fbpx

ÖNISMERET – ÖNBIZALOM- PÁRKAPCSOLAT

Ingyenes tudástár

Összegyűjtöttem neked az elmúlt évek ingyenes anyagait, mindezt azért, hogy:

Inspriráljalak, hogy haladj az álmaid útján.

CÉLOM EGY BOLDOG PÁRKAPCSOLAT-ÖNISMERETI KÖZÖSSÉG  

Csatlakozz be a zárt FB csoportunkba további támogatásért!

Ez a közösség abban tud neked segíteni, hogy megtaláld és változtass azon, ami visszatart téged attól, hogy harmonikus párkapcsolatban élj. Ahogy a cím is szól ez egy olyan egyedülállóknak és párkapcsolatban élőknek szóló csoport, ahol ÖNISMERETI oldalról nézzük meg a pártalálási, párkapcsolati nehézségeket. A csoportban örömmel látok mindenkit, aki párkapcsolati témában-szeretne olvani hasznos cikkeket, akit érdekel az önfejlesztés, az önismeret és egy közösség részese szeretne lenni. Ehhez ingyenes anyagokat, cikkeket, hanganyagokat és videókat fogok számotokra biztosítani. Ezekhez hozzá tudtok szólni, megbeszélni, kérdezni, tapasztalatot megosztani, egymást segíteni, támogatni.

ÖNBIZALOMEDZŐ-ÖNISMERETI KÖZÖSSÉG

Csatlakozz be a zárt FB csoportunkba további támogatásért!

Ez a közösség abban tud neked segíteni, hogy megtaláld és változtass azon, ami visszatart téged attól, hogy önbizalommal teli, kiegyensúlyozott és boldog életet élhess. Együtt dolgozunk azon, hogy megváltozzon a helyzeted. Segítek, hogy növeld az önbizalmad, hogy mostantól aggodalom és folyamatos
bizonytalanság nélkül élhesd az életed. Tudom mit jelent, ha félsz, ha szorongsz, ha kevés az önbizalmad, ha úgy érzed nem vagy elég jó, ismerős érzések, számtalanszor átéltem én is.
Segítek, hogy megértsd mi és miért történik az életedben. Hogy növeld az önbizalmad, hogy kibontakoztasd az erősségeid és felül tudj kerekedni a nehézségeken.

OLVASS BELE A BLOGOMBA!

A blog fő témái az önbizalomhiány és annak kialakulás, növelés, önismeret és párkapcsolati problémák kezelése, párkapcsolat találásának nehézségei.

Párkapcsolati problémák?

Segítek abban, hogy megtaláld a vágyott párt, hogy egy boldog, harmonikus kapcsolatot tudj kialakítani. Itt a lehetőség, hogy felismerd és átdolgozd magadban, mi az, ami útjában áll annak, hogy ezt elérd.

Kevés az önbizalmad?

Változz és változtass. Önismereti út, majd kiút a szorongás, a félelem és az önbizalomhiány nehézségeiből. Itt a lehetőség, hogy fejlődj, változz és könnyebbé váljon az életed!

Változtatni szeretnél?

Önismerettel segítek Neked változni és meghaladni a belső gátjaidat, hogy helyettük egészséges önértékeléssel rendelkezz majd és így is éld az életed.

Kövess engem

Varga Anita

© 2021. MINDEN JOG FENNTARTVA

Kapcsolat

info.radfigyelek@gmail.com
Budapest,  6. kerület, Ó utca
+(36) 20 3780249