fbpx

Online randi szabályok és amiket megtanulhatsz belőlük

It’s a match!

Manapság egyre több pár talál egymásra az online térben. Én is kipróbáltam. Sok remek tapasztalatot szereztem az online ismerkedéseim során, ebből szeretnék párat megosztani Veled. A titok az online randikhoz való hozzáállásban és szemléletmódban rejlik.

1; Légy nyitott

Van, aki könnyedén áll az online randizáshoz, másoknak pedig időt és némi erőfeszítést vesz igénybe, még megtanulják élvezni ezeket a szituációkat. Ha kíváncsian mész el a randira, sokat fejlesztheted a nyitottságod, és kiváló alkalom, hogy megfigyeld, hogy viselkedsz egy érdeklődő idegen társaságában, anélkül, hogy bármire el kéne kötelezned magad. Az online tér széles lehetőséget kínál, hogy különböző féle embereket megismerj, akár a világ bármely tájáról. Újfajta nézőpontokat és tapasztalatokat kaphatsz. Teljesen másfajta élmények érnek, mintha a közvetlen környezetedből keresnél randipartnert. Ha jól odafigyelsz, mindenki ad egy megtapasztalást saját magadról.

2; Légy önmagad

Add önmagad a randin, és ne próbálj meg álarcot magadra húzni. Idővel úgyis kiderül, ha valaki másnak mutatod magad, és neked is kényelmetlen lesz, ha mindig valaki mást kell játszanod. Ha szimpatikusnak talál a randipartnered, jobb, ha egyenesen téged szeret meg, így sok időt és energiát megspórolsz. Az az ember, akinek te vagy a párja, téged fog szeretni és nem akar majd megváltoztatni. Remek lehetőség, hogy megtanuld megmutatni magad, így a másik egyből tiszta képet kap arról, hogy mire számíthat. Szóval legyél önmagad és legyél őszinte.

3; Oda beszélj meg randit, ahol biztonságban és kényelmesen érzed magad

Ha az ideális első randi helyed a kedvenc kávézód, de a partnered egy heavy metal koncertre hívna, célszerű egy aranyközép utat találni. Ha kellemesen érzed magad a randin, sokkal kellemesebb önmagadat adhatod.

4; Ne beszélj az exedről

Lehet, hogy szívesen megosztanád a még benned élő érzéseket az exedről valakivel, de az ne az első randis partnered legyen. Az is természetes, ha van benned kíváncsiság, hogy ő kivel randizgatott mostanában, és kivel járt utoljára, de ezek a beszélgetések a kapcsolat előrehaladtával úgyis meg fognak történni. Szóval légy türelmes, és várj ezzel a témával.

5; Ajánld fel, hogy fizetsz

Mindegy, hogy férfi vagy, vagy nő, egy független felnőtt vagy, így légy udvarias, és ajánld fel, hogy kifizeted a részed.

6; Válogass kedvedre

Kérlek ne hidd, hogy a legelső emberrel randiznod kell, aki elhív, csak mert már régóta egyedülálló vagy. Szintén ne érezd magad kényszerítve, hogy bárkivel hazamenj, vagy újra találkozz, hacsak nem tényleg erre vágysz igazán. Remek lehetőség, hogy megtanulj nemet mondani, és határt húzni.

7; Ne add fel önmagad

Ne tedd az új randipartnered a világod középpontjává. Lehet, hogy van olyan barátod, akivel sok vidámságot átéltél, és mindig meghallgattad, ha szüksége volt rád, majd amint párra lelt, felszívódott. Te ne légy ilyen ember. Szintén ne add fel a hobbijaidat, kösd tovább az anyukádnak szánt pulcsit, gondozd tovább a fűszernövényeidet. Könnyen meglehet, hogy pont ezektől válsz még érdekesebbé a partnered számára.

8; Bízz a megérzésedben

Ha valami azt súgja, hogy az a személy, akivel csetelsz nem megfelelő neked, hallgass a belső hangodra. Semmiképp ne kényszerítsd magad számodra kellemetlen helyzetbe.

9; Fogadd el az elutasítást

Ha elkezdesz nyitni a világra, kellemetlen meglepetések is érhetnek. Megeshet, hogy egy számodra vonzó személy nem viszonozza az érzelmeidet, de emiatt nem kell rosszul érezned magad. Az elutasítás is az élet része, fogadd el és lépj rajta tovább.

A legjobbakat kívánom neked az online randikhoz, és ha van tapasztalatod a témával kapcsolatban, szívesen fogadom őket. ​

Csatlakozz zárt facebook csoportomhoz, ahol többféle párkapcsolati témát is boncolgatnuk:

Kövess engem

Varga Anita

© 2021. MINDEN JOG FENNTARTVA

Kapcsolat

info.radfigyelek@gmail.com
Budapest,  6. kerület, Ó utca
+(36) 20 3780249