fbpx

Belső erő
online önismereti tréning

Adj magadnak 7 napon át egy óra énidőt az otthonod kényelmében, hogy megteremtsd azt az életet, amire igazán vágysz.

Időpont: 2024. február 19-25.

 

Kapcsolódj újra önmagadhoz, találd meg a belső erőd és transzformáld át az életed minden területére, hogy megmaradjon az egyensúlyod és semmilyen külső élethelyzet ne tudjon kibillenteni.

Mivel nincs mindenkinek lehetősége személyesen eljönni az önismereti csoportjaimra, ezért egy egyedülálló lehetőség nyílik most.

 A 7 napos online tanfolyamban összegyűjtöttem neked a csoportjaim esszenciáját, mindössze 6.900 Ft-ért, mert azt szeretném, hogy mindenki, aki részt szeretne venni rajta, megtehesse. 

A program 100% online, hogy az otthonod kényelméből tudj fejlődni, de nem maradsz magadra a tananyaggal, mert végig támogatlak az utadon! A videók és a feladatok bármikor visszanézhetőek, nincsen időponthoz kötve, és emelett örökös tagságot kapsz.

 

Az önismeret csodája

Gyomláld ki a félelmeid, hogy azt az életet éld, amire igazán vágysz.

Ha a következők közül bármelyiket tapasztalod, akkor ez a tréning Neked való:

Mit kapsz ettől a tréningtől?

Stressz csökkentést

konkrét gyakorlatokat kapsz ahhoz, hogy csökkentsd a stresszt az életedben

Belső erőt

a belső erődet felébresztheted az önismeret segítségével, könnyebben fogod a félelmeid kezelni

Növekvő önbizalmat

fedezd fel és éld meg a sikeres, örömteli és szabad életet, mely valójában fakadna belőled​

Harmóniát

képes legyél harmóniát teremteni a lelkedben, kezelve a félelmeidet

ÖNISMERET

✓ A tudás átadása, hogy te magad tudj változásokat elérni.

✓ Érthetően, lépésről lépésre tudsz majd haladni.

✓ Munkafüzet, videók, meditációk, gyakorlatorientált feladatok segítségével.

TANULÁS

✓ Olyan kérdéseket, módszereket és eszközöket gyűjtöttem össze, amelyek hatékonyan és célratörően tudnak segíteni a megfelelő lépések feltárásában és megvalósításában.

✓ Gyakorlatok, melyek segítenek mélyíteni az önismereti tudásanyagot.KÖZÖSSÉG✓ Fejlődni leggyorsabban egy inspiráló közösségben tudsz, ezért használjuk a közösség erejét is.​

✓ A zárt Facebook csoportunkban össze tudsz kapcsolódni a többiekkel és velem is. Személyesen tudsz tőlem kérdezni, ha elakadsz valahol.

Hogyan zajlik le a 7 napos tréning?

Az oldal alján található űrlapon való bejelentkezés után, kapsz tőlem egy levelet még aznap (FONTOS: Mindenképp nézd meg a Spam mappában is, mert előfordulhat, hogy ott landol a levél.).

 Majd miután befizetted a részvételi díjat, meghívlak az általam a tréning céljából létrehozott zárt facebook csoportba. Itt fogok minden nap megosztani hasznos önismereti tartalmakat, előadásokat, videós önfejlesztő feladatokat, munkafüzetet. Együtt végig megyünk egy szép ívű folyamaton, aminek a végére megtapasztalod és tudni fogod, hogy hogyan tudsz bekerülni egy kiegyensúlyozott álllapotba. A napi feladatok feldolgozása kb. 1 órát vesz igénybe, nincs időhöz kötve. 

A facebook csoport tagságod örökre szól, így bármikor újra csinálhatod, amikor csak szükséged lesz rá. A videók és a feladatok bármikor visszanézhetőek, nincsen időponthoz kötve.  

Időtartam:

2024. február 19-25.

Részvételi díj:

6.900 Ft/fő a 7 napos online tréning díja.

A jelentkezés után, még aznap e-mailben fogom megküldeni a részvételi díj utalási részleteit, és amint megérkezett az összeg, meghívlak a zárt facebook csoportba. FONTOS: Mindenképp nézd meg a Spam mappában is, mert előfordulhat, hogy ott landol a levél

Varga Anita vagyok


mentálhigiénés szakember, önismereti mentor

Tudom mit jelent, ha kevés az önbizalmad, ha úgy érzed nem vagy elég jó, ismerős érzések. Volt, amikor teljesen el voltam veszve és nem tudtam merre tovább. Az önismeret volt a megoldás. Ahogy egyre jobban megismertem önmagamat, egyre inkább tudtam, hogy merre kell haladnom tovább. A célom, hogy minél többen át tudjátok élni ezt a változást.

Jelentkezési űrlap

Ha bármi kérdésed van, írj bátran!
Kérlek, töltsd ki az űrlapot!

A jelentkezés után még aznap e-mailben fogom megküldeni a részvételi díj utalási részleteit, és amint megérkezett az összeg, meghívlak a zárt facebook csoportba. Ezért kérlek, olyan email címet adj meg, amit biztosan olvasol. Mindenképpen nézd meg a Spam mappában is, mert előfordulhat, hogy ott landol a levél.
  Bejelentkezéseddel egyidejűleg elfogadod az adatkezelési szabályokat.

  Nem vagyok sem orvos, sem természetgyógyász, sem pszichológus. Egyetemi végzettséggel rendelkező mentálhigiénés szakember vagyok, évtizedes önismereti tapasztalattal és ismerettel. Az írásaimban, hanganyagaimban, videóimban elhangzottak a személyes véleményem és tapasztalataimat tükrözik.

  Nem oktatást, hanem tanácsadást végzek. 

  Kövess engem

  Varga Anita

  © 2021. MINDEN JOG FENNTARTVA

  Kapcsolat

  info.radfigyelek@gmail.com
  Budapest,  6. kerület, Ó utca
  +(36) 20 3780249