fbpx

Test és lélek önismereti csoport

Több önbizalmat szeretnél? 

Jobban kiállnál magadért?

Gyakran szorongsz? 

Korlátoznak a félelmeid? 

Lefagysz helyzetekben?

Nehezen ismerkedsz? 

Rosszabbnál rosszabb párkapcsolatokba futsz bele?

Boldogtalan a párkapcsolatod?

Nem becsülnek meg eléggé?

Boldogságra vágysz?

A legtöbb problémánk mögött az önbizalomhiány áll. Miért nem bízunk önmagunkban? Leggyakrabban azért, mert hiányzik önmagunk  elfogadása, szeretete. Ha ez meglenne, akkor az életünk harmonikusabb lenne.

Kevés az önbizalmad, ezért nehezen tudod képviselni magad mások előtt? A félelmeid és negatív gondolataid gátolnak a vágyaid megvalósításában? Határozottabb, magabiztosabb akarsz lenni? Változtatni akarsz, de nem tudod hogyan? 

Itt a helyed, ha kevés az önbizalmad és emiatt nehezen barátkozol, ha megrekedtél az életedben egy ponton és nem látod, hogy hogyan tudsz kilépni belőle, és akkor is ha a sok negatív tapasztalat miatt rengeteg félelem felgyűlt már benned a párkereséssel és a párkapcsolattal összefüggésben, ha a szorongásaid megakadályoznak abban, hogy felszabadultan és jól érezd magad, ha eleged van a magányból.

A csoportos foglalkozás segítséget nyújt, hogy ránézz, megértsd és változtass a  mintáidon. Megnézzük, mik azok a rejtett blokkok, hitrendszerek, melyek hátráltatnak.  

A csoport lényege az a minden életterületet átölelő fejlődés és tudatosság, amely segít abban, hogy egyre sikeresebb és örömtelibb életet élj, amiben eddig gátoltak a félelmeid, az önbizalomhiányod. Ezen a csoporton lehetőséged nyílik bármilyen téged akadályozó működésedet oldani. Az itt lezajló változások a csoporton kívüli kapcsolataidra is nagy hatással lesznek.

A  kisgyermek elraktároz minden információt és minden ingert, ami éri őt. Ezek sokszor feledésbe merülnek felnőttkorra, nem lesznek belőlük tudatos emlékek. Az érzelmi és mentális hatásuk viszont erőteljes. Mai napig ezek befolyásolják párkapcsolati döntéseidet, választásaidat, élményeidet.

A jó hírem az, hogy a problémáid megoldhatóak és igenis tudsz változtatni! Belül kell rendet tenni azért, hogy olyan irányba változzon az életed, amerre te szeretnél haladni.

Hogyan segít nekem a csoport?

Úgy érjük el a változást, hogy a gyökereknél írjuk át a gyakran megismétlődő mintáidat, amik miatt a jelenedben egy-egy reakcióid az élethelyzeteidben, az emberi kapcsolódásaidban automatikusan kapcsolnak be. 

Olyan feladatokat, módszereket állítottam össze erre a 10 alkalomra, amik hatékonyan tudnak segíteni Neked abban, hogy nőjön az önbizalmad, hogy ki tudj állni magadért, hogy egyre könnyebben ismerkedj, hogy megvalósítsd, amire igazán vágysz.

Csoport indulás: 2020. február 27.
A foglalkozások 2 hetente csütörtökönként, 18:00 órától 22:00 óráig tartanak. 
10 alkalommal találkozunk.
Az árak az oldal alján találhatóak.

Ez az önismereti csoport Nekem való?

Ha a következők közül bármelyiket tapasztalod, akkor ez a csoport Neked szól:

 • Ha folyton azon agyalsz, hogy mit gondolhatnak rólad mások
 • Ha kevés az önbizalmad
 • Ha sehol nem találod igazán a helyedet
 • Ha gyakran szorongsz, és szinte képtelen vagy egyedül jól érezni magad
 • Ha sokszor vagy csüggedt, elhagyatott, és úgy érzed, senki nem ért meg
 • Ha úgy érzed, hogy korlátozod magad a félelmeiddel
 • Ha nehezen tudsz nyitni az emberek felé
 • Ha nem érzed magad megbecsülve a kapcsolataidban
 • Ha ellaposodtak az eddigi kapcsolataid
 • Ha párkapcsolati nehézségekkel küzdesz; sokszor érzed úgy, nem vagy eléggé szeretve, vagy nem tudsz igazán intimitásban lenni a pároddal
 • Ha észrevetted, hogy rendszeresen hasonlóképp lesz vége a párkapcsolataidnak
 • Ha szeretnél szembe nézni a társkeresési kudarcaid belső okaival
 • Ha úgy érzed, nem működik a magánéleted és szeretnél változtatni
 • Ha úgy tűnik számodra, nem úgy élsz, ahogy azt egykor megálmodtad

Tesszük mindezt ezen eszközök segítségével

Információk

A csoportos foglalkozás időtartama alkalmanként: 4 óra

A foglalkozások száma: 10 alkalom

A csoport indulása előtt van egy 30 perces egyéni konzultáció,  amit AJÁNDÉKBA kapsz.

Minden résztvevő AJÁNDÉKBA kap egy önismereti füzetet.

A foglalkozások 2 hetente csütörtökönként, 18:00 órától 22:00 óráig tartanak.

Kiscsoportban dolgozunk, ezért a  csoporton maximum 12 fő tud részt venni. 

Időpontok:

Az első csoportos alkalom: 2020. február 27.

A csoport alkalmai:  2020.  febr. 27., márc.12., 26., ápr. 9., 23., máj. 7., 21.,  jún. 18., júl. 2., 16.

Árak:

Egy összegben fizetéssel: 110 000,- Ft helyett 95 000,- Ft (9 500 Ft/alkalom)

Két összegben fizetéssel: 110 000 Ft (11 000 Ft/alkalom)

FONTOS! Ha még nem ismerjük egymást, bejelentkezésed után megkereslek egy 30 perces INGYENES egyéni konzultáció időpontja miatt. A konzultáció során megismerkedünk, felteheted kérdéseidet a csoportról, a foglalkozásokról, megbeszéljük személyes célkitűzésedet, problémáidat.

Amennyiben a konzultáción úgy döntesz, hogy szeretnél részt venni a 10 alkalmas csoporton, akkor a konzultáció végén 20.000 Ft-ot kell fizetned, foglalóként, ezzel biztosítod a helyed a csoportra. 

A díj fennmaradó részét, egy összegben fizetés esetén 75.000,- Ft-ot az első csoportalkalmon kell majd rendezni. Amennyiben a részletfizetést választod 45.000,- Ft-ot az első csoportalkalmon, a második részletet (45.000,- Ft) pedig 1 hónap múla,  a 3-ik alkalmon kell majd rendezni .

 

A csoportba való elköteleződéseddel vállalod, hogy bármilyen okból hagyod félbe a csoportot, vagy hiányzol a csoportalkalomról, akkor is kifizeted az összes alkalmat.

*A csoport minimum 10 fő elköteleződő esetén folytatódik.

Jelentkezési határidő: 2020. február 25.

Jelentkezési űrlap

Ha bármi kérdésed van, írj bátran!
Kérlek, töltsd ki az űrlapot!
Visszahívlak!
Bejelentkezéseddel egyidejűleg elfogadod az adatkezelési szabályokat.

Merőben új, sokszor meghökkentő. Tele volt sok új, játékos feladattal, amit nagyon élveztem. Imádom Anita hangját, meditációkor elképesztően megnyugtató. Sok kedves emberrel ismerkedtem meg, jó volt érezni, hogy nem vagyok egyedül. Sorstársakra találtam.

Jassoy Noémi

Sokat tanultam a drámák és feladatok által. Sokat tanultam a többiektől. Elfogadóbb lettem magammal, másokkal. Sok önismeretre tettem szert és fantasztikus embereket ismertem meg. Jó azt érezni, hogy szeretnek és elfogadnak olyannak, amilyen vagyok. Sokat adott nekem ez a csoport. Köszönöm mindenkinek az őszinteséget és bizalmat.

Vucsics Mónika

A csoporttagok által jobban megismertem magam, a saját érzéseimet is. A csoportdinamika hihetetlen erővel segített a változásban, a szeretettel teli közeg biztonságot nyújt. Jó ide tartozni. Jó tudni, hogy mindannyian segítjük egymást. Egy olyan biztonságos közeg, ahol következmények nélkül kifejezhetem magam, és tudatosan megfigyelhetem, hogyan hat ez rám. Illetve sok minden, ami más csoportokhoz való vagy más emberekhez való kapcsolódásomban elakadás az itt is megjelenik és tudatosan meg tudom figyelni. Úgy érzem a hétköznapi élet is jobban megy emiatt sok félelmem elmúlt vagy elmúlóban van.

Soltész Viktória

Kedves Anita! Nagyon köszönöm, hogy kitaláltad és csinálod ezt a csoportot. Elismerésre méltó az, amit csinálsz, a figyelem, ami annyira hiányzik sokunknak. Eleve ez tetszett meg, hogy a neve Rád Figyelek. Sok minden tudatosult bennem, ami eddig tudattalanul irányította az életemet.

Várady Éva

Minden alkalom után új erőre kaptam, feltöltődtem pozitív energiával. Nyitottabban állok az emberek felé. Bátrabban ismerkedek, mert, rájöttem, hogy nincs veszteni valóm. Jó volt mások életét, gondjait megismerni és rájönni, hogy nem vagyok reménytelen. Van remény.

Hegyi Imre

Amikor először jöttem a csoportba, rossz passzban voltam. Az általad vezetett alkalmak után napokig foglalkoztattak az itt történtek. Saját helyzetemben is többször megtaláltam a mások életéből vett mintákat, amiket tovább gondoltam és segített feldolgoznom a saját nehézségeimből néhányat. A Bodywork számomra minden alkalommal sokat jelentett. A zenéket nagyon élveztem, ellazított, feloldotta a feszültségeimet. Elindultam a saját megismerésem útján. Sok gyermekkori lelki problémám felszínre került és jó párat sikerült is feldolgoznom. Köszönöm, hogy itt lehettem, számomra mindenképpen sokat segített. Elindultam az úton. Most jól vagyok.

Hencz Péter

Kövess engem

Varga Anita

© 2019. MINDEN JOG FENNTARTVA

Kapcsolat

info.radfigyelek@gmail.com
1063 Budapest, Szív utca 9.
+(36) 20 3780249