fbpx

Egyéni foglalkozások

Születésélmény feldolgozás

Szeretnél mélyebb biztonságérzetet, intimitást, szeretnéd, ha áthatna az az érzés, hogy szerethető vagy?

Ha a következők közül legalább 3 igaz Rád, akkor itt a helyed:

Tudtad, hogy a születési élményed nagy mértékben meghatározza az életedet?

Az anya az, aki a gyermekének biztonságot nyújt és átsegíti őt a születése nehézségein, traumáin. A születésünk élménye a legnagyobb változás, a legismeretlenebb élethelyzet, amit valaha is megtapasztalunk. Életünk legmeghatározóbb szakasza a születésünk körüli időszak. Nem mindegy hogyan zajlik le, hogyan éljük meg, és hogyan fog ez az élmény kihatni későbbi életünk alakulására. És mivel a legkorábbi élményeink vésődnek be a legmélyebben a személyiségünkbe, ezek is fognak a legjobban kihatni tudattalanul az életünkre, mindaddig, amíg a helyükre nem tesszük őket önmagunkon belül.

Ha a születésed körüli időszakban nem volt minden ideális, ez kihat az életed szinte minden területére. Nehezen bízol meg másokban, nem mersz kötődni a párkapcsolataidban, vagy nem is tudsz kapcsolatot kialakítani, esetleg hasonlóképpen lesz vége a párkapcsolataidnak, gyakran vagy féltékeny, nem mersz intimitásban lenni, rendszeresen szorongsz, de nem tudod, hogy miért és még számtalan példát sorolhatnék itt fel…

A problémáinknak csak kisebb része érthető meg és oldható fel a verbalitással. A legmélyebb gyökerek képesek kisbabakorodig, a születésedig vagy akár a magzatkorodig visszanyúlni. 

Hogyan segíthet a konzultáció?

Ez a program abban tud neked segíteni, hogy megtaláld és változtass azon, ami visszatart téged attól, hogy kiteljesedj, hogy harmonikus párkapcsolatban élj, hogy számodra megfelelően tudj kommunikálni az emberekkel, hogy javuljanak az emberi kapcsolataid. Együtt dolgozunk azon, hogy megváltozzon a helyzeted.

Mi történik a konzultáció alatt?

 

A konzultációs alkalmakat egy beszélgetéssel kezdjük. Amikor arról beszélünk, ami éppen foglalkoztat, ami nehézséget okoz neked. A életed már a beszélgetések hatására is könnyebbé válhat azáltal, hogy segítek rálátni az életedben jelen lévő ismétlődésekre, mintázatokra, érzelmi elcsúszásokra, negatív berögződésekre. Megtapasztalhatod, milyen ereje lehet annak, ha rálátsz magadban különböző összefüggésekre. Az üléseken együtt átnézzük hol tartasz most, eddig mit tettél meg és hol rekedtél meg. Felmérjük az erősségeid és a fejlesztendő területeid, majd segítek kiküszöbölni az elakadásokat.  

A folyamat főbb része az imaginációs relaxáció, amely során az elnyomott  emlékeiddel dolgozunk, megkeressük a problémád gyökerét, lemegyünk egészen a születésedig. Úgy érjük el a változást, hogy a gyökereknél írjuk át a gyakran megismétlődő mintáidat szimbólumok segítségével. 

Az első találkozás során összehangolódunk, s ennek során mindketten megérezzük, eldöntjük belelépünk-e a közös munkába és folyamatba. A találkozások heti rendszerességgel történnek és 1 órásak. 

Amennyiben szeretnéd az időpontod módosítani vagy lemondani, akkor kérem ezt legalább 48 órával a tervezett ülés előtt tedd meg, máskülönben az elmulasztott ülés óradíját is ki kell fizetni.

A konzultáció elérhető személyesen és Skype-on is.

A csomag tartalma:

Ára:

60 perc: 13. 000 Ft/alkalom

90 perc: 17. 000 Ft/alkalom

 

Ha bármi kérdésed van, írj bátran!
Kérlek, töltsd ki az űrlapot!
Visszahívlak!

Bejelentkezéseddel egyidejűleg elfogadod az adatkezelési szabályokat.
  A következő foglalkozás érdekel (kérem válasszon egyet)

  • Az egyéni alkalmak minden lépéssel egyre jobban segítettek rávilágítani arra, hogy sokkal mélyebbre kell ásnom magamban, új megoldásokat szükséges keresnem a fejlődésem érdekében. Úgy érzem, egyre jobban tudok kívülről rálátni az életemre, a problémáimra és olyan összefüggéseket értek meg a kapcsolataimban, amelyeket korábban nem.Jó egy olyan segítő közegbe kerülni, ahol őszintén és nyíltan beszélhetek bármiről, ahol meghallgatnak, és segítenek a mélypontok megélésében, de osztoznak az örömökben is.Tudom, hogy még rettentő hosszú út áll előttem, de napról napra nyugodtabban, elfogadóbban élem meg a mindennapjaimat.

   Viki

  • Számomra a segítő beszélgetés Anitával egy tovább vezető út volt önmagam felé. Minden egyes alkalom után szárnyaltam. Ha úgy érzed, hogy nem tudsz tovább menni, még kérdést sem tudsz feltenni önmagadnak, mert elvileg már “mindent tudsz”, de gyakorlatilag érzed, hogy még sincs minden a helyén, akkor próbáld ki.

   Rita

  • Nagyon hálás vagyok, amiért megláttad a problémám eredendő okát és javasoltál érintés terápiai módszereket. Így találtam rá a tantrára, ami azóta beszőtte és megváltotta az egész életemet. Köszönöm a lehetőséget, azt a sok elfogadást, amiben megengedhettem magamnak, hogy az árnyékos részeimmel, negatív érzéseimmel is szembe tudjak végre nézni egy biztonságos térben. Erős támogatást éreztem felőled az önismeretem fejlesztésében, az érzelemvilágom felfedezésében. Most sokkal értékesebbnek tartom, mind önmagamat, mind a többi embert. Köszönöm!

   Gábor

  Nem vagyok sem orvos, sem természetgyógyász, sem pszichológus. Egyetemi végzettséggel rendelkező mentálhigiénés szakember vagyok, évtizedes önismereti tapasztalattal és ismerettel. Az írásaimban, hanganyagaimban, videóimban elhangzottak a személyes véleményem és tapasztalataimat tükrözik.

  Nem oktatást, hanem tanácsadást végzek. 

  Kövess engem

  Varga Anita

  © 2019. MINDEN JOG FENNTARTVA

  WEBOLDAL BY KOHO

  Kapcsolat

  info.radfigyelek@gmail.com
  1063 Budapest, Szív utca 9.
  +(36) 20 3780249