoz!

  

Információk

A csoportos foglalkozás időtartama alkalmanként: 4 óra

A foglalkozások száma: 10 alkalom

A csoport indulása előtt van egy 50 perces egyéni konzultáció,  amit AJÁNDÉKBA kapsz.

Minden résztvevő AJÁNDÉKBA kap egy önismereti füzetet.

A foglalkozások csütörtökönként, 18:00 órától 22:00 óráig tartanak.

Kiscsoportban dolgozunk, ezért a  csoporton maximum 12 fő tud részt venni.  

Helyszín: Budapest, 6. kerület, Ó utca

Időpontok:

Az első csoportos alkalom: 2023. október 12.

A csoport alkalmai:  2023. október 12., 26., november 9., 23., december 7., 21., 2024. január 4., 18., február 1., 15.

Árak:

Egy összegben fizetéssel a 10 alkalom ára: 120 000,- Ft (12 000 Ft/alkalom, 4 óra) 

Két összegben fizetéssel a 10 alkalom ára: 140 000 Ft (14 000 Ft/alkalom, 4 óra)

 

FONTOS! Ha még nem ismerjük egymást, bejelentkezésed után megkereslek egy 50 perces egyéni konzultáció időpontja miatt, amit AJÁNDÉKBA kapsz meg. A konzultáció során megismerkedünk, felteheted kérdéseidet a csoportról, a foglalkozásokról, megbeszéljük személyes célkitűzésedet, problémáidat.

Amennyiben a konzultáción úgy döntesz, hogy szeretnél részt venni a 10 alkalmas csoporton, akkor a csoport első alkalmának az árát (14 000 Ft) az ajándék előzetes egyéni konzultáció során kell kifizetned foglalóként.

A díj fennmaradó részét, egy összegben fizetés esetén az első csoportalkalmon kell majd rendezni. Amennyiben a részletfizetést választod 70.000,- Ft-ot az első csoportalkalmon, a második részletet pedig 1 hónap múlva, a 3-ik alkalmon kell majd rendezni.

A csoportba való elköteleződéseddel vállalod, hogy bármilyen okból hagyod félbe a csoportot, vagy hiányzol a csoportalkalomról, akkor elveszik az alkalom.

Jelentkezési határidő: 2022. október 9.

Kérlek,  tölts ki az alábbi űrlapot. 

Ha ha bármi kérdésed van, szívesen viszahívlak, vagy emailben megválaszolom azt.

Jelentkezési űrlap
  Bejelentkezéseddel egyidejűleg elfogadod az adatkezelési szabályokat.

  Nem vagyok sem orvos, sem természetgyógyász, sem pszichológus. Egyetemi végzettséggel rendelkező mentálhigiénés szakember vagyok, évtizedes önismereti tapasztalattal és ismerettel. Az írásaimban, hanganyagaimban, videóimban elhangzottak a személyes véleményem és tapasztalataimat tükrözik.

  Nem oktatást, hanem tanácsadást végzek. 

  Kövess engem

  Varga Anita

  © 2021. MINDEN JOG FENNTARTVA

  Kapcsolat

  info.radfigyelek@gmail.com
  Budapest,  6. kerület, Ó utca
  +(36) 20 3780249