Test és lélek önismereti csoport

Több önbizalmat szeretnél? Jobban kiállnál magadért? Korlátoznak a félelmeid? Lefagysz helyzetekben? Nehezen ismerkedsz? Boldogságra vágysz?

Életed egy olyan fontos és meghatározó pontjára érkeztél, ahol már nem érheted be felszínes válaszokkal. Komoly kérdések gyötörnek és ezekre működőképes válaszokat és hatékony megoldást kell keresned. A jó hírem az, hogy a problémáid megoldhatóak, meghaladhatóak és igenis tudsz fejlődni!

Leginkább a múltat fogjuk kutatni, hiszen az tart fogva. Tudatossá tesszük a tudattalant. Belül kell rendet tenni azért, hogy olyan irányba változzon az életed, amerre te szeretnél haladni.

Csoport indulás: 2020. február 13.

A foglalkozások 2 hetente csütörtökönként, 18:00 órától 22:00 óráig tartanak. 

10 alkalommal találkozunk.

Az árak az oldal alján találhatóak.

Olvass tovább!

Hogyan segít nekem a csoport?

A csoportos önismeret középpontjában a kapcsolódásaink áll. Mivel az egész élet kapcsolatokból és kapcsolódásokból áll, így kézenfekvő, ha kapcsolódásban dolgozunk a tudatosításon, a helytelen működés megváltoztatásán, és az új megoldásokat is így próbáljuk ki. Az átdolgozás révén alakíthatunk ki új megoldásmódokat, amivel sikeresebben boldogulhatunk az életünkben. Egymás csoportban történő támogatása óriási erővel bír. Itt ugyanis nem egy ember, hanem egy egész közösség támogat. 

Segítséget nyújt, hogy ránézz, megértsd és változtass a  párkapcsolati mintáidon.  Megnézzük, mik azok a rejtett blokkok, hitrendszerek, melyek hátráltatnak Téged a párkapcsolat területén. Feltérképezzük és oldjuk a szülői mintákat. A  kisgyermek elraktároz minden információt és minden ingert, ami éri őt. Ezek sokszor feledésbe merülnek felnőttkorra, nem lesznek belőlük tudatos emlékek. Az érzelmi és mentális hatásuk viszont erőteljes. Mai napig ezek befolyásolják párkapcsolati döntéseidet, választásaidat, élményeidet.

Dolgozunk a tudatosság emelésén és oldjuk az érzelmi blokkokat a bodywork és a pszichodramatikus elemek segítségével. Az itt lezajló változások a csoporton kívüli kapcsolataidra is nagy hatással lesznek.

Milyen technikákat használunk az önismereti csoportban?

Úgy érjük el a változást, hogy a gyökereknél írjuk át a gyakran megismétlődő mintáidat, amik miatt a jelenedben egy-egy reakcióid az élethelyzeteidben, az emberi kapcsolódásaidban automatikusan kapcsolnak be. 

Olyan feladatokat, módszereket állítottam össze erre a 10 alkalomra, amik hatékonyan tudnak segíteni Neked abban, hogy nőjön az önbizalmad, hogy ki tudj állni magadért, hogy egyre könnyebben ismerkedj, hogy megvalósítsd, amire igazán vágysz.

Ez az önismereti csoport Nekem való?

Ha a következők közül bármelyiket tapasztalod, akkor ez a csoport éppen Neked szól:

Ha kevés az önbizalmad, ha gyakran szorongsz, és szinte képtelen vagy egyedül jól érezni magad, ha sokszor vagy csüggedt, elhagyatott, és úgy érzed, senki nem ért meg, ha úgy érzed, hogy korlátozod magad a félelmeiddel, ha nehezen tudsz nyitni az emberek felé, ha nem érzed magad megbecsülve a kapcsolataidban, ha ellaposodtak az eddigi kapcsolataid, ha párkapcsolati nehézségekkel küzdesz; sokszor érzed úgy, nem vagy eléggé szeretve, vagy nem tudsz igazán intimitásban lenni a pároddal, ha észrevetted, hogy rendszeresen hasonlóképp lesz vége a párkapcsolataidnak, ha szeretnél szembe nézni a társkeresési kudarcaid belső okaival, ha úgy érzed, nem működik a magánéleted és szeretnél változtatni, ha úgy tűnik számodra, nem úgy élsz, ahogy azt egykor megálmodtad.

És tesszük mindezt ezeknek az eszközöknek a segítségével:

  • Pszichodramatikus elemek
  • Beszélgetés
  • Bodywork (zene, mozgás, test-orientált módszerek)
  • Művészetterápiás eszközök és meseterápiás eszközök
  • Meditáció

Információk

A csoportos foglalkozás időtartama alkalmanként: 4 óra

A foglalkozások száma: 10 alkalom

A csoport indulása előtt van egy 30 perces egyéni konzultáció,  amit AJÁNDÉKBA kapsz.

Minden résztvevő AJÁNDÉKBA kap egy önismereti füzetet.

A foglalkozások 2 hetente csütörtökönként, 18:00 órától 22:00 óráig tartanak.

Kiscsoportban dolgozunk, ezért a  csoporton maximum 14 fő tud részt venni. 

Időpontok:

Az első csoportos alkalom: 2020. február 13.

A csoport alkalmai:  2020.  febr. 13., 27., márc.12., 26., ápr. 9., 23., máj. 7., 21.,  jún. 18., júl. 2.

Árak:

Egy összegben fizetéssel: 20 000,-Ft-ot SPÓROLSZ, vagyis 120 000,- Ft HELYETT 100 000,- Ft (10 000 Ft/alkalom)

Két összegben fizetéssel: 120 000 Ft (12 000 Ft/alkalom)

FONTOS! Ha még nem ismerjük egymást, bejelentkezésed után megkereslek a 30 perces INGYENES egyéni konzultáció időpontja miatt. A konzultáció során megismerkedünk, felteheted kérdéseidet a csoportról, a foglalkozásokról, megbeszéljük személyes célkitűzésedet, problémáidat. Amennyiben a konzultáción úgy döntesz, hogy szeretnél részt venni a 10 alkalmas csoporton, akkor a csoport teljes díját vagy két részletben fizetés esetén az első részlet díját az egyéni konzultáció során kell kifizetned vagy 5 munkanapon belül átutalnod. Majd ezt követően tudsz csatlakozni a csoporthoz.

A csoportba való elköteleződéseddel vállalod, hogy bármilyen okból hagyod félbe a csoportot, vagy hiányzol a csoportalkalomról, akkor is kifizeted az összes alkalmat.

 

*A csoport minimum 10 fő elköteleződő esetén folytatódik.

Jelentkezési határidő: 2020. február 10.

Ha bármi kérdésed van, írj bátran!
Kérlek, töltsd ki az űrlapot!
Visszahívlak!

Bejelentkezéseddel egyidejűleg elfogadod az adatkezelési szabályokat.
Merőben új, sokszor meghökkentő. Tele volt sok új, játékos feladattal, amit nagyon élveztem. Imádom Anita hangját, meditációkor elképesztően megnyugtató. Sok kedves emberrel ismerkedtem meg, jó volt érezni, hogy nem vagyok egyedül. Sorstársakra találtam.

Jassoy Noémi

Sokat tanultam a drámák és feladatok által. Sokat tanultam a többiektől. Elfogadóbb lettem magammal, másokkal. Sok önismeretre tettem szert és fantasztikus embereket ismertem meg. Jó azt érezni, hogy szeretnek és elfogadnak olyannak, amilyen vagyok. Sokat adott nekem ez a csoport. Köszönöm mindenkinek az őszinteséget és bizalmat.

Vucsics Mónika

A csoporttagok által jobban megismertem magam, a saját érzéseimet is. A csoportdinamika hihetetlen erővel segített a változásban, a szeretettel teli közeg biztonságot nyújt. Jó ide tartozni. Jó tudni, hogy mindannyian segítjük egymást. Egy olyan biztonságos közeg, ahol következmények nélkül kifejezhetem magam, és tudatosan megfigyelhetem, hogyan hat ez rám. Illetve sok minden, ami más csoportokhoz való vagy más emberekhez való kapcsolódásomban elakadás az itt is megjelenik és tudatosan meg tudom figyelni. Úgy érzem a hétköznapi élet is jobban megy emiatt sok félelmem elmúlt vagy elmúlóban van.

Soltész Viktória

Kedves Anita! Nagyon köszönöm, hogy kitaláltad és csinálod ezt a csoportot. Elismerésre méltó az, amit csinálsz, a figyelem, ami annyira hiányzik sokunknak. Eleve ez tetszett meg, hogy a neve Rád Figyelek. Sok minden tudatosult bennem, ami eddig tudattalanul irányította az életemet.

Várady Éva

Minden alkalom után új erőre kaptam, feltöltődtem pozitív energiával. Nyitottabban állok az emberek felé. Bátrabban ismerkedek, mert, rájöttem, hogy nincs veszteni valóm. Jó volt mások életét, gondjait megismerni és rájönni, hogy nem vagyok reménytelen. Van remény.

Hegyi Imre

Amikor először jöttem a csoportba, rossz passzban voltam. Az általad vezetett alkalmak után napokig foglalkoztattak az itt történtek. Saját helyzetemben is többször megtaláltam a mások életéből vett mintákat, amiket tovább gondoltam és segített feldolgoznom a saját nehézségeimből néhányat. A Bodywork számomra minden alkalommal sokat jelentett. A zenéket nagyon élveztem, ellazított, feloldotta a feszültségeimet. Elindultam a saját megismerésem útján. Sok gyermekkori lelki problémám felszínre került és jó párat sikerült is feldolgoznom. Köszönöm, hogy itt lehettem, számomra mindenképpen sokat segített. Elindultam az úton. Most jól vagyok.

Hencz Péter

Kövess engem

Varga Anita

© 2019. MINDEN JOG FENNTARTVA

Kapcsolat

info.radfigyelek@gmail.com
1063 Budapest, Szív utca 9.
+(36) 20 3780249