fbpx

Egyéni foglalkozások

Párkapcsolati csomag

Ez a program abban tud neked segíteni, hogy megtaláld és változtass azon, ami visszatart téged attól, hogy harmonikus párkapcsolatban élj. Segítek, hogy megtaláld és felold azokat a tényezőket, ami miatt nem tud megérkezni a leendő párod az életedbe. Hiszem, hogy ahhoz, hogy megtaláld a párod és elégedett életet élj, kulcsfontosságú az önismereted fejlesztése, és az érzelmi támogatás. 

A konzultációk célja megtalálni és feloldani azokat a tényezőket, amik miatt nem tud megérkezni a leendő párod az életedbe. Lehet az önbizalomhiány, a rossz tapasztalatok miatti félelem, bizonytalanság abban, mi tenne valóban boldoggá, a másiknak való folyamatos alárendelődés, ha nem sikerül egyértelműen lefektetni a határiadat, és még számos más ok.

Hiszem, hogy a boldog, kiegyensúlyozott és bensőséges párkapcsolat Veled kezdődik. Mivel hasonló hasonlót vonz, előbb neked kell olyanná válni, mint amilyen társra vágysz.

Hogyan segíthet a konzultáció?

Ez a program abban tud neked segíteni, hogy megtaláld és változtass azon, ami visszatart téged attól, hogy kiteljesedj, hogy harmonikus párkapcsolatban élj, hogy számodra megfelelően tudj kommunikálni az emberekkel, hogy javuljanak az emberi kapcsolataid. Együtt dolgozunk azon, hogy megváltozzon a helyzeted.

Mi történik a konzultáció alatt?

A konzultációk személyesen vagy Skype-on/ Facebookon/ Viberen zajlanak.

A konzultációs alkalmakat egy beszélgetéssel kezdjük. Amikor arról beszélünk, ami éppen foglalkoztat, ami nehézséget okoz neked. A életed már a beszélgetések hatására is könnyebbé válhat azáltal, hogy segítek rálátni az életedben jelen lévő ismétlődésekre, mintázatokra, érzelmi elcsúszásokra, negatív berögződésekre. Megtapasztalhatod, milyen ereje lehet annak, ha rálátsz magadban különböző összefüggésekre. 

Az üléseken együtt átnézzük hol tartasz most, eddig mit tettél meg és hol rekedtél meg. Felmérjük az erősségeid és a fejlesztendő területeid, majd segítek kiküszöbölni az elakadásokat. 

Eszközöm a segítő beszélgetés, amelynek középpontjában a veled kialakított bensőséges kapcsolat áll. Itt biztonságra, elfogadásra, megértésre és támogatásra számíthatsz, közösen keresünk megoldást a problémáidra. Ezeket problémákat “saját erődből” oldod meg, vagyis nem tanácsokat kapsz, hanem a  beszélgetés során felfedezed a benned rejlő erőforrásokat.

Az első találkozás során összehangolódunk, s ennek során mindketten megérezzük, eldöntjük belelépünk-e a közös munkába és folyamatba. A találkozások heti rendszerességgel történnek és 1 órásak.

Amennyiben szeretnéd az időpontod módosítani vagy lemondani, akkor kérem ezt legalább 48 órával a tervezett ülés előtt tedd meg, máskülönben az elmulasztott ülés óradíját is ki kell fizetni.

A csomag tartalma:

 • Két ülés között hasznos, önismeretet mélyítő házi feladatok
 • Sok-sok kérdés, segítő eszköz, amelyek közelebb visznek a célodhoz
 • Egy ülés 60 perces

Ára:

13. 000 Ft/alkalom

Önbizalom növelő csomag

A legtöbb problémánk mögött az önbizalomhiány áll. Miért nem bízunk önmagunkban Leggyakrabban azért, mert hiányzik önmagunk  elfogadása, szeretete. Ha ez meglenne, akkor az életünk harmonikusabb lenne és minden a helyére kerülne.

Kevés az önbizalmad, ezért nehezen tudod képviselni magad mások előtt? A félelmeid és negatív gondolataid gátolnak a vágyaid megvalósításában? Változtatni akarsz, de nem tudod hogyan? Vannak álmaid, de úgy érzed, valami visszahúz? Boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz? Szeretnéd meghallani a belső hangod? Határozottabb, magabiztosabb akarsz lenni?

Hogyan segíthet a konzultáció?

Ez a program abban tud neked segíteni, hogy megtaláld és változtass azon, ami visszatart téged attól, hogy kiteljesedj. Együtt dolgozunk azon, hogy megváltozzon a helyzeted. A folyamat része, hogy megértsd és elfogadd önmagad, változtass úgy, hogy az hasznos legyen számodra és segítsen abban, hogy közelebb juss a vágyaid megvalósításához. Tudatosítjuk a visszatérő viselkedés-mintáidat: hogyan reagálsz bizonyos szituációkban. Megnézzük, milyen önmagaddal kapcsolatos hiedelmek akadályoznak a mindennapokban. Feltárjuk az erősségeidet és megtanulod használni őket. Erősítjük az önbizalmadat.

Mi történik a konzultáció alatt?

A konzultációk személyesen vagy Skype-on/ Facebookon/ Viberen zajlanak.

A konzultációs alkalmakat egy rövid beszélgetéssel kezdjük. Amikor arról beszélünk, ami éppen foglalkoztat, ami nehézséget okoz neked. A életed már a beszélgetések hatására is könnyebbé válhat azáltal, hogy segítek rálátni az életedben jelen lévő ismétlődésekre, mintázatokra, érzelmi elcsúszásokra, negatív berögződésekre. Megtapasztalhatod, milyen ereje lehet annak, ha rálátsz magadban különböző összefüggésekre.

Eszközöm a segítő beszélgetés, amelynek középpontjában a veled kialakított bensőséges kapcsolat áll. Itt biztonságra, elfogadásra, megértésre és támogatásra számíthatsz, közösen keresünk megoldást a problémáidra. Ezeket problémákat “saját erődből” oldod meg, vagyis nem tanácsokat kapsz, hanem a  beszélgetés során felfedezed a benned rejlő erőforrásokat. 

Az első találkozás során összehangolódunk, s ennek során mindketten megérezzük, eldöntjük belelépünk-e a közös munkába és folyamatba. A találkozások heti rendszerességgel történnek és 1 órásak. Amennyiben szeretnéd az időpontod módosítani vagy lemondani, akkor kérem ezt legalább 48 órával a tervezett ülés előtt tedd meg, máskülönben az elmulasztott ülés óradíját is ki kell fizetni. 

A csomag tartalma:

 • Két ülés között hasznos, önismeretet mélyítő házi feladatok
 • Sok-sok kérdés, segítő eszköz, amelyek közelebb visznek a célodhoz
 • Egy ülés 60 perces

Ára:

13. 000 Ft/alkalom

Ha bármi kérdésed van, írj bátran!
Kérlek, töltsd ki az űrlapot!
Visszahívlak!

Bejelentkezéseddel egyidejűleg elfogadod az adatkezelési szabályokat.
A következő foglalkozás érdekel (kérem válasszon egyet)

 • Az egyéni alkalmak minden lépéssel egyre jobban segítettek rávilágítani arra, hogy sokkal mélyebbre kell ásnom magamban, új megoldásokat szükséges keresnem a fejlődésem érdekében. Úgy érzem, egyre jobban tudok kívülről rálátni az életemre, a problémáimra és olyan összefüggéseket értek meg a kapcsolataimban, amelyeket korábban nem.Jó egy olyan segítő közegbe kerülni, ahol őszintén és nyíltan beszélhetek bármiről, ahol meghallgatnak, és segítenek a mélypontok megélésében, de osztoznak az örömökben is.Tudom, hogy még rettentő hosszú út áll előttem, de napról napra nyugodtabban, elfogadóbban élem meg a mindennapjaimat.

  Viki

 • Számomra a segítő beszélgetés Anitával egy tovább vezető út volt önmagam felé. Minden egyes alkalom után szárnyaltam. Ha úgy érzed, hogy nem tudsz tovább menni, még kérdést sem tudsz feltenni önmagadnak, mert elvileg már “mindent tudsz”, de gyakorlatilag érzed, hogy még sincs minden a helyén, akkor próbáld ki.

  Rita

 • Nagyon hálás vagyok, amiért megláttad a problémám eredendő okát és javasoltál érintés terápiai módszereket. Így találtam rá a tantrára, ami azóta beszőtte és megváltotta az egész életemet. Köszönöm a lehetőséget, azt a sok elfogadást, amiben megengedhettem magamnak, hogy az árnyékos részeimmel, negatív érzéseimmel is szembe tudjak végre nézni egy biztonságos térben. Erős támogatást éreztem felőled az önismeretem fejlesztésében, az érzelemvilágom felfedezésében. Most sokkal értékesebbnek tartom, mind önmagamat, mind a többi embert. Köszönöm!

  Gábor

Kövess engem

Varga Anita

© 2019. MINDEN JOG FENNTARTVA

WEBOLDAL BY KOHO

Kapcsolat

info.radfigyelek@gmail.com
1063 Budapest, Szív utca 9.
+(36) 20 3780249