fbpx

Van élet a válás után - 4 alkalmas workshop

ÚJRAKEZDÉS válás, szakítás után

Első alkalom: 2021. szeptember 29.

Mit kezdünk életünk kiábrándító és örömtelen kapcsolati élményeivel? Megkeseredünk és bezárkózunk a csalódások hatására? Méltatlankodva bizonygatjuk, hogy egy férfiban vagy nőben sem lehet megbízni? Mi segíthet egy válás vagy szakítás utáni újrakezdésben? Vajon találhatunk-e másik szerelmet, ha korábban összetört a szívünk? 

Ezekre és még sok más kérdésre keressük a választ a 4 alkalmas workshopon.

Milyen érzelmek kapcsolódnak a szakításhoz?

Amikor válás, szakítás esetén veszítünk el valakit, akkor nemcsak őt veszítjük el, hanem a kapcsolathoz fűzött reményeinket is és a mindennapi élet rutinjait, megszokott biztonságát. A tényleges döntés után egy kaotikus érzelmi szakasz következik: szorongás, harag, bűntudat, gyász csalódottság.

 

Milyen tényezők akadályozzák a gyászfolyamatot?

Ha a hibát a partnerre hárítjuk, a gyászfolyamat máris megakad. Ez a megakadás az oka annak, hogy az elvált felek még sok évvel a válás után is érzelmi töltettel nyilatkoznak és a másikat hibáztatják. Azonban a kapcsolatban mindketten hibáztak, így a bűntudat résszel is fontos dolgozni.

Vajon más is érez így válás után?

Mondd el a történeted olyanok között, akik pontosan ugyanebben a helyzetben vannak, mint Te.

Ha a következők közül bármelyiket tapasztalod, akkor ez a workshop Neked szól:

Ezekben kapsz segítséget:

Énerősítő coaching gyakorlatokat kapsz, amelyek segítségével a válás “kudarca” után az önértékelés visszaállítása meg tud történni.

Aktuális problémákra gyakorlati tanácsokat kapsz.

Segítséget kapsz a kapcsolat elgyászolásához, az ehhez kapcsolódó érzelmekkel való szembenézéshez.

Része lehetsz egy támogató csoportnak, ahol egymást emeljük, ahol mindenki ítélet nélkül osztja meg gondolatait a másikkal.

Időpontok:

 2021. szeptember 29., október 6., 13., 20.

A foglalkozások szerdánként, 18:00 órától 21:00 óráig tartanak

Helyszín:

Budapest. Jó idő esetén kint leszünk a természetben, rossz idő esetén, Kazinczy utca, az Astoriánál. 

Részvételi díj:

Árak: 30.000 Ft (4 alkalom)

Kiscsoportban dolgozunk, ezért a  csoporton maximum 10 fő tud részt venni.  

A jelentkezés után, még aznap e-mailben fogom megküldeni a részvételi díj utalási részleteit.

FONTOS: Mindenképpen nézd meg a Spam mappában is, mert előfordulhat, hogy ott landol a levél.

A helyedet a csoportba 50% foglalóval tudod biztosítani és a második részletet az első alkalommal készpénzzel vagy utalással rendezed.

Jelentkezési határidő:

2021. szeptember 22.

Vezetők:

Szilvássy Rita vagyok


válási mediátor (www.lehetjobb.hu)

A válás lezárás és új kezdet. Mindkét állomás fontos, ezek mélysége és minősége meghatározza az elkövetkező éveket. A válás önmagában egy tény. A hozzá kapcsolt gondolatok, érzelmek, teszik valamilyenné. Rajtad múlik, hogy milyen címkét akasztasz rá, és hogy az elkövetkező éveidben hogyan „cipeled”.

Mediátorként sokféle válást látok. Szép és jövőorientált búcsúzásokat és haragos, fájdalmas elszakadásokat. Egyik ügyfelem azt mondta:” A válásom az új életem alapja – én békés és nyugodt életet szeretnék magamnak, ezt kívánom a volt páromnak és mindenekelőtt a gyermekemnek.

A saját nyugvópont megtaláláshoz mindenkinek saját útja van, melyen önmaga érdekében kell végig járnia. A Van élet a válás után csoport erre nyújt teret. Szakmai vezetéssel és hasonló helyzetben lévő emberek tapasztalataival közelebb kerülhetsz a saját válaszaid megtalálásához.

Indulj el onnan, hol most éppen vagy.Neked most az a startvonal. Nem az a fontos, hogy ez most éppen hol van. Az a fontos, hogy a saját munkád által hova fogsz eljutni. Ebben segítünk Neked. 

 

 

Varga Anita vagyok


mentálhigiénés szakember, önismereti tanácsadó

Tudom mit jelent, ha kevés az önbizalmad, ha úgy érzed nem vagy elég jó, ha megtépázott a szakítás.

Magam is túl vagyok egy váláson. Megtanultam hogyan lehet akkor is felállni, amikor darabjaimra hullok szét egy szakítás után, hogy hogyan kell a krízisből kijönni és felépíteni egy újat, egy örömtelibb életet.

Célom az, hogy abban támogassalak, hogy megszüld magadban a saját megoldásodat, megerősödj és egy teljesebb, boldogabb életet élhess.    

Jelentkezési űrlap

Ha bármi kérdésed van, írj bátran!
Kérlek, töltsd ki az űrlapot!

A jelentkezés után még aznap e-mailben fogom megküldeni a részvételi díj utalási részleteit. Ezért kérlek, olyan email címet adj meg, amit biztosan olvasol. Mindenképpen nézd meg a Spam mappában is, mert előfordulhat, hogy ott landol a levél.
  Bejelentkezéseddel egyidejűleg elfogadod az adatkezelési szabályokat.

  Nem vagyok sem orvos, sem természetgyógyász, sem pszichológus. Egyetemi végzettséggel rendelkező mentálhigiénés szakember vagyok, évtizedes önismereti tapasztalattal és ismerettel. Az írásaimban, hanganyagaimban, videóimban elhangzottak a személyes véleményem és tapasztalataimat tükrözik.

  Nem oktatást, hanem tanácsadást végzek. 

  Nyilatkozatok

  Kövess engem

  Varga Anita

  © 2021. MINDEN JOG FENNTARTVA

   

  Kapcsolat

  info.radfigyelek@gmail.com
  Budapest,  6. kerület, Ó utca
  +(36) 20 3780249