fbpx

Önbizalomedző Önismereti Közösség

Közösség Vezetője: Varga Anita

életvezetési tanácsadó, mentálhigiénikus szakember
önismereti mentor

Van élet a válás és szakítás után-


Önismereti közösség nőknek

Egy párkapcsolati csalódás nagyon meg tud viselni bennünket. Amikor elkezdünk egy párkapcsolatot, boldogságot remélünk tőle. Igyekezetünk azonban időnként kudarcba fullad.

Vajon mit kezdünk életünk kiábrándító és örömtelen kapcsolati élményeivel? Megkeseredünk és bezárkózunk a csalódások hatására? Méltatlankodva bizonygatjuk, hogy egy férfiban vagy nőben sem lehet megbízni? Mi segíthet egy válás vagy szakítás utáni újrakezdésben? Vajon találhatunk-e másik szerelmet, ha korábban összetört a szívünk?

Csatlakozz a közösséghez és légy részese:

Vélemények

Egy évig jártam Anitához egyéni konzultációra. Eredetileg párkapcsolati dilemmával indult, aztán kiderült, hogy sok rosszul rögzült gyerekkori minta miatt nem sikerülnek a párkapcsolataim. Ezeket nagyrészt sikerült felgöngyölíteni, rájönni, mit, hol és miért rontok el. A konzultációk végére sikerült pontot tenni az akkori párkapcsolatom végére, ami nem vezetett sehova. Anita nagy empátiával, odafigyeléssel fordult felém, minden alkalommal kitisztulva, bölcsebben jöttem el tőle.

Nagy Orsolya

Őszintén beszélhetünk a gondolatainkról, érzéseinkről, soha nem kell attól tartani, hogy kinevetnek, vagy elítélnek. Mások tapasztalatai segítenek a saját dolgainkat más szemszögből nézni, ezáltal úgy kerülünk közelebb önmagunkhoz, hogy másokhoz is közelebb kerülünk.

Tamási Ági

Könnyebben kinyílok mások előtt, önbizalmat adott a csoport. Jobban elfogadom saját magam.

Zita

Nyilatkozatok

Kövess engem

Varga Anita

© 2021. MINDEN JOG FENNTARTVA

 

Kapcsolat

info.radfigyelek@gmail.com
Budapest,  6. kerület, Ó utca
+(36) 20 3780249