fbpx

Test és lélek önismereti csoport

Több önbizalmat szeretnél? 

Jobban kiállnál magadért?

Gyakran szorongsz? 

Korlátoznak a félelmeid? 

Lefagysz helyzetekben?

Nehezen ismerkedsz? 

Rosszabbnál rosszabb párkapcsolatokba futsz bele?

Boldogtalan a párkapcsolatod?

Nem becsülnek meg eléggé?

Boldogságra vágysz?

Vagy csak egyszerűen nem érzed magad jól a  bőrödben?

A csoport segítséget nyújt, hogy belső erődet megtapasztalva felfedezd és megéld a sikeres, örömteli és szabad életet, mely valójában fakadna belőled!

Itt a helyed, ha kevés az önbizalmad és emiatt nehezen barátkozol, ha megrekedtél az életedben egy ponton és nem látod, hogy hogyan tudsz kilépni belőle, és akkor is ha a sok negatív tapasztalat miatt rengeteg félelem felgyűlt már benned a párkereséssel és a párkapcsolattal összefüggésben, ha a szorongásaid megakadályoznak abban, hogy felszabadultan és jól érezd magad, ha eleged van a magányból.

Növeld az önbizalmad és változtass az életeden, hogy végre olyan életet élhess, amit mindig is szerettél volna magadnak.
Segítek ledönteni a korlátaidat, megszabadulni a gátlásaidtól, több önbizalmat elérni, hogy gyorsítósávon haladhass és szintet lépj az életedben.

Hogyan segít nekem a csoport?

Úgy érjük el a változást, hogy a gyökereknél írjuk át a gyakran megismétlődő korlátozó mintáidat, amik automatikusan kapcsolnak be az élethelyzeteidben, a különböző szituációkban. Megnézzük, mik azok a rejtett blokkok, hitrendszerek, melyek hátráltatnak. Az itt lezajló változások a csoporton kívüli kapcsolataidra is nagy hatással lesznek.

Olyan feladatokat, módszereket állítottam össze erre a 10 alkalomra, amik hatékonyan tudnak segíteni Neked abban, hogy nőjön az önbizalmad, hogy ki tudj állni magadért, hogy egyre könnyebben ismerkedj, hogy megvalósítsd, amire igazán vágysz.

A csoport előnye egyrészt a „több szem többet lát”, tehát  nemcsak tőlem kapsz felvetéseket, visszajelzéseket, hanem a csoporttagoktól is. Sokszor előfordul, hogy a másik ember életében volt olyan helyzet, ami rímel a tiédre, és értékes, ha megosztja, ő hogyan élte azt meg. A másik előny a valahová tartozás élménye. Mindenki megtapasztalhatja, hogy nemcsak ő küszködik, hogy másokkal is az a helyzet, hogy olykor vergődnek, megakadnak, amit nem mindig könnyű hordozni.

Csoport indulás: 2021. október 28.
 
A foglalkozások csütörtökönként, 18:00 órától 22:00 óráig tartanak. 
 
10 alkalommal találkozunk.
 
Az árak az oldal alján találhatóak.

Ez az önismereti csoport Nekem való?

Ha a következők közül bármelyiket tapasztalod, akkor ez a csoport Neked szól:

Tesszük mindezt ezen eszközök segítségével

Információk

A csoportos foglalkozás időtartama alkalmanként: 4 óra

A foglalkozások száma: 10 alkalom

A csoport indulása előtt van egy 30 perces egyéni konzultáció,  amit AJÁNDÉKBA kapsz.

Minden résztvevő AJÁNDÉKBA kap egy önismereti füzetet.

A foglalkozások csütörtökönként, 18:00 órától 22:00 óráig tartanak.

Kiscsoportban dolgozunk, ezért a  csoporton maximum 10 fő tud részt venni.  

Időpontok:

Az első csoportos alkalom: 2021. október 28.

A csoport alkalmai:  2021. okt. 28., nov. 11., 25., dec. 9., 23., 2022. jan. 6., 20., febr. 3., 17., márc. 3.

Árak:

Egy összegben fizetéssel a 10 alkalom ára: 105 000,- Ft helyett 95 000,- Ft (9 500 Ft/alkalom)

Két összegben fizetéssel a 10 alkalom ára: 105 000 Ft (10 500 Ft/alkalom) 

FONTOS! Ha még nem ismerjük egymást, bejelentkezésed után megkereslek egy 30 perces INGYENES egyéni konzultáció időpontja miatt. A konzultáció során megismerkedünk, felteheted kérdéseidet a csoportról, a foglalkozásokról, megbeszéljük személyes célkitűzésedet, problémáidat.

Amennyiben a konzultáción úgy döntesz, hogy szeretnél részt venni a 10 alkalmas csoporton, akkor a csoport első alkalmának az árát (10 000 Ft) az ajándék előzetes egyéni konzultáció során kell kifizetned foglalóként.

A díj fennmaradó részét, egy összegben fizetés esetén 85.000,- Ft-ot az első csoportalkalmon kell majd rendezni. Amennyiben a részletfizetést választod 50.000,- Ft-ot az első csoportalkalmon, a második részletet (45.000,- Ft) pedig 1 hónap múlva, a 3-ik alkalmon kell majd rendezni.

A csoportba való elköteleződéseddel vállalod, hogy bármilyen okból hagyod félbe a csoportot, vagy hiányzol a csoportalkalomról, akkor is kifizeted az összes alkalmat.

Jelentkezési határidő: 2021. október 26.

Rólam

Segítek, hogy megértsd mi miért történik az életedben, hogy meglásd hogy miért reagálsz bizonyos módókon szituációkban, hogy miért érzed azt amit.

Segítek ledönteni a korlátaidat, megszabadulni a gátlásaidtól, magasabb önbizalmat elérni, hogy gyorsítósávon haladhass és szintet lépj az életedben.

Célom, hogy segítséget nyújtsak olyan embereknek, akik úgy érzik, elakadtak, megrekedtek, és egy elfogulatlan szakember segítségét szívesen igénybe vennék a továbblendüléshez.

Egyéni üléseken és csoportfoglalkozásokon kísérem a hozzám fordulókat. Legfőképp önbizalom fejlesztése, párkapcsolati konfliktusokkal, pártalálási nehézségekkel szoktak hozzám fordulni. 

Nem oldhatom meg helyetted  a problémádat, de ott leszek stabil pontként melleted, és önismereti módszerekkel elvezetlek a saját megoldásodhoz!

Öt szóban a munkám: inspiráció, változás, kiteljesedés, önismeret, fejlődés.

  

Jelentkezési űrlap

Ha bármi kérdésed van, írj bátran!
Kérlek, töltsd ki az űrlapot!
Visszahívlak!

Bejelentkezéseddel egyidejűleg elfogadod az adatkezelési szabályokat.

Galéria

Nem vagyok sem orvos, sem természetgyógyász, sem pszichológus. Egyetemi végzettséggel rendelkező mentálhigiénés szakember vagyok, évtizedes önismereti tapasztalattal és ismerettel. Az írásaimban, hanganyagaimban, videóimban elhangzottak a személyes véleményem és tapasztalataimat tükrözik.

Nem oktatást, hanem tanácsadást végzek. 

Kövess engem

Varga Anita

© 2019. MINDEN JOG FENNTARTVA

WEBOLDAL BY KOHO

Kapcsolat

info.radfigyelek@gmail.com
1063 Budapest, Szív utca 9.
+(36) 20 3780249