fbpx

Csoportos foglalkozások

20210420_153355 (2)

NŐI KITELJESEDÉS ÖNISMERETI CSOPORT

Azt szeretném elérni, hogy azok a nők, akik nem mernek kiállni magukért, akik kevés önbizalommal rendelkeznek a párkapcsolatukban vagy az életük többi fontos részében, akik folyton hátra sorolják magukat, akik gyakran kihasználva érzik magukat, megtalálhassák azt a belső erőt önmagukban, ami által egy mély, belső transzformáción mennek keresztül. Megtalálják a hangjukat és kiépítik azt a minőségi életet, amire igazán vágynak és kiteljesednek benne. Hiszem, hogy mi nők a magunk lágyságával, finom energiáival összhangba tudjuk hozni azt az erőt, ami a női minőségeinkből eredetileg fakad, hogy az életünk irányítóivá és teremtőivé válhassunk. Első alkalom: 2021. május 27.

40222281_2266343490318849_8724201239677501440_o

TEST ÉS LÉLEK ÖNISMERETI CSOPORT

Több önbizalmat szeretnél?Jobban kiállnál magadért? Korlátoznak a félelmeid?Lefagysz helyzetekben? Gyakran előfordul, hogy nem tudsz nemet mondani? Kerülöd a konfliktushelyzeteket?Mindent és mindenkit magad elé helyezel? Nehezen ismerkedsz? Szorongsz? Boldogtalan a párkapcsolatod vagy nincs is? Úgy érzed, már semmi nem motivál a munkában, kiégtél? Változtatnál, mást akarsz, de nem tudod, mi legyen az első lépés?

Tedd félre az elvárásokat, az állandó megfelelést és mondj igent madagra! 

Első alkalom: 2021. szeptember

d_kom20171014001-e1508167361686-1024x576

BOLDOGSÁGTEREMTŐ ELVONULÁS

Neked is eleged van már a munkából és a teljesítésből? Megújulnál?
Akkor gyere velünk lazítani, feltöltődni a természetbe a 4 napos elvonulásunkra, és egyúttal fejleszd az önbizalmadat is! Itt a helyed, ha egész évben hajtottál, dolgoztál, teljesítettél és kevés időd maradt arra, hogy megállj, megpihenj és fel akarsz töltekezni támogatással, inspirációval, elfogadással, ha  hasonló emberekkel ismerkednél, barátkoznál.

Időpont: 2021. július 15-18.

INSPIRÁCIÓ * FELISMERÉS  * ÖNFEJLESZTÉS * MEGOLDÁS

INSPIRÁCIÓ  FELISMERS  ÖNFEJZTÉS  MEGOLDÁS

EGYÜTT, ÉRTED

Van élet a válás után- 4 alkalmas workshop

ÚJRAKEZDÉS válás, szakítás után

Mit kezdünk életünk kiábrándító és örömtelen kapcsolati élményeivel? Megkeseredünk és bezárkózunk a csalódások hatására? Méltatlankodva bizonygatjuk, hogy egy férfiban vagy nőben sem lehet megbízni? Mi segíthet egy válás vagy szakítás utáni újrakezdésben? Vajon találhatunk-e másik szerelmet, ha korábban összetört a szívünk? 

Ezekre és még sok más kérdésre keressük a választ a 4 alkalmas workshopon.

Időpontok:  2021. június 16., 23., 30., július 7. 

 

Párkapcsolati problémák?

Segítek abban, hogy megtaláld a vágyott párt, hogy egy boldog, harmonikus kapcsolatot tudj kialakítani. Itt a lehetőség, hogy felismerd és átdolgozd magadban, mi az, ami útjában áll annak, hogy ezt elérd.

Kevés az önbizalmad?

Változz és változtass. Önismereti út, majd kiút a szorongás, a félelem és az önbizalomhiány nehézségeiből. Itt a lehetőség, hogy fejlődj, változz és könnyebbé váljon az életed!

Változtatni szeretnél?

Önismerettel segítek Neked változni és meghaladni a belső gátjaidat, hogy helyettük egészséges önértékeléssel rendelkezz majd és így is éld az életed.

RÓLAM MONDTÁK

Vélemények

 • Egy évig jártam Anitához egyéni konzultációra. Eredetileg párkapcsolati
  dilemmával indult, aztán kiderült, hogy sok rosszul rögzült gyerekkori minta miatt nem sikerülnek a párkapcsolataim. Ezeket nagyrészt sikerült felgöngyölíteni, rájönni, mit, hol és miért rontok el. A konzultációk végére sikerült pontot tenni az akkori párkapcsolatom végére, ami nem vezetett sehova és azóta már egy új, egészséges párkapcsolatban élek. Anita nagy empátiával, odafigyeléssel fordult felém, minden alkalommal kitisztulva, bölcsebben jöttem el tőle, alig várva a következő alkalmat. Ha szeretnél fejlődni, vagy csak szeretnéd, hogy hetente
  valaki segítő odafigyeléssel forduljon feléd, bátran vágj bele!

  Kovács Orsolya

 • Fantasztikusan éreztem magam az elvonuláson. Tetszettek a programok és a feladatok, szimpatikusak voltak a társaim. Sok energiát és megerősítést kaptam, ami cselekvésre ösztönöz. Jó érzés, hogy most már tudom, másnak is hasonló gondjai vannak, és őszintén beszélhettünk egymással. Végre éreztem azt, hogy tartozom valahová, és a többiek elfogadnak olyannak, amilyen vagyok. Szívesen vennék részt a jövőben is Anita programjain.

  Tóth Jácint

 • 25 éves házasságom felbomlása után, kapaszkodót keresve találtam rá Anita „Rád figyelek” csoportjára, és elindultam az önismereti úton. Ezen az úton voltak lejtők, emelkedők, akadályok, zsákutcák, melyeken Anita átsegített. Részt vettem a romhányi „Boldogságteremtő” elvonuláson, amely során, új élethelyzetekkel, új nézőpontokkal, új emberekkel találkozhattam. Egyikőjükkel a hazaérkezést követően is tartottuk a kapcsolatot, majd egyre nagyobb kíváncsisággal, egyre többször találkoztunk. Míg rájöttünk, hogy egymásra találtunk. Ő, pont olyan Férfi, akire vágytam. Ő, Zoli.

  Végi Tünde

 • Néhány rosszul végződött kapcsolat árán szembesültem a korábbi téves döntéseim következményével. Egy meglehetősen mély gödörből kiutat keresve találtam rá Anita honlapjára. Nem ígért könnyedén, rövid idő alatt elérhető megoldásokat, csak annyit, hogy megkeressük a problémák, az elakadások okait, és dolgozni fogunk rajtuk. Így történt minden. Telve empátiával, hozzáértően segített feldolgozni mindazt, ami annyira megviselt. A véletlenek különös összjátéka folytán egy, Anita által megszervezett néhány napos önismereti elvonuláson megleltem azt a Nőt, akinek elég jó vagyok, és ő elég jó nekem. Ő, Tünde. Anita csoportjai és a romhányi elvonulás során végzett önismereti „munka” által alkalmassá váltunk arra, hogy újra meg tudjuk nyitni a szívünket, hogy ki tudjuk mutatni érzelmeinket, és be tudjuk fogadni a felénk irányuló szeretetet. Hiszen ahhoz, hogy másban megbízzunk, előbb a saját magunkba vetett hitet és bizalmat kellett visszaszerezni.

  Bartucz Zoltán

 • Nagyon jó volt az elvonulás, nagyon sokat kaptam, új dolgokat tudtam meg magamról, és amit már tudtam de elnyomtam, segített felhozni. Kicsit nehezen, de visszarázódtam a hétköznapokba, bár (szerencsére) már sok dolog nem olyan, mint előtte. Szembesítenem kellett magam a dolgokkal amik visszahúznak, meg amik feljöttek az elvonulás alatt. Elkezdtem fogyni, a tábor óta már 3,5 kg lement, dolgozom magamon, újra tudok meditálni reggelente, ami már hónapok óta nem ment.

  Varga Jenő

 • Teljesen pozitív érzések vannak bennm, amióta itt vagyok. Úgy érzem, elfogadtak a többiek. Sok embertől kaptam rengeteg energiát. Figyeltek rám, post úgy, ahogy nekem szükségem volt a figyelemre. Családban éreztem magam. Otthon mindig furcsán néznek rám az érzéseim miatt. Végre találtam egy helyet, ahol, el tudom mondani és értik is, hogy mi zajlik bennem. Köszönöm, hogy itt lehettem.

  Lutring Renáta

 • Az önismereti elvonulás és a csoport is egy életreszóló élmény volt számomra. Rengeteget tanultam önmagamról, az engem körülvevő emberekről. Legyőztem számos félelmemet, megengedtem magamnak, hogy átjárjon a kívülről érkező szeretet, odafigyelés. A kapott feladatok révén egyre inkább belátó lettem önmagammal szemben, halványulni kezdett az önkritika. Az önelfogadás, az önszeretet fogalmai most először bontottak szárnyat bennem. Gyógyírt kaptam olyan sebekre, melyekről sosem hittem, hogy begyógyulhatnak. Anita
  csoportjait és egyéni üléseit sok-sok szeretettel és bátorsággal merem ajánlani. Anita jó vezető, figyel a csoporttagokra. Gondoskodó, őszinte, segítőkész. Bátorító, nyitott. Hálás vagyok, hogy itt lehettem. Hálás vagyok, hogy Anita is mesél magáról, hogy közelebbivé teszi önmagát számunkra.

  Lakatos Edina

 • Köszönöm a sok szeretetet és elfogadást. Nagyon sok teret és lehetőséget kaptam. Nyitottnak és érdeklődőnek látlak, ami pozitív és bizalomteli légkört teremt. Inspiráló, hogy azzal foglalkozol, amit szeretsz és hozzájárulsz mások életéhez. Nagyon sok erőt nyerek abból, ahogyan elindítod a nyitóköröket, beszélsz magadról és levezetsz egy pszichodrámát. Hálás vagyok, mert megéltem veletek a fejlődést, az elfogadást és a bizalmat. Köszönöm.

  Vudra Karolina

 • Örülök, hogy részt vehettem a csoportban. Nagyon jó döntés volt a részemről. Úgy érzem, hogy sok segítséget kaptam Anitától és a csoport társaimtól egyaránt. Jelentős lépés ez az önismeret terén. Türelem, figyelem és belső megismerés szintjén egyaránt. Sok tapasztalatot és ujdonságot hozott. Szimpatikus embereket ismerhettem meg és bízom abban, hogy a mai nappal nem ér véget ez a kapcsolat. A csoporton szerzett tapasztalatok már eddig is hatással voltak a párkapcsolatomra is. Köszönöm az ehhez nyújtott segítséget.

  Fekete József

 • Köszönöm szépen ezt a tartalmas 4 napot. Hogy milyen volt? Összekovácsoló, támogató, egymást és magamat is erősítő. Jó érzés ide tartozni, azt érezni, hogy nem vagyok egyedül. Köszönöm a kedvességeteket, az odaadásotokat, figyelmeteket, empátiátokat mind a kettőtöknek. A következő Boldogságteremtő Elvonulásra is szeretnék jönni veletek.

  Kaláka Béla

 • Drága Anita és Jani! Csodás 4 napot okoztatok nekem. Azért akartam jönni
  az elvonulásra, mert ki kellett szakadnom a hétköznapokból, el kellett engednem a gondjaimat, ki kellett törnöm a mókuskerékből. Sokkal többet kaptam annál, amire számítottam. Felismeréseket, bátorságot, erőt az első lépésekhez, amiket a tábor után kell meglépnem. A kapott gyakorlatok csodákra képesek, előremozdítanak. És piszok jó volt belerakni Anita kezeibe
  magam, és hagyni, hogy hasson rám, bármi is lesz, bízhatok benne. Így is lett.

  Nagy Szandra

Nem vagyok sem orvos, sem természetgyógyász, sem pszichológus. Egyetemi végzettséggel rendelkező mentálhigiénés szakember vagyok, évtizedes önismereti tapasztalattal és ismerettel. Az írásaimban, hanganyagaimban, videóimban elhangzottak a személyes véleményem és tapasztalataimat tükrözik.

Nem oktatást, hanem tanácsadást végzek. 

Kövess engem

Varga Anita

© 2019. MINDEN JOG FENNTARTVA

WEBOLDAL BY KOHO

Kapcsolat

info.radfigyelek@gmail.com
1063 Budapest, Szív utca 9.
+(36) 20 3780249