fbpx

Egyéni foglalkozások

Párkapcsolati konzultáció

Ez a program abban tud neked segíteni, hogy megtaláld és változtass azon, ami visszatart téged attól, hogy harmonikus párkapcsolatban élj. Segítek, hogy megtaláld és felold azokat a tényezőket, gátakat ami miatt nem tud megérkezni a leendő párod az életedbe. Hiszem, hogy ahhoz, hogy megtaláld a párod és elégedett életet élj, kulcsfontosságú az önismereted fejlesztése, és az érzelmi támogatás. 

A konzultációk célja megtalálni és feloldani azokat a tényezőket, amik miatt nem tud megérkezni a leendő párod az életedbe. Lehet az önbizalomhiány, a rossz tapasztalatok miatti félelem, bizonytalanság abban, mi tenne valóban boldoggá, a másiknak való folyamatos alárendelődés, ha nem sikerül egyértelműen lefektetni a határiadat, és még számos más ok.

Hogyan segíthet a konzultáció?

Ez a program abban tud neked segíteni, hogy megtaláld és változtass azon, ami visszatart téged attól, hogy kiteljesedj, hogy harmonikus párkapcsolatban élj, hogy számodra megfelelően tudj kommunikálni az emberekkel, hogy javuljanak az emberi kapcsolataid. Együtt dolgozunk azon, hogy megváltozzon a helyzeted.

Mi történik a konzultáció alatt?

 

A konzultációs alkalmakat egy beszélgetéssel kezdjük. Amikor arról beszélünk, ami éppen foglalkoztat, ami nehézséget okoz neked. A életed már a beszélgetések hatására is könnyebbé válhat azáltal, hogy segítek rálátni az életedben jelen lévő ismétlődésekre, mintázatokra, érzelmi elcsúszásokra, negatív berögződésekre. Megtapasztalhatod, milyen ereje lehet annak, ha rálátsz magadban különböző összefüggésekre. Az üléseken együtt átnézzük hol tartasz most, eddig mit tettél meg és hol rekedtél meg. Felmérjük az erősségeid és a fejlesztendő területeid, majd segítek kiküszöbölni az elakadásokat.  

Eszközöm a segítő beszélgetés, amelynek középpontjában a veled kialakított bensőséges kapcsolat áll. Itt biztonságra, elfogadásra, megértésre és támogatásra számíthatsz, közösen keresünk megoldást a problémáidra. 

A folyamat főbb része az imaginációs relaxáció, amely során az elnyomott  emlékeiddel dolgozunk, megkeressük a problémád gyökerét. Úgy érjük el a változást, hogy a gyökereknél írjuk át a gyakran megismétlődő mintáidat szimbólumok segítségével. 

Itt olvashatsz arrólhogy miért is olyan fontos már a gyökereknél átírni a kapcsolódási mintáinkat ahhoz, hogy változzanak az emberi kapcsolataink, változzon az, hogy hogyan vagyunk jelen a párkapcsolatunkban, hogy milyen párt választunk magunknak, vagy megtudjuk, hogy miért nincs párkapcsolatunk. És arról is ,hogy hogyan működik az imaginációs relaxáció.

Az első találkozás során összehangolódunk, s ennek során mindketten megérezzük, eldöntjük belelépünk-e a közös munkába és folyamatba. A találkozások heti rendszerességgel történnek és 1 órásak. 

Amennyiben szeretnéd az időpontod módosítani vagy lemondani, akkor kérem ezt legalább 48 órával a tervezett ülés előtt tedd meg, máskülönben az elmulasztott ülés óradíját is ki kell fizetni.

A konzultáció elérhető személyesen Budapesten és Skype-on is.

A csomag tartalma:

Ára:

60 perc: 18. 000 Ft/alkalom

90 perc: 27. 000 Ft/alkalom

Önbizalom növelő konzultáció

A legtöbb problémánk mögött az önbizalomhiány áll. Miért nem bízunk önmagunkban Leggyakrabban azért, mert hiányzik önmagunk  elfogadása, szeretete. Ha ez meglenne, akkor az életünk harmonikusabb lenne és minden a helyére kerülne.

Hogyan segíthet a konzultáció?

Ez a program abban tud neked segíteni, hogy megtaláld és változtass azon, ami visszatart téged attól, hogy kiteljesedj. Együtt dolgozunk azon, hogy megváltozzon a helyzeted. A folyamat része, hogy megértsd és elfogadd önmagad, változtass úgy, hogy az hasznos legyen számodra és segítsen abban, hogy közelebb juss a vágyaid megvalósításához. Tudatosítjuk a visszatérő viselkedés-mintáidat: hogyan reagálsz bizonyos szituációkban. Megnézzük, milyen önmagaddal kapcsolatos hiedelmek akadályoznak a mindennapokban. Feltárjuk az erősségeidet és megtanulod használni őket. Erősítjük az önbizalmadat.

Mi történik a konzultáció alatt?

A konzultációk személyesen vagy Skype-on/ Facebookon/ Viberen zajlanak.

A konzultációs alkalmakat egy rövid beszélgetéssel kezdjük. Amikor arról beszélünk, ami éppen foglalkoztat, ami nehézséget okoz neked. A életed már a beszélgetések hatására is könnyebbé válhat azáltal, hogy segítek rálátni az életedben jelen lévő ismétlődésekre, mintázatokra, érzelmi elcsúszásokra, negatív berögződésekre. Megtapasztalhatod, milyen ereje lehet annak, ha rálátsz magadban különböző összefüggésekre.

Eszközöm a segítő beszélgetés, amelynek középpontjában a veled kialakított bensőséges kapcsolat áll. Itt biztonságra, elfogadásra, megértésre és támogatásra számíthatsz, közösen keresünk megoldást a problémáidra. Ezeket problémákat “saját erődből” oldod meg, vagyis nem tanácsokat kapsz, hanem a  beszélgetés során felfedezed a benned rejlő erőforrásokat. 

A folyamat főbb része az imaginációs relaxáció, amely során az elnyomott  emlékeiddel dolgozunk, megkeressük a problémád gyökerét. Úgy érjük el a változást, hogy a gyökereknél írjuk át a gyakran megismétlődő mintáidat szimbólumok segítségével. 

Itt olvashatsz arrólhogy miért is olyan fontos már a gyökereknél átírni a kapcsolódási mintáinkat ahhoz, hogy változzanak az emberi kapcsolataink, változzon az, hogy hogyan vagyunk jelen a párkapcsolatunkban, hogy milyen párt választunk magunknak, vagy megtudjuk, hogy miért nincs párkapcsolatunk. És arról is, hogy hogyan működik az imaginációs relaxáció.

Az első találkozás során összehangolódunk, s ennek során mindketten megérezzük, eldöntjük belelépünk-e a közös munkába és folyamatba. A találkozások heti rendszerességgel történnek és 1 órásak. Amennyiben szeretnéd az időpontod módosítani vagy lemondani, akkor kérem ezt legalább 48 órával a tervezett ülés előtt tedd meg, máskülönben az elmulasztott ülés óradíját is ki kell fizetni. 

A konzultáció elérhető személyesen Budapesten és Skype-on is.

A csomag tartalma:

Ára:

60 perc: 18. 000 Ft/alkalom

90 perc: 27. 000 Ft/alkalom

Önbizalom növelő konzultáció

Ha bármi kérdésed van, írj bátran!
Kérlek, töltsd ki az űrlapot!
Visszahívlak!

Bejelentkezéseddel egyidejűleg elfogadod az adatkezelési szabályokat.
  A következő foglalkozás érdekel (kérem válasszon egyet)

  Az egyéni alkalmak minden lépéssel egyre jobban segítettek rávilágítani arra, hogy sokkal mélyebbre kell ásnom magamban, új megoldásokat szükséges keresnem a fejlődésem érdekében. Úgy érzem, egyre jobban tudok kívülről rálátni az életemre, a problémáimra és olyan összefüggéseket értek meg a kapcsolataimban, amelyeket korábban nem.Jó egy olyan segítő közegbe kerülni, ahol őszintén és nyíltan beszélhetek bármiről, ahol meghallgatnak, és segítenek a mélypontok megélésében, de osztoznak az örömökben is.Tudom, hogy még rettentő hosszú út áll előttem, de napról napra nyugodtabban, elfogadóbban élem meg a mindennapjaimat.

  Viki

  Számomra a segítő beszélgetés Anitával egy tovább vezető út volt önmagam felé. Minden egyes alkalom után szárnyaltam. Ha úgy érzed, hogy nem tudsz tovább menni, még kérdést sem tudsz feltenni önmagadnak, mert elvileg már “mindent tudsz”, de gyakorlatilag érzed, hogy még sincs minden a helyén, akkor próbáld ki.

  Rita

  Nagyon hálás vagyok, amiért megláttad a problémám eredendő okát és javasoltál érintés terápiai módszereket. Így találtam rá a tantrára, ami azóta beszőtte és megváltotta az egész életemet. Köszönöm a lehetőséget, azt a sok elfogadást, amiben megengedhettem magamnak, hogy az árnyékos részeimmel, negatív érzéseimmel is szembe tudjak végre nézni egy biztonságos térben. Erős támogatást éreztem felőled az önismeretem fejlesztésében, az érzelemvilágom felfedezésében. Most sokkal értékesebbnek tartom, mind önmagamat, mind a többi embert. Köszönöm!

  Gábor

  Nem vagyok sem orvos, sem természetgyógyász, sem pszichológus. Egyetemi végzettséggel rendelkező mentálhigiénés szakember vagyok, évtizedes önismereti tapasztalattal és ismerettel. Az írásaimban, hanganyagaimban, videóimban elhangzottak a személyes véleményem és tapasztalataimat tükrözik.

  Nem oktatást, hanem tanácsadást végzek. 

  Kövess engem

  Varga Anita

  © 2021. MINDEN JOG FENNTARTVA

  Kapcsolat

  info.radfigyelek@gmail.com
  Budapest,  6. kerület, Ó utca
  +(36) 20 3780249