fbpx

Gyengéd Születés Önismereti Csoport-a leendő anyáknak

Arra vágysz, hogy a gyermekednek már könnyebb legyen?
Tanuld meg, hogy ideális a születés. Dolgozd át a születési traumáidat, oldd fel azokat a mintákat, amiket a családod generációk óta hordoz magával, hogy ezzel is segítsd a gyermekedet.

Időpont:
2021. november 19-21.

Neked szól a csoport:

Célunk, hogy a születés már ne trauma legyen, ami negatívan hat ki az ember későbbi életére, hanem egy olyan megtapasztalás, amikor azt élhetjük meg, hogy minden a lehető legnagyobb rendben van, megszülethet az ősbizalom és annak az élménye, hogy a világ egy biztonságos hely.

A csoporton beszélünk arról, hogy az eddigi születés hogy zajlott, mi okozhatott traumát az anyának és a babának. Az élete kezdetén, hogy törik be a gyereket a kórházi körülmények között és a későbbiekben (azonnali elválasztás az anyától, stresszes környezet, szükséges életmentő szituáció, ami pánikot és félelmet szül), hogy adják át a szülők a saját  különböző porgramjaikat, hitrendszereket, transzgenerációs mintáikat és hogyan lehet ezeket megelőzni és tisztítani, hogy ne hasson később az életre. 

Szó lesz arról, hogy ezek a kezdeti minták és traumák hogyan hatnak ki a későbbi életedre, a párkapcsolatodra vagy annak hiányára, az emberi kapcsolódásaidra, az életed különböző területeire, arra, hogy hogyan élsz meg egy-egy élethelyzetet, hogyan vagy benne egy-egy szituációban és hogyan reagálod le azt.

Beszélünk a születés csodájáról, annak tiszta és gyönyörűséges lefolyásáról, ahogyan az rendeltetett, ahogy annak zajlania kell. Oldjuk és tisztítjuk az eddigi mintáidat és programjaidat. Segítünk abban, hogy a te saját születésed a helyére kerüljön, ezáltal majd tudni fogod, hogy te mit és hogyan adj meg a saját gyermekednek.

Mi fog történni a 3 nap alatt:

A születés csodája

A lélek a testbe mindig vidáman s nagy reményekkel jön. Életének első lélegzete mindig a boldogság, a biztonság, s a szeretet mély, s tiszta értéke kell hogy legyen.


„A lélek a testbe mindig vidáman s nagy reményekkel jön.  Életének első lélegzete mindig a boldogság a biztonság s a szeretet mély s tiszta értéke kell hogy legyen.

Ez tudja majd a jövendő gyermekek számára megadni, hogy a fátyol s a felejtés  ködéből kitekintsenek s magukat kiásni tudják. El tudják majd húzni szemük elől ezt a ködöt mert az új lélek mindig tisztán jön.

Ezt tudtátok eddig mocsokkal s félelemmel besározni s próbáltátok a természetes folyamatot elferdíteni ugyanúgy mint tettétek azt az életetek minden területén.

A természetes folyamtól mely szívetekbe dobog s ösztönötökbe s testetekbe írva vagyon elfordultatok.

Anyák már nem örömmel hanem félelemmel szülik gyermekeiket.

Szívükben hatalmas szeretet van az új lélek s új gyermekük iránt de ezt  a szeretetet sarazza a félelem s a fájdalom.

Időtartam:

 2021. november 19-21.

Minden nap: 10.00-18.00

Részvételi díj:

56.000,- Ft

A jelentkezés után, még aznap e-mailben fogom megküldeni a részleteket.

FONTOS: Mindenképpen nézd meg a Spam mappában is, mert előfordulhat, hogy ott landol a levél.

Helyszín:

Budapest, Kazinczy utca, az Astoriánál. 

Varga Anita vagyok


mentálhigiénés szakember, önismereti tanácsadó

Már évek óta figyelem a klienseimnél , hogy mik azok a hatások amik nagyban befolyásolják későbbi életünket. Azt látom, hogy
minél korábbi egy traumánk, annál erőteljesebben hat az életünkre és irányít minket tudattalanul. A legkorábbi ilyen élmény pedig maga a születésed. Bár nem emlékszel rá, mégis nagy ereje van és nagy erővel hat ki a jelen életed szinte minden területére. Amint a helyére teszed magadban az itt lévő elakadásokat, megváltozik a jelened. Akinek az az első
megélése erről az agyagi, földi létről, hogy ez egy biztonságos hely, az kiegyensúlyozott, a kapcsolataiban egészségesen kötődő, kapcsolódó, teremtő emberré tud felnőttként válni.

Varga Orsolya vagyokmentálhigiénés szakember, önismereti és lelki tanácsadó, Égi-Földi összekötő

Mindig is nagy szeretettel nézegettem a gyerekeket körülöttem. Kicsit mint kis emberpalántákra gondoltam rájuk, kik ha a megfelelő táptalajt és elég gondoskodást kapnak, milyen csodás, különleges és egyedi személyekké nőhetik ki magukat. A fejembe mindig megjelent a kép a lehetőségek gyönyörűséges tárházáról, ami minden kicsi gyermeknek megadatott. Emellett sajnos mindig is látni tudtam a gyerekek szemében s egész lényükben, melyikük az akit már megtörtek, betörtek, és megsebezte őket az élet. Ijesztő milyen fiatal gyermekek szemében láttam már kihunyni a remény és az élet tiszta szeretetének fényét, hogy helyüket átvegye egy néma segélykérés kihunyó lángja. Végre lehetőség nyílt, hogy ezen valamilyen módon változtathassak, hogy segíthessek. Végtelen módon hálás vagyok mindenkinek, aki ebben a folyamatban részt venni óhajt. Köszönöm. 

Itt tudsz elérni.

Jelentkezési űrlap

Ha bármi kérdésed van, írj bátran!
Kérlek, töltsd ki az űrlapot!

 
  Bejelentkezéseddel egyidejűleg elfogadod az adatkezelési szabályokat.

  Nem vagyok sem orvos, sem természetgyógyász, sem pszichológus. Egyetemi végzettséggel rendelkező mentálhigiénés szakember vagyok, évtizedes önismereti tapasztalattal és ismerettel. Az írásaimban, hanganyagaimban, videóimban elhangzottak a személyes véleményem és tapasztalataimat tükrözik.

  Nem oktatást, hanem tanácsadást végzek. 

  Nyilatkozatok

  Kövess engem

  Varga Anita

  © 2021. MINDEN JOG FENNTARTVA

   

  Kapcsolat

  info.radfigyelek@gmail.com
  Budapest,  6. kerület, Ó utca
  +(36) 20 3780249