fbpx

Te mennyire vagy őszinte magadhoz?

Már mindnyájan hallottuk azt a  mondást, hogy légy őszinte magadhoz és az igazság szabaddá tesz. Elgondolkodtál valaha a mélyebb jelentésén, hogy mit is jelent ez valójában?

Lehet rád is igaz, hogy beragadtál egy munkahelyre, amit nem szeretsz, egy házasságba, ami nem kielégítő a számodra, vagy magánéleti problémáid vannak, amitől nem tudsz szabadulni?

Ha bármelyik ezek közül igaz rád is, akkor valójában nem vagy szabad.

Mi az igazság?

Értéktelennek érzed magad? Igen? Akkor nem vagy szabad.

Félsz vagy szorongsz? Akkor nem vagy szabad.

Sokszor vagy dühös? Akkor nem vagy szabad

Úgy érzed beleragadtál egy élethelyzetbe, ami nem jó neked? Akkor nem vagy szabad.

Nem jössz ki jól a pároddal? Ha igen, akkor nem vagy szabad.

Értéktelennek érzed magad a kapcsolatodban? Az értéktelenség érzése szabaddá tesz? Nem.

Egy olyan munkában vagy, amit ki sem állhatsz és azt hiszed, hogy nincs kiút? Azt gondolod, hogy a  főnököd az, aki nyomorulttá tesz téged? Ha igen, akkor nem vagy szabad. Az igazság az, hogy nem a főnököd az, aki nyomorulttá tesz téged és te vagy az áldozat, hanem te magad teszed ezt magaddal; azzal, hogy nem lépsz ki belőle.

Kezd el most élni a saját életedet, ismerd fel a saját életed. Tedd fel magadnak ezt a kérdést? Szabad vagyok? Ha a válaszod nem, akkor eddig nem voltál őszinte magadhoz és nem azt az életet élted, ami a sajátod, amiben kiteljesedhetsz.

Hogyan lehetnék boldogabb?

Akkor vagy szabad, ha őszinte vagy saját magadhoz,  ismered az életed igazságát. Ismered, hogy mi az, ami jó neked és mi az, ami nem. Észreveszed, amikor egy élethelyzet már túl szűkös neked, fájó vagy akár romboló a számodra; és ezek után lépsz és változtatsz rajta. Te teremted meg az életedet, a körülményeidet. Az, hogy hogyan reagálsz az életedben megjelenő szituációira, tőled függ. Az, ahogyan gondolkodsz az életedről, az is tőled függ. A te gondolataid, a te érzelmeid, mind a tiéd. Lépj túl a korlátozó hitrendszereden. Az igazság szabaddá tesz. Mi a te igazságod?

Merre induljak el?

Amikor megtalálod önmagadat, akkor leszel igazán szabad. Ne elégedj meg kevesebbel, mint amire vágysz és amire képes vagy. Megtalálod azt aki vagy és szabaddá válsz. Csak akkor tudod meg, hogy ki is vagy, és mit szeretnél az élettől, ha időt szentelsz önmagadra. Az önismereti csoportjainkon segítünk megtalálni az Önmagadhoz vezető utat.

Nyilatkozatok

Kövess engem

Varga Anita

© 2021. MINDEN JOG FENNTARTVA

 

Kapcsolat

info.radfigyelek@gmail.com
Budapest,  6. kerület, Ó utca
+(36) 20 3780249