fbpx

Csoportos foglalkozások

s2

SZÜLETÉSI SEBEINK OLDÁSA –    SZÜLETÉSCSOPORT 

Elérheted, hogy úgy érezd szerethető vagy.

Születési élményed nagy mértékben meghatározza az életedet.

A világra érkezésed módja meghatározza egész életedet, befolyásolja kapcsolataidat, vágyaidat, félelmeidet. A magzati állapotodban és a születésed alatt átélt élmények hatnak döntési képességeidre, együttműködési készségedre, párkapcsolatodra, kreativitásodra, szexualitásodra és sikerességedre.

Nehéz elképzelni, hogy a  születési traumák, vagy akár csak a világrajövetel egyes mozzanatai összefüggésbe hozhatók mindennapi életünkkel, örömeinkkel, fájdalmainkkal, hiszen látszólag semmiféle racionális, közvetlen tapasztalat, emlék nem utal erre.

A csoporton lehetőséged van újraélni saját fogantatásodat, születésedet és átírni az eredeti traumatikus élményeidet.

Időpont: szervezés alatt

40222281_2266343490318849_8724201239677501440_o

TEST ÉS LÉLEK ÖNISMERETI CSOPORT

Több önbizalmat szeretnél?Jobban kiállnál magadért? Korlátoznak a félelmeid?Lefagysz helyzetekben? Gyakran előfordul, hogy nem tudsz nemet mondani? Kerülöd a konfliktushelyzeteket?Mindent és mindenkit magad elé helyezel? Nehezen ismerkedsz? Szorongsz? Boldogtalan a párkapcsolatod vagy nincs is? Úgy érzed, már semmi nem motivál a munkában, kiégtél? Változtatnál, mást akarsz, de nem tudod, mi legyen az első lépés?

Tedd félre az elvárásokat, az állandó megfelelést és mondj igent madagra! 

Első alkalom: 2024. március 21.

d_kom20171014001-e1508167361686-1024x576

BOLDOGSÁGTEREMTŐ ELVONULÁS

Neked is eleged van már a munkából és a teljesítésből? Megújulnál?
Akkor gyere velünk lazítani, feltöltődni a természetbe a 4 napos elvonulásunkra, és egyúttal fejleszd az önbizalmadat is! Itt a helyed, ha egész évben hajtottál, dolgoztál, teljesítettél és kevés időd maradt arra, hogy megállj, megpihenj és fel akarsz töltekezni támogatással, inspirációval, elfogadással, ha  hasonló emberekkel ismerkednél, barátkoznál.

INSPIRÁCIÓ * FELISMERÉS  * ÖNFEJLESZTÉS * MEGOLDÁS

Időpont: 

INSPIRÁCIÓ  FELISMERÉS  ÖFEJLESZTÉS  EGOLDÁS

Párkapcsolati problémák?

Segítek abban, hogy megtaláld a vágyott párt, hogy egy boldog, harmonikus kapcsolatot tudj kialakítani. Itt a lehetőség, hogy felismerd és átdolgozd magadban, mi az, ami útjában áll annak, hogy ezt elérd.

Kevés az önbizalmad?

Változz és változtass. Önismereti út, majd kiút a szorongás, a félelem és az önbizalomhiány nehézségeiből. Itt a lehetőség, hogy fejlődj, változz és könnyebbé váljon az életed!

Változtatni szeretnél?

Önismerettel segítek Neked változni és meghaladni a belső gátjaidat, hogy helyettük egészséges önértékeléssel rendelkezz majd és így is éld az életed.

Nem vagyok sem orvos, sem természetgyógyász, sem pszichológus. Egyetemi végzettséggel rendelkező mentálhigiénés szakember vagyok, évtizedes önismereti tapasztalattal és ismerettel. Az írásaimban, hanganyagaimban, videóimban elhangzottak a személyes véleményem és tapasztalataimat tükrözik.

Nem oktatást, hanem tanácsadást végzek. 

Kövess engem

Varga Anita

© 2021. MINDEN JOG FENNTARTVA

Kapcsolat

info.radfigyelek@gmail.com
Budapest,  6. kerület, Ó utca
+(36) 20 3780249